• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sona geldik. Düştü düşüyor yok ikiz çift kese vs derken bugün değerimin düştüğünü öğrendim. Zaten bu kadar kanama hiç normal değildi. Bir sürü gelgit yaşamış oldum. İşin tuhafı bugün kanama azaldı. Kan vermemiş olsam kanama azaldı diye sevinecektim muhtemelen. Kısmet değilmiş. Allah sizlerin bebeklerinize sağlıklı ömür versin inşallah.

Cok gecmis olsun canim Allahim en kisa surede hayirlisini sagliklisini versin insallah :( :dua:

Doktor ne dedi dış gebelik miymiş
Hic moralini bozma düşüğün bir kolu içerde olur derler en kısa sürede rabbim saglıkla kardesine kavusturur inşallah
Sağ ol canım inşallah. Test sonucu çıkınca telefonla konuştuk öyle bir şey demedi. Tuhaf bir şey oldu ben de anlamdım zaten. Muhtemelen yeni bir doktor arayışına gireceğim. Öyleydi böyleydi derken biraz güvenim sarsıldı

nesmertoglu nesmertoglu biliyorum iyi değilsin ama benim de kafam karışık. Benim seninki kadar kanamam olmadı adet gibiydi hep şimdi de azaldı. Daha önce yaşamadığım için ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. Ne olacak şimdi aniden parça filan mı düşer yavaş yavaş mı olacak
Canım sanada çok geçmiş olsun beta kaç çıktı bugün? Parça dediğin kese zaten minicik oluyo 5-6. Haftalarda çoğu insan lavaboya düşürüp farketmeyebiliyor. Adet kanaması kadar kanamayla belki biraz daha fazla bi kanamayla atılıyor. Beta düşmeye başladıysa ya keseyi attın yada kese bozuldu atacaksın.

Günaydın kızlar. Ya iki gündür öyle fena grip olmuşum ki halim yok boğazım sis ve ağrıyor ve inanılmaz terliyorum. Ilacsiz her yolu denedim pekmez bal süt portakal suyu sarımsak vs ne bulursam yedim gecsin diye geçmiyor. Dinlenme şansım da yok malum okul kapanacak yoğun dönem. Ya ben dert değil de bebege bi şey olur diye korkuyorum etkilenir mi bu gripten :KK43:
Canim ben de asiri agir grip sinuzit yaşadım. Aynı korkulari yaşıyoruz. Geniz akıntısı için sprey kullaniyorum. Tam 9 gun aralıksız oksurdim.

Sağ ol canım inşallah. Test sonucu çıkınca telefonla konuştuk öyle bir şey demedi. Tuhaf bir şey oldu ben de anlamdım zaten. Muhtemelen yeni bir doktor arayışına gireceğim. Öyleydi böyleydi derken biraz güvenim sarsıldı
Daha iyi olur bende pek güvenemedim
İcinde parca kaldımı falan bakması lazım diye düşünüyorum

Canım sanada çok geçmiş olsun beta kaç çıktı bugün? Parça dediğin kese zaten minicik oluyo 5-6. Haftalarda çoğu insan lavaboya düşürüp farketmeyebiliyor. Adet kanaması kadar kanamayla belki biraz daha fazla bi kanamayla atılıyor. Beta düşmeye başladıysa ya keseyi attın yada kese bozuldu atacaksın.
Çok teşekkür ederim canım sıkıntılı durumunda yardımcı oluyorsun.
Beta 732 çıktı canım. Ama daha sabah vajinal ultrasonla baktı küçük ama iki tane var dedi. Bozukluktan filan bahsetmedi. Gerçekten bu doktora hiç güvenim kalmadı

Ve sona geldik. Düştü düşüyor yok ikiz çift kese vs derken bugün değerimin düştüğünü öğrendim. Zaten bu kadar kanama hiç normal değildi. Bir sürü gelgit yaşamış oldum. İşin tuhafı bugün kanama azaldı. Kan vermemiş olsam kanama azaldı diye sevinecektim muhtemelen. Kısmet değilmiş. Allah sizlerin bebeklerinize sağlıklı ömür versin inşallah.
Cok gecmis olsun canim Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin hepimize acini cok iyi anliyorum bende 6 dusuk yaptim 1 tanesi disgebelikti acini desmek istemem ama kanaman nasildi benimde 2 gundur camur gibi geliyodu bugun dr prolunut igne yapti kesildi biraz ama kesenin etrafinda minik bir kanama var beklicez dedi

Cok gecmis olsun canim Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin hepimize acini cok iyi anliyorum bende 6 dusuk yaptim 1 tanesi disgebelikti acini desmek istemem ama kanaman nasildi benimde 2 gundur camur gibi geliyodu bugun dr prolunut igne yapti kesildi biraz ama kesenin etrafinda minik bir kanama var beklicez dedi
Teşekkür ederim canım. Benim önce kahverengiyle başladı. Üç dört gün öyle devam etti. İki gün de parlak kırmızı şeklinde yoğun kanamam oldu. Bugün azalmaya başladı artık. İnşallah sen güzel haber alırsın bu sefer canım. Allah hayırlısını versin.

Teşekkür ederim canım. Benim önce kahverengiyle başladı. Üç dört gün öyle devam etti. İki gün de parlak kırmızı şeklinde yoğun kanamam oldu. Bugün azalmaya başladı artık. İnşallah sen güzel haber alırsın bu sefer canım. Allah hayırlısını versin.
Amin insallah ama benim yine pek bi umidim yok cunku kahverengi cok yogun ve camur gibi :( bakalim Rabbim neylerse guzel eyler Aldiginada Hamd olsun verdiginede Hamd olsun beklicez kac haftalikti

Canim genetik taramaniz yapildi mi onda cikiyor kan pihtilasmasi benim taramalarda cikmadi ama 6 gebelik kaybim olunca dr.um beta hcg hamilelik gosterdigi andan itibaren igneye baslicaz demisti ogrendigimiz gun basladi amabenim dusuklerim cok erken oluyodu en buyugu 7 haftalikti dustunde belki o yuzdendir coraspine baslamanda iyi ihmal etmeden ic dr. sor aklinda bi suphe kalmasin
Evet tabi yapıldı kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. Ama bebek görünene kadar coraspin, bebek görününce coraspin+iğne dedi. Benim gibi olan var mı diye arayış içindeyim. Sizin taramada çıkmadan iğne başlanılması ilgimi çekti ondan sordum.

Amin insallah ama benim yine pek bi umidim yok cunku kahverengi cok yogun ve camur gibi :KK43: bakalim Rabbim neylerse guzel eyler Aldiginada Hamd olsun verdiginede Hamd olsun beklicez kac haftalikti
Kahverengi çamur gibi akıntı pek çok kişide oluyormuş sanırım. Bu eski bir kan olduğunu gösteriyor. Bir şey olmaz inşallah Allahtan ümit kesilmez. Benim hesabıma göre 6 bitmiş 7 ye girmiş olmalıydım ama ultrasonda sonuç öyle çıkmıyordu

Benim transferin besinci gunu sonucum 24 cikmisti bugun yedinci gunum 84 cikmis. Normal mi kizlar.

merhabalar;
ben de şans eseri 28 aralık da hamile olduğumu öğrendim SAT 24 kasımdı
ve şuan 7 haftalık hamileyim isteyen herkese rabbim versin inşallah benim sürpriz oldu
daha zamanım var diyodum ama kısmet bugüneymiş:anneadayı::anneadayı:

merhabalar;
ben de şans eseri 28 aralık da hamile olduğumu öğrendim SAT 24 kasımdı
ve şuan 7 haftalık hamileyim isteyen herkese rabbim versin inşallah benim sürpriz oldu
daha zamanım var diyodum ama kısmet bugüneymiş:anneadayı::anneadayı:

Aaaa ben seni tanıyorum kasım annelerinden :) ben pek aktif değildim ama yine aynı gruptayız fakat benim üçüncü :)))

Ben de 6+4 teyim. Kese gördük, kalp atışı için 22 sinde gidecegim doktora. 5 eylul muhtemel dogum gunu. 35 yasimdayim.Folidays folik asit kullaniyorum. Protestan 100mg sabah oglen akşam aliyorum. coraspin gunde 1 tane. 75.5 ta hamile kaldim su an 75 geliyorum sabah aç karnima. Boyun 1.64 kisa ve kiloluyum. 90lari gormeden doğuma ulaşmak istiyorum.
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

Back