Olur ya daha yeni evliymissiniz.ama esinde bi urologa baktirsin muhakkak.bizim 1 sene dolunca hep kendim gorundum sukurki bisey yoktu.esimide tesaduf eseri ogrendik agri yapinca acilen gittik megerse varikosel varmis.bileydim kendimle beraber onuda gotururdum.bazen gec kalmis hissediyrm ama nasip kismet tabi Rabbim nezmn verirse artik
Insallah adet olmazsiniz da bebisleriniz süpriz yapar adetzede kuzulariim:)
Ben biz gec kaldik demistim zaten siz kalmamissinizdir yasinizda gencse bekleyin1 sene dolduğunda hala hamilelik olmazsa mecbur gidecek eşim de :) şimdilik rahat bıraktım onu kısmetten öteye gitmiyor bazı şeyler ne kadar istesek de zorlasak da olacağı varsa oluyor. Geç kalmadık yok öyle bişey genciz daha :)
Ben biz gec kaldik demistim zaten siz kalmamissinizdir yasinizda gencse bekleyin
Nebilim kuzum ya bazen oyle dusunuyorum sonra geciyor:)adet oldunmu senBen de sizi de kastederek dedim siz de geç kalmadınız biz de geç kalmadık öyle düşünmek yok diye :) yanlış anlaşılmak istemem :)
Nebilim kuzum ya bazen oyle dusunuyorum sonra geciyor:)adet oldunmu sen
Ben 34 esim 40 bende bu yuzden gec kaldihimizi dusundum hep.ama gecen gun bir arkadssin esinin hamilelik haberi geldi karisi 42yasinda ve gebe evleneli daha 5ay anca olmustur yani.bunu duyunca umudum geri geldi:)Yok hala sökülemediben de geç kaldığımı düşünüyorum 28 bitti 29 yaşıma giriyorum eşim 35 yaşında daha ilk çocuk olmadı ikinciyi ne ara yapcaz diyorum üzülüyorum. Siz kaç yaşındasınız eşinle kuzum
Ben 34 esim 40 bende bu yuzden gec kaldihimizi dusundum hep.ama gecen gun bir arkadssin esinin hamilelik haberi geldi karisi 42yasinda ve gebe evleneli daha 5ay anca olmustur yani.bunu duyunca umudum geri geldi:)
Bakildi cok iyi dedi doktorum gecen sene bi dusugum var.benm esimde varikosel vardi ameliyat oldu sperm sayimiz epey az onu yukseltmeye calisiyrz isteAmh fsh falan bakıldı mı canım? Rezervlerin iyiyse yaşın hiç önemi yok. Erkekler için zaten yaş problemi yok bizim gibi.
Oo süper o zaman maşallah. Keçiboynuzu kürü falan diyorlar denemedik biz hiç gerçi. Çok inancım yok bitkisel şeylere ama insan her şeyden medet umar hale geliyor.Bakildi cok iyi dedi doktorum gecen sene bi dusugum var.benm esimde varikosel vardi ameliyat oldu sperm sayimiz epey az onu yukseltmeye calisiyrz iste
Yapiyoruz 2.5 aydir ayrica neler neler yapip veriyrm adama ,besiye cektimOo süper o zaman maşallah. Keçiboynuzu kürü falan diyorlar denemedik biz hiç gerçi. Çok inancım yok bitkisel şeylere ama insan her şeyden medet umar hale geliyor.
Yapiyoruz 2.5 aydir ayrica neler neler yapip veriyrm adama ,besiye cektiminsaAllah etkisi olmustur
Ben soğan kürünü uyguladım birsey varsa diye oldumu olmadimi bilmiyorum peşinden hamile kalmıştım o ay ama kimyasalla sonuclanmisti malesef gecikmeden 5 gün sonra düştü göğüslerim şişti kasiklarim da adet sancısı gibi agri sürdü sabahina yoğun adet kanaması pıhtılı ve düşük değerim 19.2 iken başladı düşük ben de 2018 ağustos kurban Bayramı arife gününde peşinden yine hamile kalmıştım eylülde o da 15 gün gecikmeyle düştü değerim 484.7 idi hersey allahtan aşırı takmamak lazımOo süper o zaman maşallah. Keçiboynuzu kürü falan diyorlar denemedik biz hiç gerçi. Çok inancım yok bitkisel şeylere ama insan her şeyden medet umar hale geliyor.
Kuzuu nasılsın????
Ay hadi insallah bebek vardir amiinYok hala sökülemediben de geç kaldığımı düşünüyorum 28 bitti 29 yaşıma giriyorum eşim 35 yaşında daha ilk çocuk olmadı ikinciyi ne ara yapcaz diyorum üzülüyorum. Siz kaç yaşındasınız eşinle kuzum
Öğlen test yapma cnm idrar testi sabah yaptığın ilk idrarla belli olurBen bu öğlen test yaptım negatiff.Reglime 2 gün kaldı. Hiç regl belirtim de yok.
Kırmızılar kahvelere donustu ama hala geliyor azar azar ben ayaklar havada yatmaya devam :))
Bi iğne var onu vurulmam gerek ama igne piyasada yok. Yurtdışından geliyormus ama Turkiye anlasamamis bu sene firmayla. O yuzden eczacilarin elinde kalmamis. Fellik fellik igne ariyoruz:| bu kadar önemli bir igne ancak ne piyasada var ne muadili var hey Allahim ya :)
İnşallah hayırlı haberlerini yazarsın
Ay hadi insallah bebek vardir amiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?