Canim pihlasma cikmasina ragmen nasil hemen baslamaz igneye kafam karisti bende normalde pihtilasma cikmadi ama drun soledigi demekki gebe kaldinda pihtilasma oluyor dedi o yuzden kanda tespit edildigi andan itibaren baslicaz dedi bi arkadasimdada genetikte pihtilasma cikmisti o anda hemen igneye baslatti o ayda gebe kaldi baska bi dr daha mi sorsan yada pihtilasmanin derecesini suan coraspin karsiliyor olabilir

Hahah cok güzel özet gecmişsin
Rabbim saglıkla kavusmanı nasip etsin :)

Insallah canim zaten bizim hesaplar hic tutmuyor usgde hep farkli cikiyor ilk dusugun mu kan pihtilasma testine baktirdin mi canim ondan dusuk olmus olabilir

Derecesini bilmiyorum ama görünmeden iğne kullanmak senin için zararlı olur dedi. Coraspin koruyucuymuş şuanda. Ama içimdeki korkuda geçmiyor. En iyisi başka dr ada sormak galiba

41 kere Masallah

Derecesini bilmiyorum ama görünmeden iğne kullanmak senin için zararlı olur dedi. Coraspin koruyucuymuş şuanda. Ama içimdeki korkuda geçmiyor. En iyisi başka dr ada sormak galiba
Canim dr ne derse o olacak o zaman ama icin rahat etmiyorsa baska dr git korkma Rabbimin korudugunu hicbisey korumaz igne onun bahanesi

Insallah canim zaten bizim hesaplar hic tutmuyor usgde hep farkli cikiyor ilk dusugun mu kan pihtilasma testine baktirdin mi canim ondan dusuk olmus olabilir
İlk düşüğüm şimdilik hiçbir şeye baktırmadım. Önceki ay polip alınmıştı. Onunla ilgili bir şeydir belki. Kısmet böyleymiş. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Benim 8 yaşında bir kızım var. Allah olmayanlara da nasip etsin tüm çocuklara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Insallah Rabbim kizina once saglik versin hayirli evlat olsun insallah o zaman yine olur kucuk prensesine kardes cok sukurki kucagin bos degil Rabbimde bos birakmasin kimsenin kucagini

Goguslerimde berbatt sis dokunamiyorum

9 ay boyle mi kalacak diye bi posta daha agladim :)))) gece olunca daraliyorum psikolojimde gitti sanirim

Çok geçmiş olsun. Allah kızınıza uzun güzel ömürler versin. Eğer gittiyse de operasyona gerek kalmaz insallah. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip olur umarim

Canim ben de asiri agir grip sinuzit yaşadım. Aynı korkulari yaşıyoruz. Geniz akıntısı için sprey kullaniyorum. Tam 9 gun aralıksız oksurdim.
Çok kötü ya vitamin falan alıyorum ben dinlenme şansım yok iyilesecegime kötü oluyorum. Inşallah geçer hepimizinki bi an önce

Rica ederim canım hakkımızda hayırlısı beta daha yüksekmiş biri gidip biri kalmış olabilir düzgün bi doktor hatta radyolog baksa daha iyi olur bence kafan netleşir

Goguslerimde berbatt sis dokunamiyorum

9 ay boyle mi kalacak diye bi posta daha agladim :)))) gece olunca daraliyorum psikolojimde gitti sanirim
Ah kıyamam ya herkeste farklı etki yaratıyor
Bende şok olmus durumdaydım mesela şimdi kalp atısını duymasam sanki hala öyle bişey yok gibi
Buarada tatil planlarımız vardı demiştin bizim iki tane yurtdışına seyahatimiz var gelecek aylarda
Haşhaştanem anne karnında baslayacak gezmeye öyle düşünüyorum direk :)
Arkadasım dogurmadan bikaç hafta önce dağ bayır cıkıyordu eşiyle
İnşallah saglıklı oluruzda bizde gündelik hayatınıza ara vermeden devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…