Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle bi kere çıktım ve çok pişman oldum. Sonra 4 ay kadar tövbe dedim ama şimdi sling sipariş ettim o gelince tekrar denemeyi düşünüyorumHergün niyetleniyorum 22 günlük olduk en azından yürüyüş yapayım diyorum arabasına koyuyorum ve ağlamasyla vazgeçiyorum ☺
Benimii doğdugundan beri alıyor canım hastane önermisti sarılık nedeniyle yatınca mama baya iştahını artırmıştı he rgeçengün fazla istiyordu artık gerekmedikçe vermiyorum sadece gece istiyor uyumadığında veriyorum tam doymadan uyumuyor sıpaMama takviyesi yapan var mı aramızda hem beni emiyor hemde mama veriyorum.
Kaç günlük bebeğiniz ve kaç cc mama veriyorsunuz?
K8zım okadar huysuz değil gittiğim yerde sorun çıkarmıyor saglık ocağına gittim ordan eczane falan yürüyerek gezdik sorun çıkarmadı zaten dışarı çokar çokmaz uyuyor hep uyuyor gerçiKızlar bebeğinizle hiç gezmeye vs gittiniz mi duruyo mu yani dışarda pusette veya arabasında
Emziriyom, gazını çıkarmayla uğraşiyom, kucağimda pişpişliyorum, salonun bir ucundan diğer ucuna gidip geliyoz, ağlama krizleri de cabası tabi böylece zaman geçiyorUyumazken. NAsıl oyalıyorsun
Kendi kendine duruyor mu ? Ağlıuor mu
Evet devlet hastanesi canım, sizde nasıl oldu durumlarDevlet hastanesi mi acaba çok uzun bi süre atmamışlar ben daha uzun atarlar diye düşünüyorum bakalım bizde bugün olduk aşı bizde nasıl etki yapacak bakalım
Hastaneye giderken dönüşte arabada puset içinde çok güzel uyuyor aslında bi evden çıkarken sorun .. sling veya kanguru bende istiyorum 15-20gün sonra tatile gidecğiz bide alışması lazımBen öyle bi kere çıktım ve çok pişman oldum. Sonra 4 ay kadar tövbe dedim ama şimdi sling sipariş ettim o gelince tekrar denemeyi düşünüyorum
Günde 2, bardak rezene çayı çok işe yarıyor sütüde artırıyor deneyin bence. Tabi sallama rezene değil baharatçıdan alsanız daha iyi taze taze kaynatıp içmek çok daha iyiBenim yaptigim seyler bol su icmek(3 lt kadar), yesil yaprakli sebzeler (ispanak gibi), dereotu (sade sevmiyorum, cacik yapiyorum), mother`s milk diye bir cay (icinde kisnis, cemen, rezene, anoson gibi seyler var) tuketiyorum. Arada maden suyu iciyorum, cok az da tahin helvasi yiyiyorum. Bolca dinlenmeye ve uyumaya calisiyorum, bebegin emmesinden haric gunde 3-4 kere sutumu sagiyorum buzluga kaldiriyorum. Yaptiklarim sutumu arttiriyor mu emin degilim ama en azindan deniyorum.
Gaz damlası, günde 1 kere 1 tatlı kaşi rezene çayından veriyom birde sırtını sürekli ovup gazı çıkması için uğraşiyom.Kızlar nasıl geçecek bebişlerin bu gazı neler yapıyorsunuz neler uyguluyorsunuz
Çok iyi ya. Bizimki heryerde kıyamet koparıyo. Hastanede falan herkes bize bakıyo. Çok rahatsız oluyorum kim bilir neler söylüyolar diyeK8zım okadar huysuz değil gittiğim yerde sorun çıkarmıyor saglık ocağına gittim ordan eczane falan yürüyerek gezdik sorun çıkarmadı zaten dışarı çokar çokmaz uyuyor hep uyuyor gerçi
Tatil miiii markete gitmem ben benim canavarla. Maşallah bebişine deHastaneye giderken dönüşte arabada puset içinde çok güzel uyuyor aslında bi evden çıkarken sorun .. sling veya kanguru bende istiyorum 15-20gün sonra tatile gidecğiz bide alışması lazım
Bebisin bir derdi vardır canım durduk yere neden yaygarayı koparsın kucağamı alıştı ben bebek dili videosunu izlemistim burda bana cok yardımcı oldu ne derdi var anlıyorum artık simdi daha kolay sorumu çözünce hemen uykuya devam ediyorÇok iyi ya. Bizimki heryerde kıyamet koparıyo. Hastanede falan herkes bize bakıyo. Çok rahatsız oluyorum kim bilir neler söylüyolar diye
Aynı biz :)Emziriyom, gazını çıkarmayla uğraşiyom, kucağimda pişpişliyorum, salonun bir ucundan diğer ucuna gidip geliyoz, ağlama krizleri de cabası tabi böylece zaman geçiyor
Bizimkide hiç susmuyor gören bu kadar ses ufacık bebekten çıkar mı der Tatil dediysem yazlığa gideceğiz ailemin yanına annem bakar bende biraz hava alırım çok bunaldım..Tatil miiii markete gitmem ben benim canavarla. Maşallah bebişine de
Kızlar bebeğinizle hiç gezmeye vs gittiniz mi duruyo mu yani dışarda pusette veya arabasında
Nerden izledin canım videoyu bende izlemek istiyorumBebisin bir derdi vardır canım durduk yere neden yaygarayı koparsın kucağamı alıştı ben bebek dili videosunu izlemistim burda bana cok yardımcı oldu ne derdi var anlıyorum artık simdi daha kolay sorumu çözünce hemen uykuya devam ediyor
Burdan biri atmıştı sonra youtube dan yazdım hemen çıktıNerden izledin canım videoyu bende izlemek istiyorum
Hiç anlamadım... giyinirken bi baktım morluk gibi bişeyler var bu ne diye dikkatli bakınca anladım ki çatlak olmuş.Ben de hamileliği çatlaksız atlatmıştım fakat göğüslerim deliler gibi kaşınıyordu son günlerde meğer bir güzel çatlamışlar senin karnın neden çatladı ki ilginçç
Ben sezeryan dikişime kullanıorum canım iz kalmasn diye dr verdi fakat bi faydasını görmedim henüz
Benim oğlumun gözü şimdilik açık mavi eşimin ki ela yeşil arası Babamın ki mavi kızla erkek kardeşimiki yeşil değişmez diyolar banada gene varsaKızlar çok merak ettiğim bir konu var bebeğimin gözleri şuan koyu mavi hergören bu çocuk mavi gözlü değişmez dior, sizin bebişlerin gözleri ne renk? Göz rengi döner mi anlamanın bi yolu yok mu? Eşim de ben de kahverengi gözlüyüz buarada ama ikimizin de sülalede renkli göz çok. Bir de sizinle göz teması kuruor mu bebekleriniz ya da bir nesneyi takip edior mu?