İnsallah canm ya ama normal test yapmistm 2 gun once onda bu kadar belli degildi kafam cok karistiikinci cizgi net görünüyor canim.hayirlisi olur insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canm ya ama normal test yapmistm 2 gun once onda bu kadar belli degildi kafam cok karistiikinci cizgi net görünüyor canim.hayirlisi olur insallah.
2 gün önce yaptın diyosun ve normal trst diyosun bu değer her geçen gün artar zaten bide o normalmiş bu erken gebelik. Neden kafan karıştıki bu durumda. Bence hemen kan testi yaptır çizgi bariz var. İnşallah vardır bebekİnsallah canm ya ama normal test yapmistm 2 gun once onda bu kadar belli degildi kafam cok karisti
Adetin düzenliyse beklenen adet tarihini baz alicaksin canim :)Kızlar bişeyi merak ediyorum. Hani gebelik testi için adet günü şukadar geçti yada adet günümr bukadar var diyoruz ya. Şimdi test yapmak için gecen ay oldugymuz adet gününe göremi yoksa beklenen adet tarihine göremi test yapmalıyız sizce örneğin ben grçen ay 10 unda oldum 21.günde ondan öncekş ay 27.günde olmuştum. Şimdi ben ayon 10unu mu beklicem yoksa 21 güne göre hesaplarsak3 30 31ini mi bekliycem. Karışık oldu biraz![]()
İnsalalh vardr canm :) bilmiyorum ki erken gebelik testi ya daha belirgin cizgi olmasi lazm diye dusundum daha koyu olmali fln diye bilemiyorum ya2 gün önce yaptın diyosun ve normal trst diyosun bu değer her geçen gün artar zaten bide o normalmiş bu erken gebelik. Neden kafan karıştıki bu durumda. Bence hemen kan testi yaptır çizgi bariz var. İnşallah vardır bebek![]()
İnsalalh vardr canm :) bilmiyorum ki erken gebelik testi ya daha belirgin cizgi olmasi lazm diye dusundum daha koyu olmali fln diye bilemiyorum ya
Valla bunlari gordukce ümitleniyorum pozitiftir diye insallah dedigin gibi olur canm nolur dua edin bu cuma gununde Rabbim herkese nasip etsin sana da hayrlisiyla bu sureci atlatman nasip olsun canm guzellikleBen adetim 6 gun geçtikten sonra erken gebelik testi ile öğrenmiştim ve 6 gun gecmis olmasina ragmen bile cizgi koyu degildi cunku yeni bi gebelikti ve hcg 72ciktii :)
Düzenli değil malesef işte canım. Ayın 10una kadar adet olmazsam umut var demektir. Ayı n 10unada dünya zaman var gerçiAdetin düzenliyse beklenen adet tarihini baz alicaksin canim :)
Tam da cuma selasi okunuyor. Rabbim, bu ezanlar selalar yüzü gözü hürmetine bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın tez zamanda guzel haberleri duymasini nasip eyle. Onlara ve bana saglikli hayirli evlatlar nasip et. Arkadaslarimin kucaklarini boş birakma. Bu guzel annelik duygusunu onlara da yaşat. Mubarek cuma gununde dualarimizi kabul et amiiin <3Valla bunlari gordukce ümitleniyorum pozitiftir diye insallah dedigin gibi olur canm nolur dua edin bu cuma gununde Rabbim herkese nasip etsin sana da hayrlisiyla bu sureci atlatman nasip olsun canm guzellikle
Düzenli değil malesef işte canım. Ayın 10una kadar adet olmazsam umut var demektir. Ayı n 10unada dünya zaman var gerçi![]()
Tam da cuma selasi okunuyor. Rabbim, bu ezanlar selalar yüzü gözü hürmetine bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın tez zamanda guzel haberleri duymasini nasip eyle. Onlara ve bana saglikli hayirli evlatlar nasip et. Arkadaslarimin kucaklarini boş birakma. Bu guzel annelik duygusunu onlara da yaşat. Mubarek cuma gununde dualarimizi kabul et amiiin <3
İnşallahh canımmSonucu olumlu olsun da sayılı gun hemen gecer insallah![]()
AMINN canim:)Tam da cuma selasi okunuyor. Rabbim, bu ezanlar selalar yüzü gözü hürmetine bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın tez zamanda guzel haberleri duymasini nasip eyle. Onlara ve bana saglikli hayirli evlatlar nasip et. Arkadaslarimin kucaklarini boş birakma. Bu guzel annelik duygusunu onlara da yaşat. Mubarek cuma gununde dualarimizi kabul et amiiin <3
Amin insallahhTam da cuma selasi okunuyor. Rabbim, bu ezanlar selalar yüzü gözü hürmetine bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın tez zamanda guzel haberleri duymasini nasip eyle. Onlara ve bana saglikli hayirli evlatlar nasip et. Arkadaslarimin kucaklarini boş birakma. Bu guzel annelik duygusunu onlara da yaşat. Mubarek cuma gununde dualarimizi kabul et amiiin <3
Yumurtlama günlerinden sonra zaman geçmiyor resmen. Günde 10 defa tarihe bakıyorum. Adet tarihimide net bilmiyorum son 3 seferde ilkinde 23 günde ikincisinde 27 günde üçüncüsünde 21.günde oldum bugun 21.günüm gelen giden yok hiç belirtide yok ama daha yumurtlama üzerinden 5 gün geçti
10unda olmuştum geçen ay5 gun gectiyse 14 gun kalmstr ayin 8inde olman lazm bence. Gecen ay kacinda olmstn
5 gün yumurtlama günümden geçti5 gun gectiyse 14 gun kalmstr ayin 8inde olman lazm bence. Gecen ay kacinda olmstn
8inde olcksn bence10unda olmuştum geçen ay
Öyle deme olmam inşallah8inde olcksn bence