2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben owli ile bi türlü rahat edemedim
Küçük almışım şuan takamıyorum ama owli aldım. Sanıyorum ki bu kadar uykusuzluk yorgunluk ve iştahsızlığa yakında tecrübe edip yazarım
Çok kararsız kaldım bnde hemen takınca daha etkili oluyormuş ama yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum
Çok çeşitli korseler var lohusalık için umarım doğru olanı seçerim

Çok kararsız kaldım bnde hemen takınca daha etkili oluyormuş ama yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum
Çok çeşitli korseler var lohusalık için umarım doğru olanı seçerim
Bende alıcam karar veremiyorum doğum yapalı 20 günü geçti 9demde gitti kilolarda ama azık göbek var oda giderse memnun olucam

K8zlar ödemim.kilolar8m gitti ama az8cok göbek kaldı hangi korse bana uygun olur normal doğum yapt8m dikiş falan yok en etkilisi hangisi ise onu tecrube edsnlerden öğrenmek isterim

Gaz ilaci kullaniyormusun

Kızlar çok üzülüyorm bebeğim 20 günlük dün doktora gttik doğum kilosunn altına düşmüş 300/gr sütün yetmiyor dedi mama ver dedi halbuki o kadar çok emziryorm iyi de beslenyorm doğru dürüst süt yokmş dütümü sağdm 20 dakikada 30cc anca çekiyor .Ne yapmam lazm var mı benm gbi olanlarınz

Kızlar ben yıldım ya

Her gün aynı akşam 8 9 gibi başlıyor gece 3 e 4 e kadar uyumuyor emmiyor sanki zehir var memede saatlerce gezdir salla ayakta emzir her yolu deniyoruz en son 2 dk lık bir uykuya dalıyor yorgunluktan o ara emziriyorum uykuya geçmesi de bir iki saat niye böyle oluyor bir fikri olan alttan ustten gazını da çıkarıyor

Ya eşimle ne bir yemek yememiz ne sohbetimiz kaldı hiç bir sey yapamıyoruz o bakıyor ben uyuyorum ben bakıyorum o uyuyor en son çocuk uyuyunca sızıyoruz yorgunluktan. Akşam saatleri gelince çok mutsuz oluyorum

Kızlar 37 günlüğüz ama hala sarılığımız geçmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
33 günlük oldu kızım. Sarılık devam ediyor. Uzayan sarılık dedi doktor şu an değeri 11..anne sütünden ya da enfeksiyon dan olabilir dedi. Şu an antibiyotik kullanıyoruz. Senn bebişte enfeksiyon var mı

Allah Allah
Kakasını nasıl yapıyor..
Günde kaç kez.
Mama takviyesi ile daha sık emzirmeye çalışsan sütün artar bence.
Sık sık emzir.

Aynenn benimde göbek kaldı biraz eski kiloma dönmeme rağmen. Korse kullansam mı bilemedim benseı
Ben kullanmak istiyorum yamuna korseyi baya övmüşlerdi normal zamandada zay8flatma özelliği varmı bu lohusa halde zaten psikolojimiz bozuk birde göbekti kiloydu dert etmeyelim gitsinler

Ben mastit oldum can8m s7tum nerdeyse yok denecek kadardı birinden 5 cc diğerinden 30 anca ç8kıyordu ben kızim kalkmasada sarılığı vardı sağd8m uyurken biberonla verdim doymazsa mama verdim şimdi s7tum normale dönmeye basladı antibiyotik tedavisiyle pes etme s7tun elbet artacak sen inan birde s7t artiran yiyecekler tüket yas üüm siyah beyaz farketmez dere otu rezene kuru incir k7rü yap birde tahin helvas8 baya süt artırıyor bol bol s7t su ne varsa iç üćgüne artışı görürsün ama saatli emzir dk da bir değil bir s7e mama takviye yap istersen ama dikkatli seç mamanı bebeklerin bünyesi her mamayı kald8rmıyor baz8ları kabız baz8ları gaz yapıyor

Sen ç8karttım sansanda gaz o can8m inanırmıson bir emzirmede 4 yada 5 defa gaz çıkarıyor onları biriktirip bir defa gaz çokarma yapsak çocuk perişan olacak aşağıya geçiyor orda sıkışırsa o daha kötü ağrı yap8yor dun bende gaz ağrısı çektim nedir o bebekler nalsın valla gaz ilacı kullanıyormusun birde arada rezene ver bir çay kaşığı sende kullan birde yemeklerine kimyon koymay8 unutma yemejlerin gaz8n8 alıyor sende yemene icmene dikkat et üşütme anne üş7turse bebekte ejileniyor süt verdiğimiz için

Var tabi olmaz mı. Bu süt olayı psikolojimi mahvetti benim de. Ben de bebeğim emiyor diye düşünüyodum ama yutkunma sesi gelmesi lazımmış. O da dikkat ettim birkaç gündür akşamları emerken olmaya başladı öncesinde hep kuru kuru emiyordu.
Sanırım sütüm akşamları daha çok oluyor.
Sütü artırmamın tek yolu göğsü sık sık boşaltmakmış. Ya bebek emecek emmiyorsa pompayla sağıp boşaltacaksın ve beyine daha fazla süt üret mesajı gidecek.
Henüz başaramadım hala mama veriyorum oğlum bir türlü doymuyor memeden süt gelmeyince çıldırıyor. Çok üzülüyorum nefesim daralıyor.

Benim sütümün azaldığı zamanlarda oğlum böyle çıldırıyor. Sağıp bir bak böyle olduğunda. Allah hepimize sabır ve güç versin çok zor bi dönemdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…