2019 Hamilelik için uğraşanlar

merhabalar, iyi aksamlar..
sanırım yazmadıgım bir burası kaldı.
25 mart regl gunum yani 2 sonra..

dun cok az kahverengi akıntım oldu..
sabah test yaptım, birazdan fotografını koyacagım..
çizgi var mı? yoksa ben mi hayal göruyorum..
yakındn daha belli aslında o yuzden foto siyah beyaz.
bugun tekrardan kahverengi akıntım oldu aslında bu yuzden umutlanmak istemiyorum adet olacagım sanırım diye ama agrım kalmadı benim adet agrılarım 3 gun surer..
birde siz bakın bakalım..🙂
Evt canim var hayirli olsun.iki gun sonra birdaha yap bakalim ins katlanarak artar degerin.seni hatirliyorum belirtilerin vardi hala devam eden belirtilerin varmi?

Evt canim var hayirli olsun.iki gun sonra birdaha yap bakalim ins katlanarak artar degerin.seni hatirliyorum belirtilerin vardi hala devam eden belirtilerin varmi?
Tesekkur ederim canım insallah 🙏🏻 🤲🏼
Gögus agrısı,sislik ve kasık agrılarım oluyor.
Bol su iciyorum. Tuvalete cok çıkıyorum.
Bu kadar canım..

merhabalar, iyi aksamlar..
sanırım yazmadıgım bir burası kaldı.
25 mart regl gunum yani 2 sonra..

dun cok az kahverengi akıntım oldu..
sabah test yaptım, birazdan fotografını koyacagım..
çizgi var mı? yoksa ben mi hayal göruyorum..
yakındn daha belli aslında o yuzden foto siyah beyaz.
bugun tekrardan kahverengi akıntım oldu aslında bu yuzden umutlanmak istemiyorum adet olacagım sanırım diye ama agrım kalmadı benim adet agrılarım 3 gun surer..
birde siz bakın bakalım..🙂

2.cizgi varsa ve 5 10 dakika icinde ciktiysa her zaman umut var demektir :)

Ben bu öğlen test yaptım negatiff. :( Reglime 2 gün kaldı. Hiç regl belirtim de yok.

Fotosu varsa atsana bakalım biz de yorumlarız
Bu canım 15.günüm sabah yaptım 15 yazan gibi oldu snra akşama dogru yaptım ikinci tek olan testtrki gibi oldu emin olamadım be;dr neden aynı gün içinde iki farklı sonyç cıkyı diye ama yinede bugunu değerlendirdik

Eklentiler

• IMG_20190324_170901.jpg
    IMG_20190324_170901.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20190324_200737.jpg
    IMG_20190324_200737.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu canım 15.günüm sabah yaptım 15 yazan gibi oldu snra akşama dogru yaptım ikinci tek olan testtrki gibi oldu emin olamadım be;dr neden aynı gün içinde iki farklı sonyç cıkyı diye ama yinede bugunu değerlendirdik

Bence 15.gün sabah olmuş yumurtlaman canım. Sonra da silikleşmeye başlamış. 13 ya da 14. Günü de değerlendirdiyseniz süper bence :)

Back