• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Çok geçmiş olsun canım :KK43: bu ay yumurtlama zamanımı ovulasyon testiyle belirledim, evde 1 tane test kaldı elim gidiyo tutuyorum kendimi :) bi araştır istersen, ovulasyon testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen çok varmış bu sitede de

Cok sagol kuzum <3 Ayy cok heyecanlandim yapsan mi ki acaba ama biraz erken gibi. az daha bekle istersen. Negatif cikarsa cok üzülürüz :/

Yaaa dimi :KK43: zaten haftaya regl olursam depresyona giricem gibi gözüküyor :) bu arada sizin ilk denemeniz miydi canım?

Aralik sonunda hapi biraktim. Ocakta korumasizdik hatta adetim 1 hafta gecikti hamileyim sandim hapi birakmanim etkisiymis. Ade sokturucuyle adet oldum. Bu ay da hep korumasizdik bakalim ne olacak. Yani bu 2.deneme aslinda :)

Aralik sonunda hapi biraktim. Ocakta korumasizdik hatta adetim 1 hafta gecikti hamileyim sandim hapi birakmanim etkisiymis. Ade sokturucuyle adet oldum. Bu ay da hep korumasizdik bakalim ne olacak. Yani bu 2.deneme aslinda :)

Daha çok yeniymiş :) ama insan hapı bırakır bırakmaz hemen hamile kalırım sanıyor. Ben de bıraktığım ay hemen oldu sanmıştım. O kadar kolay değilmiş maalesef :(

Bnmde 12 subatta olmam lazimdi hala olmadim. Test yaptm iki gun once negatif. Bi kac gun daha bekleyip kan yaptırmayı düşünüyorum. Ama hic umitli degilim negatifi gördükten sonra

Bende aynıym canm 13 subatta olmam lazimdi hala olmadm 17 subatta kan verdim 0.1 cikti ne yapacagimi sasırdm ya ne adet oluyorum ne de gebelik var

Merhabalar. Ben de yakında 3 yıl olacak gebe kalamadım. Evlendiğim ilk ay kalmıştım ama bebeğimi kaybettim. 3 yıldır da bi daha kalamadım. Tedaviler ilaçlar doktorlar derken ben de sizler gibi sabırsızlıkla anne olmayı bekliyorum

Merhabalar. Ben de yakında 3 yıl olacak gebe kalamadım. Evlendiğim ilk ay kalmıştım ama bebeğimi kaybettim. 3 yıldır da bi daha kalamadım. Tedaviler ilaçlar doktorlar derken ben de sizler gibi sabırsızlıkla anne olmayı bekliyorum

Hoşgeldiniz bu topicte Rabbim hepimizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Bende feci bel ağrısı başladı ve de sistit :KK43: eve zor attım kendimi anlamadım noluyorr

Ben gecen hafta sistit yüzünden doktora gittim. Monurol ve birkac antibiyotik vs ilac yazdi. Dedim ben bebek düşünüyorum olasi bi gebelik durumunda bu ilaçlar sıkıntı yaratir mi? O zaman sadece monurol kullan dedi. Monurol kullandim ve icine limon sikarak bol bol su ictim birkac güne gecti hemen. Ihmal etme cok can sıkıcı oluyor sistit

Ben gecen hafta sistit yüzünden doktora gittim. Monurol ve birkac antibiyotik vs ilac yazdi. Dedim ben bebek düşünüyorum olasi bi gebelik durumunda bu ilaçlar sıkıntı yaratir mi? O zaman sadece monurol kullan dedi. Monurol kullandim ve icine limon sikarak bol bol su ictim birkac güne gecti hemen. Ihmal etme cok can sıkıcı oluyor sistit

Seni Allah gönderdi kuzum ya :) valla çok fenayım ilaç kullanmadım nolur nolmaz diye. Ama böbreğime vuruyor sanırım ağrısı :( Monurol aldırıyım eşime hemen

Seni Allah gönderdi kuzum ya :) valla çok fenayım ilaç kullanmadım nolur nolmaz diye. Ama böbreğime vuruyor sanırım ağrısı :KK43: Monurol aldırıyım eşime hemen

Hamilelere bile veriyoruz bunu dedi doktor. Zaten tek kullanimlik suya karistirilan mandalina portakal gibi tadi olan bi toz. Yatmadan önce icip yatiyorsun sabah kadar tuvalete gitmiyorsun:) sonrasında da bol bol su icmeye devam gun icerisinde. Ne kadar cok tuvalete cikarsan o kadar cabuk atlatirsin :)

Hamilelere bile veriyoruz bunu dedi doktor. Zaten tek kullanimlik suya karistirilan mandalina portakal gibi tadi olan bi toz. Yatmadan önce icip yatiyorsun sabah kadar tuvalete gitmiyorsun:) sonrasında da bol bol su icmeye devam gun icerisinde. Ne kadar cok tuvalete cikarsan o kadar cabuk atlatirsin :)

Dayanamadım acile geldik şimdi. Gebelik varsa da henüz çıkmaz dedi doktor :( bana da Monurol verdi bi de antibiyotik verdi geçmezse buna başla dedi gebeler kullanabiliyormuş. Ama kafam karıştı, bebiş varsa zarar gelmesin :(

Back