• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Ahahah ya eşim bu yazdıklarımı görse çok dalga geçerdi benimle :)) millet tek ilişkide hamile kalıyo biz bu kadar güne rağmen kalamazsak pess :)

Gecen bi arkadasim korunduğu halde hamile kaldı :D kafaya taktığımız icin mi olmuyor acaba ben anlamadim ki. Ya psikopata döndük ay gun hesaplamaktan. Yazik her gun ateşini olcen mi dersin sogan suyu falan icen mi dersin dakika başı akıntı kovalayan mi dersin valla az kaldi cildirmamiza :D

Gecen bi arkadasim korunduğu halde hamile kaldı :KK70: kafaya taktığımız icin mi olmuyor acaba ben anlamadim ki. Ya psikopata döndük ay gun hesaplamaktan. Yazik her gun ateşini olcen mi dersin sogan suyu falan icen mi dersin dakika başı akıntı kovalayan mi dersin valla az kaldi cildirmamiza :KK70:
Bana da herkes aynı şeyi söylüyo kafana taktığın stres yaptığın için olmuyo diye. Kafasına takamayan sürekli bunu düşünüp stres yapamayan varsa buyursun gelsin. Olmuyo ne yazık ki

Gecen bi arkadasim korunduğu halde hamile kaldı :KK70: kafaya taktığımız icin mi olmuyor acaba ben anlamadim ki. Ya psikopata döndük ay gun hesaplamaktan. Yazik her gun ateşini olcen mi dersin sogan suyu falan icen mi dersin dakika başı akıntı kovalayan mi dersin valla az kaldi cildirmamiza :KK70:

Ahahh ya geçen gün okudum spermler ilişkiden 10 saat sonra ancak ulaşıyomuş tüplere falan. Eşime söyledim “eyvah ayvayı yedik bidahaki ay saat hesaplarsın” dedi :KK70:adamı da bıktırdım sanırım :) stres yapmayın düşünmeyin falan diyolar da mümkün değil :KK53:

Bana da herkes aynı şeyi söylüyo kafana taktığın stres yaptığın için olmuyo diye. Kafasına takamayan sürekli bunu düşünüp stres yapamayan varsa buyursun gelsin. Olmuyo ne yazık ki

Aynen ben ilişkiden sonraki dakika başlıyorum strese. 10 dk düşünmüyosam sonraki 10 dk hep aklımda

Ya o kadar haklisin ki.. Bu kadar cok isteyip buna ragmen kafasina takmayan varsa valla helal olsun. Bu kadar rahat bi psikolojide olamadim hayatimin hic bir doneminde :D

Ahahh ya geçen gün okudum spermler ilişkiden 10 saat sonra ancak ulaşıyomuş tüplere falan. Eşime söyledim “eyvah ayvayı yedik bidahaki ay saat hesaplarsın” dedi :KK70:adamı da bıktırdım sanırım :) stres yapmayın düşünmeyin falan diyolar da mümkün değil :KK53:

Ya cidden biktirdik. Benimki bazen yatmaya gidince "basim agriyor" demelere basladi ahahah :D eee anne olmak nasil zorsa baba olmak da kolay degil. Sonuçta bölünerek cogalmiyoruz. Cocuk istiyorlarsa ustlerine düşen vazifeyi yapacaklar :)

Kizlar selam
Bugun doktora gittim adet olunca gel demisti. Doktorada anlattim belirtiler yasadim oldu bu sefer diye dusundum dedim ama aynen sunlari soyledi; biz surekli dusunup oyle mi boyle mi dedikce rahim kendini kapatiyormus hazirlik icin,beynimiz tam tersi sinyal gonderiyormus yani. Eslerimizde ayni sekilde onlarda stresliyse zorlasiyor dedi. Calisiyorsunuz isinizin stresi size yeter bir de bunu dusunmeyin keyfinize bakin dedi.
Diger yandan bu ay son kez klomen deneyecegiz, polikistik over oldugum icin daha fazla uzatmadan tup bebek asamasina gecmeye karar verdik obur ay. Neredeyse 2 yil olacak bekliyoruz bukadar yeter:)

Ya cidden biktirdik. Benimki bazen yatmaya gidince "basim agriyor" demelere basladi ahahah :KK70: eee anne olmak nasil zorsa baba olmak da kolay degil. Sonuçta bölünerek cogalmiyoruz. Cocuk istiyorlarsa ustlerine düşen vazifeyi yapacaklar :)

Ben dün acile gittikten sonra antibiyotiği içtim yaa, diyorum ya bebeğe bişe olursa ahahah kafayı sıyırdım iyice, anne psikolojisine anında giriyorum ahaha

Sizlerin ne zamandan beri olmuyor

7 aydır evliyim, 4-5 aydır deniyoruz ancak ilk defa bu ay ovulasyon testi denedim bakalım

Kizlar selam
Bugun doktora gittim adet olunca gel demisti. Doktorada anlattim belirtiler yasadim oldu bu sefer diye dusundum dedim ama aynen sunlari soyledi; biz surekli dusunup oyle mi boyle mi dedikce rahim kendini kapatiyormus hazirlik icin,beynimiz tam tersi sinyal gonderiyormus yani. Eslerimizde ayni sekilde onlarda stresliyse zorlasiyor dedi. Calisiyorsunuz isinizin stresi size yeter bir de bunu dusunmeyin keyfinize bakin dedi.
Diger yandan bu ay son kez klomen deneyecegiz, polikistik over oldugum icin daha fazla uzatmadan tup bebek asamasina gecmeye karar verdik obur ay. Neredeyse 2 yil olacak bekliyoruz bukadar yeter:)

Ahh ahh bi de uygulayabilsem... aklımda hep o konu gezip duruyo.

Ben dün acile gittikten sonra antibiyotiği içtim yaa, diyorum ya bebeğe bişe olursa ahahah kafayı sıyırdım iyice, anne psikolojisine anında giriyorum ahaha

7 aydır evliyim, 4-5 aydır deniyoruz ancak ilk defa bu ay ovulasyon testi denedim bakalım
Stres yapiyosun ben 6: ayimda hamile kaldim.Endise etmen icin cok erken ama suna bende inaniyorum benim 3 sene olacak arada kurtajim oldu ya tamam biraktim aman olursa olur moduna girdiginde oluyor hormonlar rahatliyor aksi halde kendini sıkmaktan vucut gerilim hattina dinusuyor e iceri giren sperm elektrik carpmis gibi kaciyor disari bence keyfini cikarin ben ilk bebegimde romantik bir ortam hazirlayip suslenip dans edip oyle iliski olmustu ve o gun oldugunu dusunuyorm ogluma hamileligim.Evet takmamak elinde degil insani ama takincada eline ne geciyor her ya adeti goruyorsun

Ahh ahh bi de uygulayabilsem... aklımda hep o konu gezip duruyo.
Benim de oyle ama bekleyince de zaman gecmiyor cok daha Zor. Bu ay ilk defa kendimi bukadar dinledim ve hic yasamadigim belirtileri yasadim. Bu da psikolojimizin nelere sebep oldugunu gosteriyor bir bakima.

Kizlar selam
Aşılama denemeden mi

İlla ki takılıyo ya. Benim eşim başka şehirde çalışıyo ben başka şehirde. Doktorun ilişki önerdiği günlerde geliyo ve gidiyo. Yani böyle olunca ben daha çok strese giriyorum adam onca yolu geliyo onun için işini bi şekilde bırakıp nasıl stres yapmayalım şimdi

İlla ki takılıyo ya. Benim eşim başka şehirde çalışıyo ben başka şehirde. Doktorun ilişki önerdiği günlerde geliyo ve gidiyo. Yani böyle olunca ben daha çok strese giriyorum adam onca yolu geliyo onun için işini bi şekilde bırakıp nasıl stres yapmayalım şimdi
Kamuda calisiyosunuz

Back