2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Mama takviyesi yapan var mı aramızda hem beni emiyor hemde mama veriyorum.
Kaç günlük bebeğiniz ve kaç cc mama veriyorsunuz?

Hergün niyetleniyorum 22 günlük olduk en azından yürüyüş yapayım diyorum arabasına koyuyorum ve ağlamasyla vazgeçiyorum ☺
Ben öyle bi kere çıktım ve çok pişman oldum. Sonra 4 ay kadar tövbe dedim ama şimdi sling sipariş ettim o gelince tekrar denemeyi düşünüyorum

Mama takviyesi yapan var mı aramızda hem beni emiyor hemde mama veriyorum.
Kaç günlük bebeğiniz ve kaç cc mama veriyorsunuz?
Benimii doğdugundan beri alıyor canım hastane önermisti sarılık nedeniyle yatınca mama baya iştahını artırmıştı he rgeçengün fazla istiyordu artık gerekmedikçe vermiyorum sadece gece istiyor uyumadığında veriyorum tam doymadan uyumuyor sıpa

Kızlar bebeğinizle hiç gezmeye vs gittiniz mi duruyo mu yani dışarda pusette veya arabasında
K8zım okadar huysuz değil gittiğim yerde sorun çıkarmıyor saglık ocağına gittim ordan eczane falan yürüyerek gezdik sorun çıkarmadı zaten dışarı çokar çokmaz uyuyor hep uyuyor gerçi :KK66:

Ben öyle bi kere çıktım ve çok pişman oldum. Sonra 4 ay kadar tövbe dedim ama şimdi sling sipariş ettim o gelince tekrar denemeyi düşünüyorum
Hastaneye giderken dönüşte arabada puset içinde çok güzel uyuyor aslında bi evden çıkarken sorun .. sling veya kanguru bende istiyorum 15-20gün sonra tatile gidecğiz bide alışması lazım 😀

Benim yaptigim seyler bol su icmek(3 lt kadar), yesil yaprakli sebzeler (ispanak gibi), dereotu (sade sevmiyorum, cacik yapiyorum), mother`s milk diye bir cay (icinde kisnis, cemen, rezene, anoson gibi seyler var) tuketiyorum. Arada maden suyu iciyorum, cok az da tahin helvasi yiyiyorum. Bolca dinlenmeye ve uyumaya calisiyorum, bebegin emmesinden haric gunde 3-4 kere sutumu sagiyorum buzluga kaldiriyorum. Yaptiklarim sutumu arttiriyor mu emin degilim ama en azindan deniyorum.
Günde 2, bardak rezene çayı çok işe yarıyor sütüde artırıyor deneyin bence. Tabi sallama rezene değil baharatçıdan alsanız daha iyi taze taze kaynatıp içmek çok daha iyi

K8zım okadar huysuz değil gittiğim yerde sorun çıkarmıyor saglık ocağına gittim ordan eczane falan yürüyerek gezdik sorun çıkarmadı zaten dışarı çokar çokmaz uyuyor hep uyuyor gerçi :KK66:
Çok iyi ya. Bizimki heryerde kıyamet koparıyo. Hastanede falan herkes bize bakıyo. Çok rahatsız oluyorum kim bilir neler söylüyolar diye

Çok iyi ya. Bizimki heryerde kıyamet koparıyo. Hastanede falan herkes bize bakıyo. Çok rahatsız oluyorum kim bilir neler söylüyolar diye
Bebisin bir derdi vardır canım durduk yere neden yaygarayı koparsın kucağamı alıştı ben bebek dili videosunu izlemistim burda bana cok yardımcı oldu ne derdi var anlıyorum artık simdi daha kolay sorumu çözünce hemen uykuya devam ediyor

Geçen bir arkadaşın da başına gelmişti az önce işlerimi kız uyurken yaptım sonra yanına geldim oturdum uykusunda yutkunurken tükürüğü boğazına kaçtı öksürmeye başladı tıkandı Allah muhafaza ya yanında olmasaydım çok korktum yarın hemen ana kucagi alıp odalarda hep yanimda tasiycam çocuğu.

Sallamaya da alıştırmicam diyordum büyük konuşmuşum çocuk gaz sancılarından ağlarken sallayarak sakinleşiyor . Gözü açıkken de emmiyor karnın dan gür gir ses geliyor ağlıyor hemen emmeyi bırakıyor salla uyut uyku arasında emzir. Yada uykudan uyanırken emzir . emzirmenin bir keyfine varamadım sürekli bir cebellesme eziyet oldu . 3 ay dolunca bağırsakları düzelir çocuk kendine gelir diyorlar gün sayıyorum valla

Ben de hamileliği çatlaksız atlatmıştım fakat göğüslerim deliler gibi kaşınıyordu son günlerde meğer bir güzel çatlamışlar 😕 senin karnın neden çatladı ki ilginçç 😔

Ben sezeryan dikişime kullanıorum canım iz kalmasn diye dr verdi fakat bi faydasını görmedim henüz
Hiç anlamadım... giyinirken bi baktım morluk gibi bişeyler var bu ne diye dikkatli bakınca anladım ki çatlak olmuş.

Kızlar çok merak ettiğim bir konu var bebeğimin gözleri şuan koyu mavi hergören bu çocuk mavi gözlü değişmez dior, sizin bebişlerin gözleri ne renk? Göz rengi döner mi anlamanın bi yolu yok mu? Eşim de ben de kahverengi gözlüyüz buarada ama ikimizin de sülalede renkli göz çok. Bir de sizinle göz teması kuruor mu bebekleriniz ya da bir nesneyi takip edior mu?
Benim oğlumun gözü şimdilik açık mavi eşimin ki ela yeşil arası Babamın ki mavi kızla erkek kardeşimiki yeşil değişmez diyolar banada gene varsa

X