- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 103
- 31
Herhangi bi belirtiniz var mı? Bende hiçbişey yok ne göğüs ne kasık ağrısı... olmadı herhalde bu ay da[/QUOTEQUOTbebek varmı sizin yoksa ilkmi olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhangi bi belirtiniz var mı? Bende hiçbişey yok ne göğüs ne kasık ağrısı... olmadı herhalde bu ay da[/QUOTEQUOTbebek varmı sizin yoksa ilkmi olacak inşallah
ben kan vermeye gittim 3 gibi çıkacakmış ancak iş çıkış alabilirim. internetten de bakamıyormusuz.
zaman geçmek bilmez artık.
Bende 6 aylık evliyim ilk olacak inşallah Rabbim nasip ederseIlk olacak inşallah. 7 aylık evliyiz. Sizin ilk mi?
Haberlerinizi bekliyoruzz inşallah bebiş vardır
inşallah güzel haberler alırız hepimiz. hepimize dua ediyorum
İnşallah canıminşallah güzel haberler alırız hepimiz. hepimize dua ediyorum
inşallah güzel haberler alırız hepimiz. hepimize dua ediyorum
Kızlar ben de 1.5 sene yasmin dogum kontrol hapi kullandim. Aralik sonunda biraktim. Ocakta gebelik olmadı. Bu ay da denedik bazen art arda bazen 1 gun arayla iliskiye girdik.
Adetime 5 gün var. Ancak en ufak bir belirti dahi yok. Erkenden test yapip kendimi de üzmek istemiyorum cunku uzulünce adet de gecikiyor ya sanki her sey pamuk ipligine bagli
Birlikte gecirelim şu süreci valla kendi kendime darlanmaktan sıkıldım beni de araniza alin
Hoşgeldinn aramıza :) benim de adetime tam 9 gün var hiç belirtim ağrım sızım akıntım yok
9 gün cok erken şimdiden belirti arayip sıkma canını. Biraz daha bekle bakalim. Insallah biz belirtisiz hamile kalanlardan oluruz :)
İnşallah canım. Evde eşimin başının etini yiyorum hiç belirtim yok diye
İlk çocuk mu olacak sizin?
Evet ilk cocuk canim :) sizin? ben gecen ay cok yedim esimin başını o yuzden bu ay ona yansitmamaya çalışıyorum cok duygusal cok üzülüyor çünkü :)
Bizim de ilk olacak :) Haha aynı ya ben de umutlanmasın diye “yok yok hamile değilim bu ay da olmadı” falan diyorum ama içten içe sabırsızlanıyorum :) 7 aydır evliyiz ama 3 aydır dikkat ediyorum yumurtlama tarihlerine. 3 ay deneyin olmazsa gelin dedi doktorumuz, rahim filmi ve spermiogram bakılacakmış
Bize 1 yıla kadar normal dedi ama ben 1 yıl dayanamam tabi. Birkac kez daha deneyip giderim doktora. Belirti aradigimdan beri gobek deligimin sag alt tarafi agrimaya başladı. Insallh yalancı belirtiler bu ay canimi sikmaz :) Geçen ay millet midem bulaniyor dedikce midem bulaniyordu basim dönüyor dedikce basim dönüyordu deli gibi ahahah
Ben 10 yıl önce yumurtalığımdan çikolata kisti ameliyatı olmuştum. Biraz sabıkalı olduğumdan doktor 6 aylık deneme süresi koydu bize.
Ahah insan psikolojisi resmen yalancı gebelik yaşatıyor bize ya. Ovulasyon testiyle gebelik erkenden çıkıyor diyorlar ama korkuyorum deneyemiyorum :)
Ben de rahim perdesi ameliyati oldum benim sabika da cok temiz degil Aa ovulasyonu duymamistim. Erken gebelik testleri var onlar da birkac gun kala gosteriyormus