Ben demiştim galiba bizimiide kabız oldu ikigün yapamadı esim dayanamayıp yaptı mama veriyormusun o yapmış olabilir sürekli yapma alışkanlık olur tembelleştirmeyelim bebislerin bağırsaklarını masaj yağı ile karnına beline heleki ayaklar8n alt8na masaj yap kendinden duüelir bizimki hep ıkınarak yapıyor garibim kakasıda taneli ondan zorlanıyorlarmış karnına saat yönünde masaj yap hem hoşunada gidiyor hergün düzenli kakada yap8yor masajı ihmal etme ikig7n yaomazsa yaparsın zeytin yağ8nı poposuna o kulak pamuğu ile yapt8ğın masajı altını açtığ8nda sürekli yap ama ićne birsey sokma alışmas8n ileri gei yap bağ8rsak hateketini hat8rlasınKızlar merhaba bir şey sorucam burada mi okumuştum internett e mi bilmiyorum
Bizimki büyüğünü dün 1 defa yapmıştı bu sabahta sürekli ıkınıyordu garibim. Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna masaj yaptım hemen büyüğünü yaptı çok şükür. Bunu arada yapsam sürekli değil zorlandığında alışkanlık yaparmı bağırsakta tembellik falan
Birkaçgün disini s8ksan kendi emmek için seni kald8ror bizim k8z gözleri kapal8a olsa açim der gibi saatinde mızmızlanıyor cok tatl8 ama ya gözlerini bile açmaya üşeniyor10 günlük. Hele ki ben kaynaklı gecikme olunca çok vicdan azabı çekiyorum
Anne sütü alıyor sadece ama 4 gündür ilaç kullaniyor2 belki ondan mi zorlanıyor bilemedim . Karnına zeytinyağıyla günde 1 defa masaj yapıyorum bacaklarını falan hareket ettiriyorum . Dediğin gibi poposuna zeytin yağını da sürerim inşallah sagolasinBen demiştim galiba bizimiide kabız oldu ikigün yapamadı esim dayanamayıp yaptı mama veriyormusun o yapmış olabilir sürekli yapma alışkanlık olur tembelleştirmeyelim bebislerin bağırsaklarını masaj yağı ile karnına beline heleki ayaklar8n alt8na masaj yap kendinden duüelir bizimki hep ıkınarak yapıyor garibim kakasıda taneli ondan zorlanıyorlarmış karnına saat yönünde masaj yap hem hoşunada gidiyor hergün düzenli kakada yap8yor masajı ihmal etme ikig7n yaomazsa yaparsın zeytin yağ8nı poposuna o kulak pamuğu ile yapt8ğın masajı altını açtığ8nda sürekli yap ama ićne birsey sokma alışmas8n ileri gei yap bağ8rsak hateketini hat8rlasın
Bazı d vitaminlerinin şişkinlik ve kabızlık yaptığını okumuştum, kullanmaya başladıysanız ondan olabilir mi? Ocean marka var içinde sadece zeytinyağı ve d vitamini varAnne sütü alıyor sadece ama 4 gündür ilaç kullaniyor2 belki ondan mi zorlanıyor bilemedim . Karnına zeytinyağıyla günde 1 defa masaj yapıyorum bacaklarını falan hareket ettiriyorum . Dediğin gibi poposuna zeytin yağını da sürerim inşallah sagolasin
Onunla geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün..Ben de bu gece bebeğimi kucağıma aldım şükür. Geldiğimde açılmam yoktu suni sancı için odaya alacakları sabah 2 cm olmuş. Bekleyelim dediler ve 01.15te oğlum geldi. Suni sancıya da gerek kalmadı doktorlar da biraz şaşırdı. Fakat çok fazla dikişim var alttasezaryen çok daha kolay olurdu diyorum
Bu şekilde poposunu uyarmak cinsel kimliği ve kişilik gelişimi açısından pek uygun değil..Kızlar merhaba bir şey sorucam burada mi okumuştum internett e mi bilmiyorum
Bizimki büyüğünü dün 1 defa yapmıştı bu sabahta sürekli ıkınıyordu garibim. Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna masaj yaptım hemen büyüğünü yaptı çok şükür. Bunu arada yapsam sürekli değil zorlandığında alışkanlık yaparmı bağırsakta tembellik falan
Kullandığı ilaçtan olabilir doktoruna sor istersen karnına saat yönünde masaj yap ayaklar8n altına falan baya iyi gwliyor gevşiyor rahatlıyorAnne sütü alıyor sadece ama 4 gündür ilaç kullaniyor2 belki ondan mi zorlanıyor bilemedim . Karnına zeytinyağıyla günde 1 defa masaj yapıyorum bacaklarını falan hareket ettiriyorum . Dediğin gibi poposuna zeytin yağını da sürerim inşallah sagolasin
Şimdi gittim sancım görünüyor nstde ama ben hissetmiyorum. Açılmam da hiç yok. Bir gün daha bekleyecekler yoksa suni sancı..Sizde ne kadar beklediler sezaryen için?
Bu şekilde poposunu uyarmak cinsel kimliği ve kişilik gelişimi açısından pek uygun değil..
Dikiş olunca hepsi zor demek..Bana da bir ay oturmak yok sağ tarafa dediler. Öyle çok dikişim var ki oturup bebeğimi bile emziremiyorum
Üç yaşından önce bi etkisi yokmuş canımBu şekilde poposunu uyarmak cinsel kimliği ve kişilik gelişimi açısından pek uygun değil..
Nasil oldu.cok agladi mi cok acidi mi.surekli kaka yapiyorlar temizlik hijyen kolay oluyor mu.ne kadat surede iyileşti. Benim oğlum 1 ayi gecti.bizim doktorumuz 5 kiloyu gecsin diyordu simdi arastiriyoruz.biraz bilgi verir misinBiz göbek düştükten 1 gün sonra yaptırdık tam 12.günümüzü denk gelmişti çok şükür şimdi de iyileşti
Bizimki lokal anestezi oldu canım bildiğim kadarıyla 5 kilo altı lokal üstü de genel anestezili yapılıyor. İlk pipisine iğne yapıldı 15 dk uyuşması beklendi.Bu iğne de biraz ağladı ondan sonra operasyonda da bazı anlar da ağladı ama öyle çok korkulcak şekilde değil ben daha fazlasını bekliyodum. Sünnetten sonra biraz huysuz oldu ama o da mırıldanma şeklindeydi canım çok şükür normalden fazla zorlamadı bizi. Bakımı da doktor bize herhangi bi krem yada ilaç vermedi ilk gün sargısı vardı onu da ertesi gün biz çıkardık ondan sonra da 2 saatte 1 olmak üzere sürekli bez değiştirdik, hijyen konusunda sıkıntı olmadı oraya bulaşan bişey olmuyo zaten. 2-3 güne de toparlaniyo 1 haftaya tam olarak iyileşti. Sormak istediğin bişey olursa yine cevaplarım canım. Bizimkisi dikişli oldu bu arada onlarda kendiliğinden düşüyo.Nasil oldu.cok agladi mi cok acidi mi.surekli kaka yapiyorlar temizlik hijyen kolay oluyor mu.ne kadat surede iyileşti. Benim oğlum 1 ayi gecti.bizim doktorumuz 5 kiloyu gecsin diyordu simdi arastiriyoruz.biraz bilgi verir misin
2 3 ay arası sanırım şuan daha 15 günlüğüz bizKızlar kalça ultrasonu ne zaman çekiliyor? Çektirdiniz mi siz?
8 günlük bebegimi dün gece yüksek ateşten acile götürdük, kanında enfeksiyon varmiş doktor yatış verdi antibiyotik tedavisine başladı. Hastanede yalnız olmak çok zor, bebegi bırakıp tuvalete bile gidemiyorum. Dikislerim ağrıyor, idrarımı yaparkende bir hassasiyet hissi geldi bugun insallah bende enfeksiyon olmam. Rabbim hepimizin yavrusuna sifa versin, kimseye evlat acısı göstermesin. Bize dua ederseniz sevinirim.
[/QUO
gecmiş olsun canım uzulme alah beterınden saklasın bnm bebegımınde cıkalı bır hafta oldu arada fazla emınce kusuyor tekım yardım edenım yok gecengun bır mısafır geldı 5saat oturulurmu kaynanamla feln oturdular bnde servıs yap felan ıkı gundur bır agrı dınlenememkden cok kötu oldum allah yardımcımız olsun rabbım cumlemıze sıfalar versın guc kuvvet versın de bebeklerımızn basnda olalaım
hemen cekılır dıyolar ama bn radyolojıde calsıtıgımda 40 gunlukkken cekılıyorduKızlar kalça ultrasonu ne zaman çekiliyor? Çektirdiniz mi siz?
Kızlar sezeryan sonrası korse kullanıp memnun kalan var mı ? Ya da marka önerisi olan? Hep yamuna ve owliyi duydum ama tecrübe daha önemli..