• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

İlla ki takılıyo ya. Benim eşim başka şehirde çalışıyo ben başka şehirde. Doktorun ilişki önerdiği günlerde geliyo ve gidiyo. Yani böyle olunca ben daha çok strese giriyorum adam onca yolu geliyo onun için işini bi şekilde bırakıp nasıl stres yapmayalım şimdi
Oyle tabi dusunmemek elde degil. Kafasina takmayana da helal olsun yani ben okdr rahat olamiyorum ne yazikki.
Ama kimden duysam ne zaman yeter artik ugrasmicam diyip sonrasinda hemen hamile kalmis, bu da bir gercek.
Hakkimizda hayirlisi. Allah kucagimizi bos birakmasin insallah.

Asilama dusunmuyoruz. Direk tup bebek. Hayirlisi artik bakalim
Özelde mi yaptırcaksınız üniversite mi? Bana da doktorum iki kere daha femara sonra aşılamaya geçeriz demişti. Ama aşılama yaptırmak istemiyorum ben de. Ondan sordum. Direk tüp bebek yaptırılabiliyor mu istendiğinde

Simdi bir sıkıntiniz var mi?

Yok cok şükür. Operasyonumu oldum 2 ay daha korunun dedi doktor. 2 ay daha yasmin kullanip aralik sonunda biraktim hapi. Ocakta haptan dolayi adetimde gecikme vs oldu hamileyim sandim hatta. Bakalim hapin etkileri bu ay da devam ediyor mu yoksa adetim duzene girmis mi ya da hamile kalmis miyim .. Cevaplar 4 gun sonra:))

Ben dün acile gittikten sonra antibiyotiği içtim yaa, diyorum ya bebeğe bişe olursa ahahah kafayı sıyırdım iyice, anne psikolojisine anında giriyorum ahaha

Gecen ay bogaz enfeksiyonu geçirdim. Kayinvalidem bi an önce antibiyotige basla kendi kendine cok.gec gecer dedi. Yoookk kafama gore ilac icemem artik beklerim ben kendi kendine gecsin dedim. Kadın hamileyim sanmis bana kaş göz yapiyor, bebekli sakalar falan yapiyor. Ayyy anneee dur dedim yok daha bi sey millete yayarsin da rezil oluruz :D

Gecen ay bogaz enfeksiyonu geçirdim. Kayinvalidem bi an önce antibiyotige basla kendi kendine cok.gec gecer dedi. Yoookk kafama gore ilac icemem artik beklerim ben kendi kendine gecsin dedim. Kadın hamileyim sanmis bana kaş göz yapiyor, bebekli sakalar falan yapiyor. Ayyy anneee dur dedim yok daha bi sey millete yayarsin da rezil oluruz :KK70:
İnşallah olmuştur da sayfanın ilk gebesi olursun. Bi yerden başlamış oluruz :)

Benim 4 gün var kizlar :KK70: gidip şu erken gebelik testi zimbirtisindan alsam mi? Adetten 6 gun öncesine kadar gosteriyormus gec dollenme yoksa tabii.. :) tutamiyorum kendimiiiiii kan vermek de istemiyorum sık sık

Bi çılgınlık yap gidip alıver :) kaybedicek bişiyimiz yok 2-3 gün sonra ben de yapıcam :halay:

Hahhashah şaka maka erken test yapsan çıkar bence artık hatta normal testte silik falan çıkar belkii

Eşim izin vermedi :( bazı şeyleri dogal akışına birak artik dedi. Kendini uzup durmaktan zevk mi aliyorsun dedi. Sabretmeyi öğren erkenden degil vaktinde öğren ne ogreneceksen dedi :( hakli galiba..

Eşim izin vermedi :KK43: bazı şeyleri dogal akışına birak artik dedi. Kendini uzup durmaktan zevk mi aliyorsun dedi. Sabretmeyi öğren erkenden degil vaktinde öğren ne ogreneceksen dedi :KK43: hakli galiba..
Haklı da üzülmenden korkuyodur. Onlar da ne yapsın biz üzüleceğiz diye aslında ne kadar çok çocuk istediklerini bile gösteremiyolar çoğu zaman.

Haklı da üzülmenden korkuyodur. Onlar da ne yapsın biz üzüleceğiz diye aslında ne kadar çok çocuk istediklerini bile gösteremiyolar çoğu zaman.

Evet katılıyorum.. Benim eşim de çocuk konularında çok konuşmamaya çalışıyor fark ediyorum. Etrafımda çocuklu bebekli çiftler görünce içten içe kıskanıyorum artık. :(

Evet katılıyorum.. Benim eşim de çocuk konularında çok konuşmamaya çalışıyor fark ediyorum. Etrafımda çocuklu bebekli çiftler görünce içten içe kıskanıyorum artık. :KK43:

Benimki elinde 3 tane testle gelmis kizlar :)
Yine dayanamamis :)) tabi bilmedigi icin erken gebelik degil de normal test almis birini deniyim birazdan hemen :)

Back