Hıcbı belırtım yok suan belırtıler gecdıÜzülmemek elde değil biliyorum ama karamsarlığa kapılma hiçbi zaman
Ovulasyonda her zaman hayalet ikinci çizgiyi çıkartıyor canım yumurtlama zamanı tam koyuluk oluyor. Az kaldı bakalım sabır biraz daha bekle test yapOvulasyon testı yapdım ıkıncı cızgı çıkardı smdı hayalet ıkıncı cızgı cıkdı
Ovulasyonda her zaman hayalet ikinci çizgiyi çıkartıyor canım yumurtlama zamanı tam koyuluk oluyor. Az kaldı bakalım sabır biraz daha bekle test yap
[/QUOTE sol gogsum acıyor bı sıvılcelendım ama adet olcamda sıvılcelenmem ve ıkı gogsumde el degmıcek derecede acırdı nıese hıc test yapasım yok ıcımden bısey üzme kendıni dıor
Bır tek sol gogsum acıyor ama test yapmıyorum ıcımden bır ses yapma bekle varsa adetım gelmez dıorumOvulasyonda her zaman hayalet ikinci çizgiyi çıkartıyor canım yumurtlama zamanı tam koyuluk oluyor. Az kaldı bakalım sabır biraz daha bekle test yap
Valla cnm ben ovulasyon testı ıle bal tarçın çörek otu yapdım bu ay ama adetım 9 Mayıs ama kesın negetıfMerhaba hanımlar. Aranızda yeniyim. Bende 1 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. Geçen ay duphaston bu ay klomen kullandım. Gebelik için önereceğiniz başka alternatif şeyler var mı acaba ?
Bal tarçın çörek otunu karıştırdınız mı ? Birde sabah mı akşam mı nasıl kullandınız ve kaç gün kullandınız acaba ?Valla cnm ben ovulasyon testı ıle bal tarçın çörek otu yapdım bu ay ama adetım 9 Mayıs ama kesın negetıf
Adet olursam gercı olcamda bal tarçın çörekotu kurunu yapcam ovulasyon yapcam adet bıttıkden sonra sırtıma yakı yapcam adet gunume 3 kalaya kadar hergun yakı ypcam ama oruçta tutasım var bılmıyorum nasıl olcakMerhaba hanımlar. Aranızda yeniyim. Bende 1 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. Geçen ay duphaston bu ay klomen kullandım. Gebelik için önereceğiniz başka alternatif şeyler var mı acaba ?
İnşallah vardır belki siz hissetmiyorsunuzdurValla cnm ben ovulasyon testı ıle bal tarçın çörek otu yapdım bu ay ama adetım 9 Mayıs ama kesın negetıf
katıstırdım sabah aç akşam yemek den once 2 adet gunumde basladım toplam 12 gunBal tarçın çörek otunu karıştırdınız mı ? Birde sabah mı akşam mı nasıl kullandınız ve kaç gün kullandınız acaba ?
Yaptıklarınızı gün gün buraya yazarsanız çok sevinirim bende bir daha ki ay uygularım inşallahAdet olursam gercı olcamda bal tarçın çörekotu kurunu yapcam ovulasyon yapcam adet bıttıkden sonra sırtıma yakı yapcam adet gunume 3 kalaya kadar hergun yakı ypcam ama oruçta tutasım var bılmıyorum nasıl olcak
Adet belırtılerım vr adet olcam esımın kuzenı kur yapmıs olmamıs sonra kur yakı yapmıs o zaman hamıle kalık dogurdu dogurcak smdıİnşallah vardır belki siz hissetmiyorsunuzdur
anladım çok teşekkür ederimkatıstırdım sabah aç akşam yemek den once 2 adet gunumde basladım toplam 12 gun
Ne zaman adet olcaksın sen cnmYaptıklarınızı gün gün buraya yazarsanız çok sevinirim bende bir daha ki ay uygularım inşallah
Daıremdekı kız klomene baslayık basladı ılk ay hamıle kalmıs bende bı ay daha denıcem olmazsa esımle bır gıttı doktora gtcem aslında devlet hastanesıne gttm hıc bır sorunum cıkmadıanladım çok teşekkür ederim
13 mayısta. Ama ramazan dolayısıyla yapamam sonraki ay yaparım bendeNe zaman adet olcaksın sen cnm
Bende oruc tutayım dıorum ama cocukda cok istiyorum ya bakalım nasıl olcak13 mayısta. Ama ramazan dolayısıyla yapamam sonraki ay yaparım bende
9 Mayıs benımde ama adet belırtılerımı ysıyorum suan test negatıf ama cok ruhsuzum suan bılıordum bi sonucu ben bakalım belkı gelmez dıorum ama kesın gelcek cok umutlanmıştım kız bu kuru soleyınce bole hamıle kaldım deyınce13 mayısta. Ama ramazan dolayısıyla yapamam sonraki ay yaparım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?