• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Merhaba cnm aile hekimine sadrce test sonucunu gordu . Kadin dogum kontrol sali gunu. Acele etmiyorum yani ...:)) hersey olacagina varir.

Kızlar merhaba benim son adet tarihim 7 Nisan adetime 3 gün kaldı aşırı derecede ayak üşümem ve bel ağrım var sizce test yapsam çıkar mı adetim beklemwliyim

Kızlar sanki çok silik bi çizgi görüyorum ama hayalmi görüyorum ben

Eklentiler

• IMG_20190404_183434.jpg
    IMG_20190404_183434.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar merhaba bizde 4 aydır bebis istiyoruz her ay hüsranla sonuçlandı. Bu ay yumurtlama gunu ve sonrasında eşimle olabildik reglime 10 gun kala göğüs uçlarımda gözle görülür büyüme oldu ve ara ara kasik ağrım oluyor normalde olmazdı bunlar yarin regl günüm suan baya akintim var heran olacakmış gibi hissediyorum cevremde herkes hamiş cok üzülüyorum boyle olmasına gebe kalan arkadaşlarda göğüs uclarinda büyüme olmusmuydu boyle acaba

Kuzum açıkçası ben hamile oldugumu öğrenmeden 1 gün önce sutyenimi degistirirken afedersin eşim görmüştü şok olmustu göğüs uclarina ne oldu seniin diye o diyince fark etmiştim ben de gogus uclarimin koyulasip büyüdüğünü:)

Kuzum açıkçası ben hamile oldugumu öğrenmeden 1 gün önce sutyenimi degistirirken afedersin eşim görmüştü şok olmustu göğüs uclarina ne oldu seniin diye o diyince fark etmiştim ben de gogus uclarimin koyulasip büyüdüğünü:)
Yaa ne güzel ama ben senin gibi şanslı degilim maalesef bugün reglim basladi sanirim kanlı akintim geldi allah tamamına erdirsin seninkinide sağlıkla al kucağına ınsallah 🤲

Ersağın hayıt maça arı sütü kapsüllerini kullandım bide kalsiyum çinko d vit karışımı olan bi kapsülünü kullandım belki onların yararı olmuştur tavsiye ediyorum isteyenlere. Bide ovulasyon testi yapınca yumurtlama günü ve sonrasındaki 3 gün ilişki oldu

Kızlar merhaba daha oncede yazmıştım adet belirtisi yok diye. Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti. Hafif göğüs ucu haricinde hala belirti yok bir sürü idrar testi yaptım hep tek çizgi sizce hala umudum Varmı.? Yoksa yine yumurta çatlamayıp kistmi oldu :(((

Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 4 tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Fsh 18 bu ay hayıt tohumu ve çörek otu bal tarçın denedim. Adetime 8 gün var ama adet belirtisi yok. Her ay göğüslerim siser acırdı kasiklarim agrirdi umutlanırdım. Ama garip adet belirtim yok bu şekilde hamile olan varmi.? Kafanızdan atın diyorlar ama maalesef ben yapamıyorum

Back