Canim pihlasma cikmasina ragmen nasil hemen baslamaz igneye kafam karisti bende normalde pihtilasma cikmadi ama drun soledigi demekki gebe kaldinda pihtilasma oluyor dedi o yuzden kanda tespit edildigi andan itibaren baslicaz dedi bi arkadasimdada genetikte pihtilasma cikmisti o anda hemen igneye baslatti o ayda gebe kaldi baska bi dr daha mi sorsan yada pihtilasmanin derecesini suan coraspin karsiliyor olabilirEvet tabi yapıldı kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. Ama bebek görünene kadar coraspin, bebek görününce coraspin+iğne dedi. Benim gibi olan var mı diye arayış içindeyim. Sizin taramada çıkmadan iğne başlanılması ilgimi çekti ondan sordum.
Değiştir derim gercekten bikaç doktor önemliO sonraki aşama. Onun için çarşamba gel dedi. Ama ona mı giderim bilmem
Hahah cok güzel özet gecmişsinBen de 6+4 teyim. Kese gördük, kalp atışı için 22 sinde gidecegim doktora. 5 eylul muhtemel dogum gunu. 35 yasimdayim.Folidays folik asit kullaniyorum. Protestan 100mg sabah oglen akşam aliyorum. coraspin gunde 1 tane. 75.5 ta hamile kaldim su an 75 geliyorum sabah aç karnima. Boyun 1.64 kisa ve kiloluyum. 90lari gormeden doğuma ulaşmak istiyorum.
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Insallah canim zaten bizim hesaplar hic tutmuyor usgde hep farkli cikiyor ilk dusugun mu kan pihtilasma testine baktirdin mi canim ondan dusuk olmus olabilirKahverengi çamur gibi akıntı pek çok kişide oluyormuş sanırım. Bu eski bir kan olduğunu gösteriyor. Bir şey olmaz inşallah Allahtan ümit kesilmez. Benim hesabıma göre 6 bitmiş 7 ye girmiş olmalıydım ama ultrasonda sonuç öyle çıkmıyordu
Derecesini bilmiyorum ama görünmeden iğne kullanmak senin için zararlı olur dedi. Coraspin koruyucuymuş şuanda. Ama içimdeki korkuda geçmiyor. En iyisi başka dr ada sormak galibaCanim pihlasma cikmasina ragmen nasil hemen baslamaz igneye kafam karisti bende normalde pihtilasma cikmadi ama drun soledigi demekki gebe kaldinda pihtilasma oluyor dedi o yuzden kanda tespit edildigi andan itibaren baslicaz dedi bi arkadasimdada genetikte pihtilasma cikmisti o anda hemen igneye baslatti o ayda gebe kaldi baska bi dr daha mi sorsan yada pihtilasmanin derecesini suan coraspin karsiliyor olabilir
41 kere MasallahBen de 6+4 teyim. Kese gördük, kalp atışı için 22 sinde gidecegim doktora. 5 eylul muhtemel dogum gunu. 35 yasimdayim.Folidays folik asit kullaniyorum. Protestan 100mg sabah oglen akşam aliyorum. coraspin gunde 1 tane. 75.5 ta hamile kaldim su an 75 geliyorum sabah aç karnima. Boyun 1.64 kisa ve kiloluyum. 90lari gormeden doğuma ulaşmak istiyorum.
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Canim dr ne derse o olacak o zaman ama icin rahat etmiyorsa baska dr git korkma Rabbimin korudugunu hicbisey korumaz igne onun bahanesiDerecesini bilmiyorum ama görünmeden iğne kullanmak senin için zararlı olur dedi. Coraspin koruyucuymuş şuanda. Ama içimdeki korkuda geçmiyor. En iyisi başka dr ada sormak galiba
İlk düşüğüm şimdilik hiçbir şeye baktırmadım. Önceki ay polip alınmıştı. Onunla ilgili bir şeydir belki. Kısmet böyleymiş. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Benim 8 yaşında bir kızım var. Allah olmayanlara da nasip etsin tüm çocuklara sağlıklı uzun ömürler versin inşallahInsallah canim zaten bizim hesaplar hic tutmuyor usgde hep farkli cikiyor ilk dusugun mu kan pihtilasma testine baktirdin mi canim ondan dusuk olmus olabilir
Insallah Rabbim kizina once saglik versin hayirli evlat olsun insallah o zaman yine olur kucuk prensesine kardes cok sukurki kucagin bos degil Rabbimde bos birakmasin kimsenin kucaginiİlk düşüğüm şimdilik hiçbir şeye baktırmadım. Önceki ay polip alınmıştı. Onunla ilgili bir şeydir belki. Kısmet böyleymiş. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Benim 8 yaşında bir kızım var. Allah olmayanlara da nasip etsin tüm çocuklara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Aynen öyle tedbir bizden takdir allahtan tabi. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımızaCanim dr ne derse o olacak o zaman ama icin rahat etmiyorsa baska dr git korkma Rabbimin korudugunu hicbisey korumaz igne onun bahanesi
Goguslerimde berbatt sis dokunamiyorumMerhaba hosgeldin hayırlı olsun inşallah :)
On gün sonra git doktora kalbide duyarsın inşallah ben üc günde bir gittim gerci cok iyi örnek sayılmam :)
Bacakta cekme gece uyuyamama kasıklarda agrı her vücut ayrı tepki veriyor
İlk düşüğüm şimdilik hiçbir şeye baktırmadım. Önceki ay polip alınmıştı. Onunla ilgili bir şeydir belki. Kısmet böyleymiş. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Benim 8 yaşında bir kızım var. Allah olmayanlara da nasip etsin tüm çocuklara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Goguslerimde berbatt sis dokunamiyorum
9 ay boyle mi kalacakdiye bi posta daha agladim :)))) gece olunca daraliyorum psikolojimde gitti sanirim
Çok kötü ya vitamin falan alıyorum ben dinlenme şansım yok iyilesecegime kötü oluyorum. Inşallah geçer hepimizinki bi an önceCanim ben de asiri agir grip sinuzit yaşadım. Aynı korkulari yaşıyoruz. Geniz akıntısı için sprey kullaniyorum. Tam 9 gun aralıksız oksurdim.
Emzirince geçer göğüsler :)
Rica ederim canım hakkımızda hayırlısı beta daha yüksekmiş biri gidip biri kalmış olabilir düzgün bi doktor hatta radyolog baksa daha iyi olur bence kafan netleşirÇok teşekkür ederim canım sıkıntılı durumunda yardımcı oluyorsun.
Beta 732 çıktı canım. Ama daha sabah vajinal ultrasonla baktı küçük ama iki tane var dedi. Bozukluktan filan bahsetmedi. Gerçekten bu doktora hiç güvenim kalmadı
Valla bilmiyorum bitki çaylarının pek iyi gelmediğini duymuştum doktora danış en iyisi. Neden uykusuzsun? Benim de acayip uykum var acayip de midem bulaniyo 3 gunduruykusuzluk gerginlige papatya cayi iciliyor mu bi sekilde guzel rahat uyku cekmek istiyorum kizlaar
Ah kıyamam ya herkeste farklı etki yaratıyorGoguslerimde berbatt sis dokunamiyorum
9 ay boyle mi kalacakdiye bi posta daha agladim :)))) gece olunca daraliyorum psikolojimde gitti sanirim
Bitki caylarından ıhlamur ve nane limon önerdi sadece doktorunuykusuzluk gerginlige papatya cayi iciliyor mu bi sekilde guzel rahat uyku cekmek istiyorum kizlaar
Evet bitki çayları pek önerilmiyor.Bitki caylarından ıhlamur ve nane limon önerdi sadece doktorun
Yogurt yesen uyku getirmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?