• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Daıremdekı kız klomene baslayık basladı ılk ay hamıle kalmıs bende bı ay daha denıcem olmazsa esımle bır gıttı doktora gtcem aslında devlet hastanesıne gttm hıc bır sorunum cıkmadı
Eşimle bende de sorun yok biz gittik doktora ki zaten kendim de hemşireyim ben ama olmuyo hiç bir sebep yokken. Klomen kullandım bu ay yine tık yok adet olcam sanırım. Artık doğal yollara başvurmayı düşünüyorum

9 Mayıs benımde ama adet belırtılerımı ysıyorum suan test negatıf ama cok ruhsuzum suan bılıordum bi sonucu ben bakalım belkı gelmez dıorum ama kesın gelcek cok umutlanmıştım kız bu kuru soleyınce bole hamıle kaldım deyınce
Hayırlısı olsun diyelim. Zaten bizi bitiren bu umutlar değil mi

Ben bekledim bekledim bir ay daha beklerim diye düşünüyorum valla ama tabi tercih meselesi
Bılmıyorum cok uzuluyorum ama kafaya takma dıolar ama takılıyor bende napcamı sasrdm benım eşim gıtmedı ben 6 aylık evlıyken gıttım suan 9 aya gırdık

Ben bu Ay nasıl yapcam bılmıyorum
Benim de 1 yıl oldu. Erken gitöekte gayda var. Biz 9. Ayda gitmiştik
eşim gıder bılmıyorum cocumuz nıe olmuyor deyınce sen ne demek istiyorsun dıor ben bı kac ay daha denerım bakdım olmuyor mecbur gıdecek

Bu ay ramazanla bırlıkde nasıl yapcam bılmıyorum ama küre basladım bı kere ara vermeden deneyeyım dıorum

Ben bu Ay nasıl yapcam bılmıyorum

eşim gıder bılmıyorum cocumuz nıe olmuyor deyınce sen ne demek istiyorsun dıor ben bı kac ay daha denerım bakdım olmuyor mecbur gıdecek
Tabiki gitmesi gerekiyor. Ama tabsiyem önce siz bi kadın doğuma muayene olun sonra eşinizi ürolojiye götürün

Tabiki gitmesi gerekiyor. Ama tabsiyem önce siz bi kadın doğuma muayene olun sonra eşinizi ürolojiye götürün
Canım benım 6 ayımda adetımın 3 günü gıttım erken ddı doktor ama genede bakalım ddı 1 sene olması lazım ddı devlet hastanesınde bakdı kan testlerı yapdı sorun cıkmadı bekleyeceksen ddı

Bıseyler denemedın mı cnm
Aaaa bende izmirde yaşıyorum: ) valla hiçbirşey denemedim. Zaten ramazan geldi çattı derken 1 ay sonrasına kaldı kürler falan. Sogan kurunu denicem yine olmazsa ozele gidicem bakalım. Inşallah gerek kalmaz ya

Back