2019 Hamilelik için uğraşanlar

1 sene dolduğunda hala hamilelik olmazsa mecbur gidecek eşim de :) şimdilik rahat bıraktım onu kısmetten öteye gitmiyor bazı şeyler ne kadar istesek de zorlasak da olacağı varsa oluyor. Geç kalmadık yok öyle bişey genciz daha :)

Ben biz gec kaldik demistim zaten siz kalmamissinizdir yasinizda gencse bekleyin

Nebilim kuzum ya bazen oyle dusunuyorum sonra geciyor:)adet oldunmu sen

Yok hala sökülemedi ben de geç kaldığımı düşünüyorum 28 bitti 29 yaşıma giriyorum eşim 35 yaşında daha ilk çocuk olmadı ikinciyi ne ara yapcaz diyorum üzülüyorum. Siz kaç yaşındasınız eşinle kuzum

Ben 34 esim 40 bende bu yuzden gec kaldihimizi dusundum hep.ama gecen gun bir arkadssin esinin hamilelik haberi geldi karisi 42yasinda ve gebe evleneli daha 5ay anca olmustur yani.bunu duyunca umudum geri geldi:)

Ben 34 esim 40 bende bu yuzden gec kaldihimizi dusundum hep.ama gecen gun bir arkadssin esinin hamilelik haberi geldi karisi 42yasinda ve gebe evleneli daha 5ay anca olmustur yani.bunu duyunca umudum geri geldi:)

Amh fsh falan bakıldı mı canım? Rezervlerin iyiyse yaşın hiç önemi yok. Erkekler için zaten yaş problemi yok bizim gibi.

Amh fsh falan bakıldı mı canım? Rezervlerin iyiyse yaşın hiç önemi yok. Erkekler için zaten yaş problemi yok bizim gibi.
Bakildi cok iyi dedi doktorum gecen sene bi dusugum var.benm esimde varikosel vardi ameliyat oldu sperm sayimiz epey az onu yukseltmeye calisiyrz iste

Bakildi cok iyi dedi doktorum gecen sene bi dusugum var.benm esimde varikosel vardi ameliyat oldu sperm sayimiz epey az onu yukseltmeye calisiyrz iste
Oo süper o zaman maşallah. Keçiboynuzu kürü falan diyorlar denemedik biz hiç gerçi. Çok inancım yok bitkisel şeylere ama insan her şeyden medet umar hale geliyor.

Oo süper o zaman maşallah. Keçiboynuzu kürü falan diyorlar denemedik biz hiç gerçi. Çok inancım yok bitkisel şeylere ama insan her şeyden medet umar hale geliyor.
Yapiyoruz 2.5 aydir ayrica neler neler yapip veriyrm adama ,besiye cektim insaAllah etkisi olmustur

Ben soğan kürünü uyguladım birsey varsa diye oldumu olmadimi bilmiyorum peşinden hamile kalmıştım o ay ama kimyasalla sonuclanmisti malesef gecikmeden 5 gün sonra düştü göğüslerim şişti kasiklarim da adet sancısı gibi agri sürdü sabahina yoğun adet kanaması pıhtılı ve düşük değerim 19.2 iken başladı düşük ben de 2018 ağustos kurban Bayramı arife gününde peşinden yine hamile kalmıştım eylülde o da 15 gün gecikmeyle düştü değerim 484.7 idi hersey allahtan aşırı takmamak lazım

Kuzuu nasılsın????

Kırmızılar kahvelere donustu ama hala geliyor azar azar ben ayaklar havada yatmaya devam :))
Bi iğne var onu vurulmam gerek ama igne piyasada yok. Yurtdışından geliyormus ama Turkiye anlasamamis bu sene firmayla. O yuzden eczacilarin elinde kalmamis. Fellik fellik igne ariyoruz:| bu kadar önemli bir igne ancak ne piyasada var ne muadili var hey Allahim ya :)

Kızlar benimde dün yani 16.gün yumurtlama oldu. bugün çatladı. 13 15 ve 16. Günlerde ilişki oldu bugünde olcak yeterlimi sizce bide üst üste bi kaç gün olunca skntı oluyo zorlanıyo eşim ve sperm miktarı az olyyo. Şimdi bygun ve yarında ilişkş olması gerekiyo ne yrdirip içirsem artar sperm miktarı bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…