- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.066
- 133
Ay evet ya surekli oluo orda. Dikkatli ol valla korkup da strese sokma kendini deBen iyiyim cok şükür lekelenmeler devam ediyor bu yuzden ben de dikkat etmeye devam ediyorum. Onun dışında her sey yolunda binlerce şükür. Sordugun icin sagol kuzucum <3
Bir de surekli deprem olmasa daha iyi olucak :) Denizli baya hareketli biliyorsunuzdur. Evde tekim diken ustunde yatiyorum Allah korusun :)
Ben kullanıyorum kapsül şeklindeKızlarrr bu ay hayıt tohumu kullanayim diyorum kullanan var mi ?
Faydasini yada zararini gördün mü canim ben tohum seklinde aldim hamile kalabilmek icin kullanicam bilgi versene birazBen kullanıyorum kapsül şeklinde
Canım zararını görmedim ama daha faydasınıda görmedimFaydasini yada zararini gördün mü canim ben tohum seklinde aldim hamile kalabilmek icin kullanicam bilgi versene biraz
Hadi yaCanım zararını görmedim ama daha faydasınıda görmedim
Evet benim daha yeni sayılır yani ay olarak değilde adrt olmuştum başladım sonra yine adrt oldum şimdi devam ediyorum işte ilk ay etki etmedi yani olmadı bebek bakalım inşallah bu ay olurHadi yane zamndir kullaniyosun ben kulanici yorumlarını okudum en az 3 ay diyolar ondandr seninki belki
Hayırlarıyla kucagına almayı nasip etsin allahım inşallah. Nolur bizede dua et. Hemencik hamiş olalım bizdee.. Canım bu arada belirti yaşadınmı hiseettinmi bişeyKizlar selam.bende yeni ogrendim bebegimi.cmtden beri devam eden lekeler megerse bebegimin kazi calismalariymis:)hayit otu kadinlar icin birebirdir benim arkadasim oyle hamile kaldi.hormonlariniza baktirip kullanmanizda fayda var.2-3ay demleyerek icti.cok mujdesi kucaginda.Rabbim herkese ve hakeden tum kadinlara yasatsin bu duyguyu.banada kesesini gorup kalp atislarini duyup sagcalikla eli ayagi duzgun kucakladigim gunleri
Amin kuzum sagol.darisi basiniza.belirtim yok denecek kdr azdi.kendimide okdr dinlerim yani.mide eksimesi oldu gecen hafta bende.acaba dedim usuttummu.sonrada dun tabureye ciktim bisey almak icin basim acayip dondu.ama hic hamileliktenmi acaba diyemedim.kac aydir negatifi gorunce:)yani belirtiler adetle ayni hemen hemen.onceki gebeligimde goguslerimin ucu cok acimisti bunda tik yok.farkli demekki her gebelik.darosi tum istiyenlere olsun insHayırlarıyla kucagına almayı nasip etsin allahım inşallah. Nolur bizede dua et. Hemencik hamiş olalım bizdee.. Canım bu arada belirti yaşadınmı hiseettinmi bişey
Amin canımm lekenlenme var demiltin ya o nasıldı peki yogunmu kahverengimi tam nasıldıAmin kuzum sagol.darisi basiniza.belirtim yok denecek kdr azdi.kendimide okdr dinlerim yani.mide eksimesi oldu gecen hafta bende.acaba dedim usuttummu.sonrada dun tabureye ciktim bisey almak icin basim acayip dondu.ama hic hamileliktenmi acaba diyemedim.kac aydir negatifi gorunce:)yani belirtiler adetle ayni hemen hemen.onceki gebeligimde goguslerimin ucu cok acimisti bunda tik yok.farkli demekki her gebelik.darosi tum istiyenlere olsun ins
Yok yogun degildi.az az kahve geldi.sonra pembe geldi sonrada hep peceteye silince geldi.sokulemedim biturlu die dusunurken ustune gormusum megerAmin canımm lekenlenme var demiltin ya o nasıldı peki yogunmu kahverengimi tam nasıldı
gözün aydın allah saglikla kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallahKizlar selam.bende yeni ogrendim bebegimi.cmtden beri devam eden lekeler megerse bebegimin kazi calismalariymis:)hayit otu kadinlar icin birebirdir benim arkadasim oyle hamile kaldi.hormonlariniza baktirip kullanmanizda fayda var.2-3ay demleyerek icti.cok mujdesi kucaginda.Rabbim herkese ve hakeden tum kadinlara yasatsin bu duyguyu.banada kesesini gorup kalp atislarini duyup sagcalikla eli ayagi duzgun kucakladigim gunleri
Ayy tebrik ederimKizlar selam.bende yeni ogrendim bebegimi.cmtden beri devam eden lekeler megerse bebegimin kazi calismalariymis:)hayit otu kadinlar icin birebirdir benim arkadasim oyle hamile kaldi.hormonlariniza baktirip kullanmanizda fayda var.2-3ay demleyerek icti.cok mujdesi kucaginda.Rabbim herkese ve hakeden tum kadinlara yasatsin bu duyguyu.banada kesesini gorup kalp atislarini duyup sagcalikla eli ayagi duzgun kucakladigim gunleri
Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat etsin inşaallah. Vatana millete dinine hayır getirsin.Allahım isteyenlere de nasip etsinKizlar selam.bende yeni ogrendim bebegimi.cmtden beri devam eden lekeler megerse bebegimin kazi calismalariymis:)hayit otu kadinlar icin birebirdir benim arkadasim oyle hamile kaldi.hormonlariniza baktirip kullanmanizda fayda var.2-3ay demleyerek icti.cok mujdesi kucaginda.Rabbim herkese ve hakeden tum kadinlara yasatsin bu duyguyu.banada kesesini gorup kalp atislarini duyup sagcalikla eli ayagi duzgun kucakladigim gunleri
Kan verin bence hamilesiniz :)Kizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti yorumlar misinz sizce kan vereyim mi yoksa kesin negatif gibi mi yardmci olur musunuz
Ayyy insalah canm ya insallah nolur dua edin pozitif olsun. Bugun insallah iş yerinden izin verirlerse kan vermeye gidicem bakalm arayada hafta sonu giriyor insalh gidebilirm bugunKan verin bence hamilesiniz :)
ikinci cizgi net görünüyor canim.hayirlisi olur insallah.Kizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti yorumlar misinz sizce kan vereyim mi yoksa kesin negatif gibi mi yardmci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?