2019 Hamilelik için uğraşanlar

Adetıme 16 gün var bır gun dgerlendırıp bir gün ara verıorum 1 saat bacaklarımı dıkıyorum kur uyguladım gasık cektırdım test de yapıorum bu ay baya aktıf ıns 9 mayısda hersey bellı olcak

Cıft cızgıyı 13 gün gordum

Eklentiler

• C941BAB8-FBA4-4812-A719-E7984F92D368.webp
    9 KB · Görüntüleme: 35
Bugün ovulasyon günüm bgun yarın ve ertesi günü değerlendirmem gerekıyor dımı

Bugün ovulasyon günüm bgun yarın ve ertesi günü değerlendirmem gerekıyor dımı
Sakın aman 2 gün yeter flan deme ben çncekilerde hep bu yumurtlama döneminde 2 gün falan yapmıştım olmadı en son 4 gün üst üste değerlendirmiştim ozaman tuttu biraz zor oluyo üst üste ama sabredin

MERHABA KIZLAR BENİMDE ADETİM GECİKTİ BAT 07.04.2019 BETA TESTİM NEGATİF TARLUSAL VERDİ KULLANDIM HALA ADET OLMADIM SİZCE NASIL BİR YOL İZLENMELİ

Sakın aman 2 gün yeter flan deme ben çncekilerde hep bu yumurtlama döneminde 2 gün falan yapmıştım olmadı en son 4 gün üst üste değerlendirmiştim ozaman tuttu biraz zor oluyo üst üste ama sabredin
Canım 3 gün üst üste denedımde 3 gün eşim perttı ya adetım bıtelı 7 gün oldu 5 günü degerlendırdım sadece 2 gün boş gecdı 1 saat dık sekılde yatıp sabaha kadar hıc kalkmadım ıns olur

Teste devam edıcem dımı adet olana kadar

Karnımda ole bı sancı var ki gaz sancısı gbı bısey ama oda yok yumurtlamadan mı acaba

Bugün benim ne gelen var ne giden yarın da gelmezse test yapıcam. İnşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…