- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.066
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12sinde yapmistim ama bariz negatifti silik fln hic bise yoktu yani pazartesi tekrr yapmayi dusunuyormTest yaptınmı peki benim gecikme var mı yokmu bilmiyorum çünkü 3 aydır düzensiz zaten
Erken gebelik testi daha cok yaniltiyo diyorlar adrt gununu bekle benceErken gebelik testi yaptım ve negatif
Merhaba öncelikle pcos diye kendinizi anne olamama stresine sokmayın çünkü hiç tedavi bile olmadan çocuk sahibi olabilen bi sürü pcoslu var. Tabiki tedavinizi olun ihmal etmeyin ben de sorun yoktu aylarca uğraştık eşimin işi gereği her yumurtlama dönemi evde olamıyodu .ben de uzuluyodum tabi strese de girdim hormonlarım duzensizlesti vs vs o zaman daha çok üzüldüm daha çok strese girdim doktorum bitkisel kurlere ve bitkisel şeylere pek sıcak bakmıyodu ama ben incir kürü havuç kürü ve hayıt tohumu konsantresi olan bitkisel bi ilac denedim Agnucaston hepsini de yumurtam catladiktan sonra bıraktım veeee hamileyim şuan 5+5 günlük . Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesinArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
Aminnn. Evet bende adet oldum bugün hayıt ekstratı maca arı sütüne başlıyacagım ersağınMerhaba öncelikle pcos diye kendinizi anne olamama stresine sokmayın çünkü hiç tedavi bile olmadan çocuk sahibi olabilen bi sürü pcoslu var. Tabiki tedavinizi olun ihmal etmeyin ben de sorun yoktu aylarca uğraştık eşimin işi gereği her yumurtlama dönemi evde olamıyodu .ben de uzuluyodum tabi strese de girdim hormonlarım duzensizlesti vs vs o zaman daha çok üzüldüm daha çok strese girdim doktorum bitkisel kurlere ve bitkisel şeylere pek sıcak bakmıyodu ama ben incir kürü havuç kürü ve hayıt tohumu konsantresi olan bitkisel bi ilac denedim Agnucaston hepsini de yumurtam catladiktan sonra bıraktım veeee hamileyim şuan 5+5 günlük . Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
benim dün olmam gerekiyordu.dün kahverengi akıntım oldu ama hala gelen giden yok. olcakmışım gibi kasık ağrımda var.hadi bugun de bekliyim diyorum ama zaman geçmiyor çok zormuş beklemekReglime daha 9 gün var günler geçmiyor benim gibi regl bekleyenler var mı??
Kafana takma dicrm ama keşke mümkün olsa evet gercekten en zoru beklemek şimdiden ben adetim bitsede biran öncr başlasakta hamilr kalsam keşke diyorum ama nasip artıkbenim dün olmam gerekiyordu.dün kahverengi akıntım oldu ama hala gelen giden yok. olcakmışım gibi kasık ağrımda var.hadi bugun de bekliyim diyorum ama zaman geçmiyor çok zormuş beklemek
Ben de her sabah düzenli arı sütü içtim ama onu normalde de yaptığım için etkisini bilmiyorum inşallah siz ve isteyen herkes en kısa zamanda bu müjdeli haberi alırAminnn. Evet bende adet oldum bugün hayıt ekstratı maca arı sütüne başlıyacagım ersağın
Bende bekliyorum 7 günüm varReglime daha 9 gün var günler geçmiyor benim gibi regl bekleyenler var mı??
Bende bekliyorum 7 günüm var