• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

ben kan vermeye gittim 3 gibi çıkacakmış ancak iş çıkış alabilirim. internetten de bakamıyormusuz.
zaman geçmek bilmez artık.

Kızlar ben de 1.5 sene yasmin dogum kontrol hapi kullandim. Aralik sonunda biraktim. Ocakta gebelik olmadı. Bu ay da denedik bazen art arda bazen 1 gun arayla iliskiye girdik.
Adetime 5 gün var. Ancak en ufak bir belirti dahi yok. Erkenden test yapip kendimi de üzmek istemiyorum cunku uzulünce adet de gecikiyor ya sanki her sey pamuk ipligine bagli :D
Birlikte gecirelim şu süreci valla kendi kendime darlanmaktan sıkıldım beni de araniza alin :D

Kızlar ben de 1.5 sene yasmin dogum kontrol hapi kullandim. Aralik sonunda biraktim. Ocakta gebelik olmadı. Bu ay da denedik bazen art arda bazen 1 gun arayla iliskiye girdik.
Adetime 5 gün var. Ancak en ufak bir belirti dahi yok. Erkenden test yapip kendimi de üzmek istemiyorum cunku uzulünce adet de gecikiyor ya sanki her sey pamuk ipligine bagli :KK70:
Birlikte gecirelim şu süreci valla kendi kendime darlanmaktan sıkıldım beni de araniza alin :KK70:

Hoşgeldinn aramıza :) benim de adetime tam 9 gün var hiç belirtim ağrım sızım akıntım yok :(

Evet ilk cocuk canim :) sizin? ben gecen ay cok yedim esimin başını o yuzden bu ay ona yansitmamaya çalışıyorum cok duygusal cok üzülüyor çünkü :)

Bizim de ilk olacak :) Haha aynı ya ben de umutlanmasın diye “yok yok hamile değilim bu ay da olmadı” falan diyorum ama içten içe sabırsızlanıyorum :) 7 aydır evliyiz ama 3 aydır dikkat ediyorum yumurtlama tarihlerine. 3 ay deneyin olmazsa gelin dedi doktorumuz, rahim filmi ve spermiogram bakılacakmış :(

Bizim de ilk olacak :) Haha aynı ya ben de umutlanmasın diye “yok yok hamile değilim bu ay da olmadı” falan diyorum ama içten içe sabırsızlanıyorum :) 7 aydır evliyiz ama 3 aydır dikkat ediyorum yumurtlama tarihlerine. 3 ay deneyin olmazsa gelin dedi doktorumuz, rahim filmi ve spermiogram bakılacakmış :KK43:

Bize 1 yıla kadar normal dedi ama ben 1 yıl dayanamam tabi. Birkac kez daha deneyip giderim doktora. Belirti aradigimdan beri gobek deligimin sag alt tarafi agrimaya başladı. Insallh yalancı belirtiler bu ay canimi sikmaz :) Geçen ay millet midem bulaniyor dedikce midem bulaniyordu basim dönüyor dedikce basim dönüyordu deli gibi ahahah :D

Bize 1 yıla kadar normal dedi ama ben 1 yıl dayanamam tabi. Birkac kez daha deneyip giderim doktora. Belirti aradigimdan beri gobek deligimin sag alt tarafi agrimaya başladı. Insallh yalancı belirtiler bu ay canimi sikmaz :) Geçen ay millet midem bulaniyor dedikce midem bulaniyordu basim dönüyor dedikce basim dönüyordu deli gibi ahahah :KK70:

Ben 10 yıl önce yumurtalığımdan çikolata kisti ameliyatı olmuştum. Biraz sabıkalı olduğumdan doktor 6 aylık deneme süresi koydu bize. :(
Ahah insan psikolojisi resmen yalancı gebelik yaşatıyor bize ya. Ovulasyon testiyle gebelik erkenden çıkıyor diyorlar ama korkuyorum deneyemiyorum :)

Ben 10 yıl önce yumurtalığımdan çikolata kisti ameliyatı olmuştum. Biraz sabıkalı olduğumdan doktor 6 aylık deneme süresi koydu bize. :KK43:
Ahah insan psikolojisi resmen yalancı gebelik yaşatıyor bize ya. Ovulasyon testiyle gebelik erkenden çıkıyor diyorlar ama korkuyorum deneyemiyorum :)

Ben de rahim perdesi ameliyati oldum benim sabika da cok temiz degil :D Aa ovulasyonu duymamistim. Erken gebelik testleri var onlar da birkac gun kala gosteriyormus

Ben de rahim perdesi ameliyati oldum benim sabika da cok temiz degil :KK70: Aa ovulasyonu duymamistim. Erken gebelik testleri var onlar da birkac gun kala gosteriyormus

Çok geçmiş olsun canım :( bu ay yumurtlama zamanımı ovulasyon testiyle belirledim, evde 1 tane test kaldı elim gidiyo tutuyorum kendimi :) bi araştır istersen, ovulasyon testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen çok varmış bu sitede de

Back