2019 Hamilelik için uğraşanlar

Ovulasyon testı yapdım ıkıncı cızgı çıkardı smdı hayalet ıkıncı cızgı cıkdı

Ovulasyon testı yapdım ıkıncı cızgı çıkardı smdı hayalet ıkıncı cızgı cıkdı
Ovulasyonda her zaman hayalet ikinci çizgiyi çıkartıyor canım yumurtlama zamanı tam koyuluk oluyor. Az kaldı bakalım sabır biraz daha bekle test yap

Ovulasyonda her zaman hayalet ikinci çizgiyi çıkartıyor canım yumurtlama zamanı tam koyuluk oluyor. Az kaldı bakalım sabır biraz daha bekle test yap
Bır tek sol gogsum acıyor ama test yapmıyorum ıcımden bır ses yapma bekle varsa adetım gelmez dıorum

Merhaba hanımlar. Aranızda yeniyim. Bende 1 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. Geçen ay duphaston bu ay klomen kullandım. Gebelik için önereceğiniz başka alternatif şeyler var mı acaba ?

Test yapdım normal gebelık testı negatıf suan duysuz bı sekıldeyım zaten olmucak kı ddım

Merhaba hanımlar. Aranızda yeniyim. Bende 1 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. Geçen ay duphaston bu ay klomen kullandım. Gebelik için önereceğiniz başka alternatif şeyler var mı acaba ?
Valla cnm ben ovulasyon testı ıle bal tarçın çörek otu yapdım bu ay ama adetım 9 Mayıs ama kesın negetıf

Valla cnm ben ovulasyon testı ıle bal tarçın çörek otu yapdım bu ay ama adetım 9 Mayıs ama kesın negetıf
Bal tarçın çörek otunu karıştırdınız mı ? Birde sabah mı akşam mı nasıl kullandınız ve kaç gün kullandınız acaba ?

Adet olursam gercı olcamda bal tarçın çörekotu kurunu yapcam ovulasyon yapcam adet bıttıkden sonra sırtıma yakı yapcam adet gunume 3 kalaya kadar hergun yakı ypcam ama oruçta tutasım var bılmıyorum nasıl olcak

Yaptıklarınızı gün gün buraya yazarsanız çok sevinirim bende bir daha ki ay uygularım inşallah

13 mayısta. Ama ramazan dolayısıyla yapamam sonraki ay yaparım bende
9 Mayıs benımde ama adet belırtılerımı ysıyorum suan test negatıf ama cok ruhsuzum suan bılıordum bi sonucu ben bakalım belkı gelmez dıorum ama kesın gelcek cok umutlanmıştım kız bu kuru soleyınce bole hamıle kaldım deyınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…