- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.066
- 133
Oyle tabi ki kismetHay allah artık bi dahaki aya
13 ve 15i değerlendik ama 15inin akşamı oldu ilişki. İnşallah tutar bakalımm:)
Kızlar şimdi yaptım şimdide böyle cıktıı ovulasyon
Evett hayırlısı inşaallahBu akşamı ve yarını kesin değerlendirin bence :) yumurtlama oldu olacakk
Canim hersey kafada bitiyor aslinda.oyleki her ay bekledigimiz icin beynimiz bize oyun oynayip belirtiler uretip kendimizi hamile gibi bile hissedebiliyoruz.aslinda kafaya takmamak ama buda nasil oluyor hicbir fikrim yok.cok istiyoruz cunku.benimde bat yarin.cmt den beri lekelenmelerim var biturlu sokulemedim.testte yapmadim.hicbir belirtimde yok ne adete ne gebelige dair.bgun oglen 12 gibi kahve pembe arasi geldi heh dedim gelcek ped koydum hala gelen giden yok.mevsimselmidir bilmem buaralar cogu kadin bunu yasiyor.hakkimizda hayirlisiMerhaba,
2 kimyasal gebelikten sonra araştırmayı fazlalastirdim ovulasyon testi kullanarak ilişki oldu bir hafta sonra belirtiler başladı hevesle beklerken test yaptım negatif ama içimde umut 2 gun yoğun kanamam oldu pıhtılı ve 2 gun kahverengimsi sulu akinti şeklinde 2 mart 2019 başladı regl bir önceki 5 şubattaydı neyse ben 5 martta miratech yaptım epey belirgin pozitif ama biriki saat sonra ama o beni umutlandırdı int.15 li almistim miratech bitene kadar hergün yaptım bazen günde iki tane hepsi aynı şekilde oldu olumsuz yorumları okuyunca başka test almaya karar verdim dedim bu hepsi bozuk heralde bu sefer frely aldım 10 lu onlarda aynı sabah yapıyorum atmiyorum belli belirgin bi golge goruyorum ilk basta saatler sonra ise silik ama görünen 2.çizgi bazılarının resimleride duruyor neyse 10 lü frely de böyle oldu derken 1 tane de one step diye bi tane test aldım eczaneden o da aynı saatler sonra 2.çizgi yok artık dedim ama kan testi yaptırmam kizmayin catlamayin nedenlerim var benimde yaşadıklarımdan dolayı neyse bide 5 li al bi gebelik testi aldım adetim daima 24 25 26. Günlerde mutlaka olur şaşmaz belirtiler tüm hız devam ben çok heyecanliyim dört gözle adetimin geçmesini bekliyorum derken 25 mart sabahı belim kesiliyor gibi agri banyoya gittim ve kırmızıyi gördüm 3 testi kaldı kafam allak bullak oldu nasip değilmiş geçen ay olan kanamayı üstüne görme saymalarim saatler sonra çıkan bir yığın 2.ci silik cizgi umudum ve araştırmalarım boş çıktı arkadaşlar hep net zamanı bileyim diye erken öğrenme telaşı heves heyecan umut işte ama nasip değilmiş rabbimin takdiri elbette yani diyeceğim ben bu sekilde olup sonradan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar gibi olmak istedim hep testler yanilmis olabilir ya da yaniltmamistır ama kimyasal olabilir yine test sonradan da olsa eğer gebeliği yoksa 2.ci hiç cikmazdi ondan umutluydum ben hepinizden bilgi aldım yaşadıklarımı da bilgi arayisindaki arkadaslara yazdım umarım rabbim dileklerimiZi kabul eder isteyen kıymetini bilecek lere verir.
Canim hersey kafada bitiyor aslinda.oyleki her ay bekledigimiz icin beynimiz bize oyun oynayip belirtiler uretip kendimizi hamile gibi bile hissedebiliyoruz.aslinda kafaya takmamak ama buda nasil oluyor hicbir fikrim yok.cok istiyoruz cunku.benimde bat yarin.cmt den beri lekelenmelerim var biturlu sokulemedim.testte yapmadim.hicbir belirtimde yok ne adete ne gebelige dair.bgun oglen 12 gibi kahve pembe arasi geldi heh dedim gelcek ped koydum hala gelen giden yok.mevsimselmidir bilmem buaralar cogu kadin bunu yasiyor.hakkimizda hayirlisi
Aman sakin ha isyan etme du bakalim yahu senelerdir bekleyenler var.elbet vardir vakti zamani sabret.zaten adet olsamda bi dr a gitsek esimle.ne durumdayiz bilmiyrz.ona gore klomen asilama catlatma ne yapilcaksa yapilsa da adet gelmio anamBenim de aynı canım. Lekelenme başladı dün gece ama hala bişey yok. Mevsim geçişinden böyle sanıyorum. Sökülmesini bekliyorum ama artık sıkıldımmmm isyan etmek istemiyorum
Canim hersey kafada bitiyor aslinda.oyleki her ay bekledigimiz icin beynimiz bize oyun oynayip belirtiler uretip kendimizi hamile gibi bile hissedebiliyoruz.aslinda kafaya takmamak ama buda nasil oluyor hicbir fikrim yok.cok istiyoruz cunku.benimde bat yarin.cmt den beri lekelenmelerim var biturlu sokulemedim.testte yapmadim.hicbir belirtimde yok ne adete ne gebelige dair.bgun oglen 12 gibi kahve pembe arasi geldi heh dedim gelcek ped koydum hala gelen giden yok.mevsimselmidir bilmem buaralar cogu kadin bunu yasiyor.hakkimizda hayirlisi
Hayali cizgiler var gibi sanki bilemedimki.ins vardir biseyler.ayy haber verin cok heyecanliEki Görüntüle 2250300 aynen öyle birazda kafaya takma durumundan kaynaklı aşırı dinliyoruz vucudumuzu inşallah hakkımızda hayırlısı olur yatıyorum hiç halim yok bugün artık bidahakine oluruna bırakılan bu defa
Adet oluyorum canım dünkünden bi önceki ve dünkü resmini atacağım yinede bilgi amaçlı benim gibi boşa umutlanmasin çoğu araştıran arkadaşımız en azından bu arada dün yaptığım test 10.saniyede belirdi 2.çizgi bu da umudumu arttirmistiHayali cizgiler var gibi sanki bilemedimki.ins vardir biseyler.ayy haber verin cok heyecanli
Kimyasalmi yasadin acaba ya tüh.neyse saglik olsun sıkma canını.bekle bizi nisan gümbür gümbür geliyoruzAdet oluyorum canım dünkünden bi önceki ve dünkü resmini atacağım yinede bilgi amaçlı benim gibi boşa umutlanmasin çoğu araştıran arkadaşımız en azından bu arada dün yaptığım test 10.saniyede belirdi 2.çizgi bu da umudumu arttirmisti
Aman sakin ha isyan etme du bakalim yahu senelerdir bekleyenler var.elbet vardir vakti zamani sabret.zaten adet olsamda bi dr a gitsek esimle.ne durumdayiz bilmiyrz.ona gore klomen asilama catlatma ne yapilcaksa yapilsa da adet gelmio anam
Benim gecen sene duusugum var.olursa ilk olacak Allahin izniyle.oyle deme olumsuz dusunme.gittik esimde varikosel cikti ameliyat oldu bende bisey yok cok sukur.simdi beklemedeyiz.sizde gittinizmiBenim de gelmiyoo bi sökülse rahatlasam... Canım senin ilk bebiş mi olacak? Ben hiç anne olamıcakmışım gibi hissediyorum
Doktora gitmiş miydin daha önce
Kimyasalmi yasadin acaba ya tüh.neyse saglik olsun sıkma canını.bekle bizi nisan gümbür gümbür geliyoruz
Benim gecen sene duusugum var.olursa ilk olacak Allahin izniyle.oyle deme olumsuz dusunme.gittik esimde varikosel cikti ameliyat oldu bende bisey yok cok sukur.simdi beklemedeyiz.sizde gittinizmi
Olur ya daha yeni evliymissiniz.ama esinde bi urologa baktirsin muhakkak.bizim 1 sene dolunca hep kendim gorundum sukurki bisey yoktu.esimide tesaduf eseri ogrendik agri yapinca acilen gittik megerse varikosel varmis.bileydim kendimle beraber onuda gotururdum.bazen gec kalmis hissediyrm ama nasip kismet tabi Rabbim nezmn verirse artikCanım benim de ilk olacak 8 aylık evliyiz.. Doktor eşimden de sperm testi istedi ama oluruna bırakmak istiyor eşim benim tam tersim çok rahat. Ben rahim filmi çektirdim yumurtalık testleri yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?