Asilama dusunmuyoruz. Direk tup bebek. Hayirlisi artik bakalimAşılama denemeden mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asilama dusunmuyoruz. Direk tup bebek. Hayirlisi artik bakalimAşılama denemeden mi
Oyle tabi dusunmemek elde degil. Kafasina takmayana da helal olsun yani ben okdr rahat olamiyorum ne yazikki.İlla ki takılıyo ya. Benim eşim başka şehirde çalışıyo ben başka şehirde. Doktorun ilişki önerdiği günlerde geliyo ve gidiyo. Yani böyle olunca ben daha çok strese giriyorum adam onca yolu geliyo onun için işini bi şekilde bırakıp nasıl stres yapmayalım şimdi
Özelde mi yaptırcaksınız üniversite mi? Bana da doktorum iki kere daha femara sonra aşılamaya geçeriz demişti. Ama aşılama yaptırmak istemiyorum ben de. Ondan sordum. Direk tüp bebek yaptırılabiliyor mu istendiğindeAsilama dusunmuyoruz. Direk tup bebek. Hayirlisi artik bakalim
Simdi bir sıkıntiniz var mi?
Ben dün acile gittikten sonra antibiyotiği içtim yaa, diyorum ya bebeğe bişe olursa ahahah kafayı sıyırdım iyice, anne psikolojisine anında giriyorum ahaha
İnşallah olmuştur da sayfanın ilk gebesi olursun. Bi yerden başlamış oluruz :)Gecen ay bogaz enfeksiyonu geçirdim. Kayinvalidem bi an önce antibiyotige basla kendi kendine cok.gec gecer dedi. Yoookk kafama gore ilac icemem artik beklerim ben kendi kendine gecsin dedim. Kadın hamileyim sanmis bana kaş göz yapiyor, bebekli sakalar falan yapiyor. Ayyy anneee dur dedim yok daha bi sey millete yayarsin da rezil oluruz
İnşallah olmuştur da sayfanın ilk gebesi olursun. Bi yerden başlamış oluruz :)
Aynen İnşallahValla hepimiz ayni anda hamile oldugumuzu ogrensek, gebelik surecimizi de birlikte gecirsek ne guzel olur :) Allah hepimizi sevindirsin Insallah en kisa zamanda
Valla hepimiz ayni anda hamile oldugumuzu ogrensek, gebelik surecimizi de birlikte gecirsek ne guzel olur :) Allah hepimizi sevindirsin Insallah en kisa zamanda
Daha buhün bitti en geç benimdir heraldeAmin inşallaah :) benim reglime 8 gün var kızlar sizin??
Daha buhün bitti en geç benimdir heralde
Amin inşallaah :) benim reglime 8 gün var kızlar sizin??
Benim 4 gün var kizlar gidip şu erken gebelik testi zimbirtisindan alsam mi? Adetten 6 gun öncesine kadar gosteriyormus gec dollenme yoksa tabii.. :) tutamiyorum kendimiiiiii kan vermek de istemiyorum sık sık
Bi çılgınlık yap gidip alıver :) kaybedicek bişiyimiz yok 2-3 gün sonra ben de yapıcam
Çılgınlık bizim isimiz ahaahsh bebek cikmazsa da siz teselli edeceksiniz haberiniz olsun
Ahahh bebek çıkmazsa “daha erkendi zaten, 1-2 gün sonra tekrar yaparsın” derim ben
Ben de evet haklisin deyip gun sayip adet gecikince test yapip yine negatif görüp oyle üzülürüm adam akilli
Hahhashah şaka maka erken test yapsan çıkar bence artık hatta normal testte silik falan çıkar belkii
Haklı da üzülmenden korkuyodur. Onlar da ne yapsın biz üzüleceğiz diye aslında ne kadar çok çocuk istediklerini bile gösteremiyolar çoğu zaman.Eşim izin vermedi bazı şeyleri dogal akışına birak artik dedi. Kendini uzup durmaktan zevk mi aliyorsun dedi. Sabretmeyi öğren erkenden degil vaktinde öğren ne ogreneceksen dedi hakli galiba..
Haklı da üzülmenden korkuyodur. Onlar da ne yapsın biz üzüleceğiz diye aslında ne kadar çok çocuk istediklerini bile gösteremiyolar çoğu zaman.
Evet katılıyorum.. Benim eşim de çocuk konularında çok konuşmamaya çalışıyor fark ediyorum. Etrafımda çocuklu bebekli çiftler görünce içten içe kıskanıyorum artık.
Haklı da üzülmenden korkuyodur. Onlar da ne yapsın biz üzüleceğiz diye aslında ne kadar çok çocuk istediklerini bile gösteremiyolar çoğu zaman.