- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sütü arttıran şeyler:Kizlar sut artmasi icin ne yapiyorsunuz?
Su iciyorum, bestak damla kullaniyorum. Su iciyorum bol bol.. ama sut yok
Bize monovit verdi sağlık ocağı ama daha başlamadımKızlar vitamin ilacı hangisini kullanıyonuz bize sağlık ocagı devit 3 verdi
Kızlar vitamin ilacı hangisini kullanıyonuz bize sağlık ocagı devit 3 verdi
Kizlar sut artmasi icin ne yapiyorsunuz?
Tahin bende işe yarıyor canım sabahları kahvaltıda ve gün içinde yiyorum. Denemeni tavsiye ederimKizlar sut artmasi icin ne yapiyorsunuz?
bBize monovit verdi sağlık ocağı ama daha başlamadım
İlk oğluma da vermemiştim ek gıdaya geçince yiyeceğe karıştırılan başka bir marka kullanmıştım tozdu o. Arada vereceğim monoviti ama yapılan yorumlardan ötürü çok veresim gelmiyorb
Neden başlamadın canım
Günde 1 kez 5 damla gerek olursa 2 kez kullanın dedi, zaten probiyotik çok bişe beklemiyordum.. Ama ben yanına zinco aldım günde 3 kez kullanıcz birde humananın çayını aldık bugün daha iyiyiz sanki birazcık uyuduMaflor u günde kaç defa kullanın dedi? Biz doğduğun dan beri 1 kez kullanıyoruz pek etkili olduğunu sogleyemicen
Devit de paraben varGünaydın kızlar vitamin ilacına başladınız mı yada bebeğe hangi vitamin ilacını kullanıyonuz bize sağlık ocagı devit 3 verdi onu kullanıyoz
Rezene cogaltiyorKizlar sut artmasi icin ne yapiyorsunuz?
Bacak egzersisi yaptorsana karnına yağla masaj yaptoktan sonra bizimkinde baya işe yarıyor birde sarı kantaron yağını karnına surebilirsin ama kötü kokuyor bayaEvet yılan gbi kavranıyor
Gazlı bebek zaten
Gazını alıyorum kendi de çıkarıyor ama
Yine de hep kucak istiyor
Sıcakta yapış yapış olmuyoruz
Tahin helvası baya art8rıyor yaş üzum siyah beyaz farketmez dere otuda öyle birde güzel beslenmelisin sut yoğurt ye mutlakaKizlar sut artmasi icin ne yapiyorsunuz?
Soguk kompreste yap mutlaka ates varsa mastittir yoksa süt tikanoklığıdor lesitin aldım ben iki kez antibiyotik kullandım zor geçti benimki moratma kızaroklıkta vardı simdi iyiyim hamdolsunMastit olmuşum kızlar antibiyotik kullanıyorum ama geçecek gibi değil hiç iyileşme olmadı göğsümü sağıyorum emziriyorum. Bide tam olarak mastit mi oluyor bilmiyorum doktor süt birikintisi olmuş biraz da enfeksiyon var dedi. Göğsümün heryeri sert değil sadece üst kısmı sert ve hiç gitmiyor o sertlik sağsam da sıcak kompleks yapsam da gitmiyor hep sert. Bide göğsümün ucunda doğumdan önce bişey çıkmıştı ama öyle garip durmuyordu uç kısmında biyer biraz şiş gibi yani bence çol önemsememiştim doğumun ilk günlerinde bebeğim emerken onu büyüttü iyice baloncuk gibi oldu patladı sonra ben yine önemsemedim öyle emzirdim şimdi süt sağarken bakıyorum da ordan süt gelmiyor acaba ondan mı oldu bu tıkanıklık. Mastit yaşayan yada bilgisi olan var mı bu yaşadığım mastit mi oluyor yoksa başka bişey mi
Neden kötü mü ki acaba vitamin ilaçlarıİlk oğluma da vermemiştim ek gıdaya geçince yiyeceğe karıştırılan başka bir marka kullanmıştım tozdu o. Arada vereceğim monoviti ama yapılan yorumlardan ötürü çok veresim gelmiyor