Biraz daha sabret canım az kalmış be kalmış ki bak yaparsın olduğu halde birşey çıkmaz kendi kendini yıpratır moralini bozarsın. Ben de öyle yaptım dayanamadım erken gebelik testi yaptım olduğu halde negatif çıkardı ve çok üzüldüm ama hamileymişim geç döllenme olmuş bugün doktora gittim geç döllenme olduğunu öğrendim Cuma tekrar gideceğim sürekli kan testi veriyorum değerlerim sağlıklı yükseliyor mu diyeBenım 9 gun kaldı Pazar günü yapsam mı erken genclık testıni bgun arkdslarla buluştum hepsı benımle yaşıt okul arkdaslarım hepsının bebegı var ama ben gec evlendım yanı 2 evlılıgım kendımı kötü hıssettım cocum yk dıe ınan ki bulusasım bıle gelmıyor
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin hala bekliyorum sonuç çıkmadı ama öğrenince hemen yazacağımHamılesın cnm inş ole bısey olmaz kanda cıkar bızede yaz rabbım bızlerede nasıp etsın inş
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederimCanım negatif olsa yanılma payı vardır bu testlerde ama pozitifte olmayan birşeyi çıkaramaz. Gözün aydın hamilesin.
Gözün aydın canım Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSonuçlarım az önce çıktı 973. 3
Gözün aydın cnm dua et bızlerde hamıle olalım ınsSonuçlarım az önce çıktı 973. 3
Ben bı keresınde 29 gun adet oluyordum 3 gun gecınce nasıl mutlu oldum 32 gun adet oldum en başta demısdım 29 olurum ya 3 gun erken ya 3 gun gec oluyorum bıde kur yapdım ya oda etkılermı adetı bılmıyorum ama geçen hafta Salı yumurtlama oldu ya Salı’dan Pazar’a kadar bel agrısı kasıkda batma gaz cekdım ya olduysa oldu bak buda bugün ku ovulasyon testımBiraz daha sabret canım az kalmış be kalmış ki bak yaparsın olduğu halde birşey çıkmaz kendi kendini yıpratır moralini bozarsın. Ben de öyle yaptım dayanamadım erken gebelik testi yaptım olduğu halde negatif çıkardı ve çok üzüldüm ama hamileymişim geç döllenme olmuş bugün doktora gittim geç döllenme olduğunu öğrendim Cuma tekrar gideceğim sürekli kan testi veriyorum değerlerim sağlıklı yükseliyor mu diye
Çatlamış yumurtan canım. Böyle çıkar silik sürekli biraz daha dur sonra test yap bakalımBen bı keresınde 29 gun adet oluyordum 3 gun gecınce nasıl mutlu oldum 32 gun adet oldum en başta demısdım 29 olurum ya 3 gun erken ya 3 gun gec oluyorum bıde kur yapdım ya oda etkılermı adetı bılmıyorum ama geçen hafta Salı yumurtlama oldu ya Salı’dan Pazar’a kadar bel agrısı kasıkda batma gaz cekdım ya olduysa oldu bak buda bugün ku ovulasyon testım
Ben bı keresınde 29 gun adet oluyordum 3 gun gecınce nasıl mutlu oldum 32 gun adet oldum en başta demısdım 29 olurum ya 3 gun erken ya 3 gun gec oluyorum bıde kur yapdım ya oda etkılermı adetı bılmıyorum ama geçen hafta Salı yumurtlama oldu ya Salı’dan Pazar’a kadar bel agrısı kasıkda batma gaz cekdım ya olduysa oldu bak buda bugün ku ovulasyon testımBiraz daha sabret canım az kalmış be kalmış ki bak yaparsın olduğu halde birşey çıkmaz kendi kendini yıpratır moralini bozarsın. Ben de öyle yaptım dayanamadım erken gebelik testi yaptım olduğu halde negatif çıkardı ve çok üzüldüm ama hamileymişim geç döllenme olmuş bugün doktora gittim geç döllenme olduğunu öğrendim Cuma tekrar gideceğim sürekli kan testi veriyorum değerlerim sağlıklı yükseliyor mu diye
Benım gogslerım cok az acımaya basladı belımde ağrımaya basladı adet olcam kesınÇatlamış yumurtan canım. Böyle çıkar silik sürekli biraz daha dur sonra test yap bakalım
Rabbim sizlere de sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hep dua ediyorumGözün aydın cnm dua et bızlerde hamıle olalım ıns
Öyle şartlama kendini benimde göğüs uçlarım acımaya sızlamaya başlamıştı ama hiç belli olmuyor ve ayırt edici hiçbi belirti yaşamadım inşallah seninde öyle olurda mutluluğumuzu paylaşırızBenım gogslerım cok az acımaya basladı belımde ağrımaya basladı adet olcam kesın
Ins kabul olur benımde olur cnm cok saolRabbim sizlere de sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hep dua ediyorum
Gogsum acıyor gbı acımıyor gbı ama belımde agrı var vucudumu tanıyorum adet İncesu hep bole oluyorum ama belkı bı umut gunumu beklıcem gorcem testte yapmıcam bakıcam neolacakÖyle şartlama kendini benimde göğüs uçlarım acımaya sızlamaya başlamıştı ama hiç belli olmuyor ve ayırt edici hiçbi belirti yaşamadım inşallah seninde öyle olurda mutluluğumuzu paylaşırız
Bence de tam günü gelmeden test yapma bir hafta kaldı de mi? Hayırlısıyla güzel haberler ver inşallahGogsum acıyor gbı acımıyor gbı ama belımde agrı var vucudumu tanıyorum adet İncesu hep bole oluyorum ama belkı bı umut gunumu beklıcem gorcem testte yapmıcam bakıcam neolacak
Evet hafta bugun 9 mayıs carsamba günü adet olmam lazım bazen 3 gun gelıor bakalımBence de tam günü gelmeden test yapma bir hafta kaldı de mi? Hayırlısıyla güzel haberler ver inşallah
Ins verrm gece agladım bu ay da olmadı dıe eşimde üzülme ben cok üzülüyorum sen bole olunca dua et olucak bende edıyorum ddı o ole deyınce ben daha çok agladımBence de tam günü gelmeden test yapma bir hafta kaldı de mi? Hayırlısıyla güzel haberler ver inşallah
Üzülmemek elde değil biliyorum ama karamsarlığa kapılma hiçbi zamanIns verrm gece agladım bu ay da olmadı dıe eşimde üzülme ben cok üzülüyorum sen bole olunca dua et olucak bende edıyorum ddı o ole deyınce ben daha çok agladım
Aynen evet ama bakalımÜzülmemek elde değil biliyorum ama karamsarlığa kapılma hiçbi zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?