2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oof of kızlar midem bağırsaklarım psikolojim falan berbat kızlar valla elimi kaldırasım yok şu yazıyı yazarken bile üşeniyorum canım yemek hiç bir şey istemiyo her şeyin tadı kötü geliyo her şey kokuyoo :kusmuk:öyle çok bi bulantım yok ama çok gıcık bir bulantı ne yediriyo ne içiriyo bi yiyorum yediklerim çok geliyo az bi şey yiyorum halbuki iki dk sonra acıkıyorum açlıktan bulanıyo valla evi bir şeyler götürüyo her yer her yerde allah çalışanlara sabır versin çook zor bide virüs meselesi çıktı başıma bebeği gördüğüme bile sevinemedim :KK51:

Oof of kızlar midem bağırsaklarım psikolojim falan berbat kızlar valla elimi kaldırasım yok şu yazıyı yazarken bile üşeniyorum canım yemek hiç bir şey istemiyo her şeyin tadı kötü geliyo her şey kokuyoo :kusmuk:öyle çok bi bulantım yok ama çok gıcık bir bulantı ne yediriyo ne içiriyo bi yiyorum yediklerim çok geliyo az bi şey yiyorum halbuki iki dk sonra acıkıyorum açlıktan bulanıyo valla evi bir şeyler götürüyo her yer her yerde allah çalışanlara sabır versin çook zor bide virüs meselesi çıktı başıma bebeği gördüğüme bile sevinemedim :KK51:
Ne virüsü

Kızlar ya birileri yardım etsin bana :KK43:
Çok çaresizim 4+4 e göre betaHCG 10.000 çıkması çok yüksel değilmi sizcede ve buna rağmen kese gözükmedi. :KK43: Doktoru aradık çıkmış. Çok endişeliyim. İnternetten araştırdım biraz betaHCG yüksek olup kese gözükmüyor ise 2 seçenek varmış ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Aklıma kötüyü getirmemeye çalışıyorum ama çıkmıyor aklımdan :KK43:
Canım ben yeni gördüm devamını henüz okumadım ne konuşuldu bilmiyorum seni anlıyorum ama lütfen kötüyü düşünme rahat ol bu stres bebeğini etkiler

Kızlar kalp atışını görenler bebişe kaç milim dedi doktor bana 1.6 milim dedi kalp atışı başlamış dedi ultrasonda bir nokta gördüm sadece 1.6 milimse kalp atşı nasıl görünüyo anlamadım gitti garip

evet ilk-iki farketmiyor aynı heyecan aynı sters :KK71:
çarşamba haber verirsin :emir_bebek:

alttan baktı evet zaten ben diğerinde de ilk zamanlar alttan muayene olmuştum. Herhangi bir sıkıntı olmaz rahat ol demişti doktor. ki araştırdığımda da öyle gerçekten.
sabredebilirsen 10 gün daha sabret garanti olsun, bugün mesela ben çok emindim göreceğimden, hayal kırıklığı oldu :olamaz:
Surekli fikir degistiriyom simdilik ayin 22 sinde gidicm:) 5+5 olucaz

Kızlar bugün felaketti resmen kusmaktan halsizlikten geberdim.
Sonunda doktorumu aradım gel hemen dedi.

Keton yukselmesi yasamisim.
Resmen vücut rezervlerim tukeniyormus 2 litre Serum ilacli vitaminli vs 1 tane mide koruyucu serum bir tane de normal 500 Luk verdiler.
Hastane ortasında ağlama krizine girdim.

Doktorum haftaya gel dedi.
Çok korktum ama sakinleştirdiler..Uzun süre hastanede yatan bile oluyormuş bu sebeple.
Cok gecmis olsun canim

Kızlar bugün felaketti resmen kusmaktan halsizlikten geberdim.
Sonunda doktorumu aradım gel hemen dedi.

Keton yukselmesi yasamisim.
Resmen vücut rezervlerim tukeniyormus 2 litre Serum ilacli vitaminli vs 1 tane mide koruyucu serum bir tane de normal 500 Luk verdiler.
Hastane ortasında ağlama krizine girdim.

Doktorum haftaya gel dedi.
Çok korktum ama sakinleştirdiler..Uzun süre hastanede yatan bile oluyormuş bu sebeple.
Canım çok geçmiş olsun. Ben de bugün kan ve idrar tahlili oldum .keton biraz yüksek çıktı.hafta sonu olduğu için daha doktor görmedi. Senin keton seviyesi kaçtı?merak ettim benim 133lerde.geçen hafta ateşli hastalık geçirmiştim.ondan oldu sanırım.

Arkadaslar moralim cok bozuk midem bulantisi icin acile gittik. Kadin dogum hastanesi var burada . doktor tek yumurta ikizleri old gordu ultrasonda pazartesi gunu baska doktor embriyolari gormemisti. Ve sorun amniyon zari yok cok riskli bi gebelik dusuk ihtimali yuksek normal ilerlese bile sakat olabilirlermis . pazartesi gunu polilnige cagirdi galiba zorrunlu kurtaj olacagim dua edin bana

Canım çok geçmiş olsun. Ben de bugün kan ve idrar tahlili oldum .keton biraz yüksek çıktı.hafta sonu olduğu için daha doktor görmedi. Senin keton seviyesi kaçtı?merak ettim benim 133lerde.geçen hafta ateşli hastalık geçirmiştim.ondan oldu sanırım.

Canim derecesini sormayı unuttum.
Sende ki belirtiler neydi neden şüphelendi doktor test istedi.?
Çok susuz ve aç kalınca olurmuş

Canim derecesini sormayı unuttum.
Sende ki belirtiler neydi neden şüphelendi doktor test istedi.?
Çok susuz ve aç kalınca olurmuş
Şimdi tahlile tekrar baktım keton değeri yazmıyor.sadece pozitif yazıyor.başka bir değerle karıştırmışım. Ama keton var gözüküyor. Ben kalp atışını duymak için gittim.Farklı bir hastaneydi. Bu yüzden bütün rutin tahlilleri istedi.zaten bir haftadır boğaz enfeksiyonu vardı. Antibiyotik kullandım hatta.İşe gidemedim 2 gün.Bir de keton derdi çıkmaz inşallah. Sen deki belirtiler neydi.

Arkadaslar moralim cok bozuk midem bulantisi icin acile gittik. Kadin dogum hastanesi var burada . doktor tek yumurta ikizleri old gordu ultrasonda pazartesi gunu baska doktor embriyolari gormemisti. Ve sorun amniyon zari yok cok riskli bi gebelik dusuk ihtimali yuksek normal ilerlese bile sakat olabilirlermis . pazartesi gunu polilnige cagirdi galiba zorrunlu kurtaj olacagim dua edin bana
ah canım çok geçmiş olsun zor bi durum umarım bir sıkıntı olmaz minişlere

Canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Sağ salim kucağına alırsın bebişlerini

Anti Depresan Anti Depresan mutalak sade soda ic.beypazarinin ki hafif.hem rahatlatir hem mineral takviyesi olur
Aynen ben hamile kalmadan önce her gün günde 2 tane içiyordum bayılırım sade sodaya koliyle alırız yani o derece. Şimdide içiyorum midemi nasıl rahatlatıyor hemde çok faydalı. En iyiside beypazarı.

Pazartesi kan vermeye sağlık ocağına gidicem bat . 3 gun geçmiş olcak . Sonucu aldıktan sonra direk hastaneye gideyim mi yoksa bi süre bekleyeyım mı ne dersiniz :110:
Siz nasıl yaptınız . Çalıştıgım için zırt pırt izin almak istemiyorum

Ayy çok sevindim anormal değilim yani bir sorun yok :KK50:
Canım kaç haftalıksın? Sanırım 5 falan. O haftalarda birşey olmuyor zaten ama 6. Haftadan sonra daha çok belirti çıkıyor. Bulantı bile 6dan sonra başlıyor o yüzden sen genede çok şey yapma inşallah olmaz.

• Beğen
Reactions: BYV
Pazartesi kan vermeye sağlık ocağına gidicem bat . 3 gun geçmiş olcak . Sonucu aldıktan sonra direk hastaneye gideyim mi yoksa bi süre bekleyeyım mı ne dersiniz :110:
Siz nasıl yaptınız . Çalıştıgım için zırt pırt izin almak istemiyorum
bence gerek yok canım kan değerine baktır iki sefer düzenli yükseliyorsa kanaman sancın yoksa zaten 6 haftaya kadar bir şey görünmüyor ultrasonda gittiğinde kese kalp atışı hepsini birden görürsün yoksa bi gidiyosun kese yok diyorlar bi gidiyosun bebek yok sonra kalp atışı derken insan stres oluyor

X