Mrh kızlar dün test yaptım pozitif bugün kanda 625 cıktı darısı tüm isteyenlerin başına ıns

Benim transferin besinci gunu sonucum 24 cikmisti bugun yedinci gunum 84 cikmis. Normal mi kizlar.

bende 2 gündür var bulantı. Kokulara aşırı hassaslaştım. İlkgebeliğimde 12. Haftada bir hafta bulantım olmuştu. İnş bunda da az olur

Kızlar uykularım çok bozuldu. Uyuyamıyorum. Su an deli gibi esniyorum ama uyku tutmuyor. Dün gece 20 kere uyandım sanırım. İnş hemen geçer

Canııım deme öyle.Dualarım seninle.Allah yardımcın olsun

Üç tane parça düştü biriken pıhtı mıydı kese miydi görmedim lavaboya düştü. Yarın bidaha ultrason yaptırcam kese zaten aşağıda hemen rahim ağzındaydı hayırlısı artık
Hayırlısı olsun canım. Allah kolaylık versin. Hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına da alırsın inşallah

Ben de cok oluyor,hamile degil de hasta gibiyim.onceki gebeligim cok
rahatti vu zorlayacak gibi

Burda yazdiklariniz ornekleriniz sayesinde suan isime gidecek kadar iyi hissediyorun ilk gun cok kotuydum...zaman zamann gelecek bu duygular ama bu yazilanlai aklmsan cikarmayacagim:)

Üç tane parça düştü biriken pıhtı mıydı kese miydi görmedim lavaboya düştü. Yarın bidaha ultrason yaptırcam kese zaten aşağıda hemen rahim ağzındaydı hayırlısı artık
Cok gecmis olsun ..Ben daha ultrason yaptirmadim bugun kan tahlili sonucuna gore pazartesi gidicem 5 haftalik olmus olacak..kanamam vs olmadi zaten eger yerlesme olmadiysa yapacak bir sey yok Allahin takdiri... diyorummn... kac haftalikti baslarda kana vs agri oldu m?

Burda yazdiklariniz ornekleriniz sayesinde suan isime gidecek kadar iyi hissediyorun ilk gun cok kotuydum...zaman zamann gelecek bu duygular ama bu yazilanlai aklmsan cikarmayacagim:)
Hamileyken çalışmak çok güzel valla insanın kafası dağılıyor düşünmüyor. Ne olursa olsa cnm o minnak için herseye değer Doğum yapınca kucağına veriyorlar bi kokluyorsun herseyi unutuyorsun öyle olmasa ben 1yıldır 2.için bu kadar çabalamam

Benim minnagin gelmesi tam bir komedi esimle hala inanamiyoruz. 2.deneme ve pozisyonu bile degilken tutunduysa hayata Rabbimin bildigi var...evet canim sirf kafam dagilsn diye dun raporliydum ddinlenmekte cok iyi geliyor ayri da ozel egitim ogretmeniyim cocuklarda kucuk yormazlar..heleki annesz bir cocugun var artik durur durur aglarim:)))

Kizlar bsey sorcam ben daha adetim gunum gecmeden yani hamile olduğumu bilmeden akciger rontgeni cekildim sizce bi sorun olurmu doktor randevuma daha cok var korkuyorum bilgisi olan var mi bu konuda acill lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…