Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins gelmez cnmBugün benim adet günüm gelen giden yok henüz
İnşallah canım. Bu ay umarım hepiniz Hamiş oluruzIns gelmez cnm
Ins cnm cıft cızgı gorunce o kadar çok sevındım ki anlatamam ıns adetım gelmez gene bole sevınırımİnşallah canım. Bu ay umarım hepiniz Hamiş oluruz![]()
Canım bugünü ve sonraki 3 günü değerlendirBugün ovulasyon günüm bgun yarın ve ertesi günü değerlendirmem gerekıyor dımı
Sakın aman 2 gün yeter flan deme ben çncekilerde hep bu yumurtlama döneminde 2 gün falan yapmıştım olmadı en son 4 gün üst üste değerlendirmiştim ozaman tuttu biraz zor oluyo üst üste ama sabredinBugün ovulasyon günüm bgun yarın ve ertesi günü değerlendirmem gerekıyor dımı
Bi kan testi vs yaptırdın mı? Tekrar bir doktoruna görün derim benMERHABA KIZLAR BENİMDE ADETİM GECİKTİ BAT 07.04.2019 BETA TESTİM NEGATİF TARLUSAL VERDİ KULLANDIM HALA ADET OLMADIM SİZCE NASIL BİR YOL İZLENMELİ
Tmm cnmCanım bugünü ve sonraki 3 günü değerlendir
Canım 3 gün üst üste denedımde 3 gün eşim perttı yaSakın aman 2 gün yeter flan deme ben çncekilerde hep bu yumurtlama döneminde 2 gün falan yapmıştım olmadı en son 4 gün üst üste değerlendirmiştim ozaman tuttu biraz zor oluyo üst üste ama sabredin
Teste devam edıcem dımı adet olana kadarSakın aman 2 gün yeter flan deme ben çncekilerde hep bu yumurtlama döneminde 2 gün falan yapmıştım olmadı en son 4 gün üst üste değerlendirmiştim ozaman tuttu biraz zor oluyo üst üste ama sabredin
Karnımda ole bı sancı var ki gaz sancısı gbı bısey ama oda yok yumurtlamadan mı acabaSakın aman 2 gün yeter flan deme ben çncekilerde hep bu yumurtlama döneminde 2 gün falan yapmıştım olmadı en son 4 gün üst üste değerlendirmiştim ozaman tuttu biraz zor oluyo üst üste ama sabredin
Hıc belırtı varmi yanı benım adet olcamda göğüs hassasiyeti yasarım ordan anlıorumBugün benim ne gelen var ne giden yarın da gelmezse test yapıcam. İnşallah gelmez![]()