- 6 Ocak 2019
- 1.516
- 2.594
- 83
Hoşgeldin aramıza kaçıncı gebelikSlm kızlar bende bugün test yaptım pozitif çıktı, inş Eylül annesi olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramıza kaçıncı gebelikSlm kızlar bende bugün test yaptım pozitif çıktı, inş Eylül annesi olacağım
Hoşgeldin aramıza kaçıncı gebelik
Merhaba benim beta hcg 0.100cıktı hamilelik var mı sizce yok muSlm kızlar bende bugün test yaptım pozitif çıktı, inş Eylül annesi olacağım
Merhaba benim beta hcg 0.100cıktı hamilelik var mı sizce yok mu
TEBRİKLERSlm kızlar bende bugün test yaptım pozitif çıktı, inş Eylül annesi olacağım
Hayırlısı böyleymiş canım inşallah daha sağlıklı bir şekilde tez zamanda hamile kalırsınVe sona geldik. Düştü düşüyor yok ikiz çift kese vs derken bugün değerimin düştüğünü öğrendim. Zaten bu kadar kanama hiç normal değildi. Bir sürü gelgit yaşamış oldum. İşin tuhafı bugün kanama azaldı. Kan vermemiş olsam kanama azaldı diye sevinecektim muhtemelen. Kısmet değilmiş. Allah sizlerin bebeklerinize sağlıklı ömür versin inşallah.
Vajinal alirsaniz hicbir yanetkisi olmuyor dr zaten yutunca pek bi fayda etmiyor dedi banaGercekten de oyle surekli yatiyorum hep bi mide bulantisi cook kotu insallah bulanti ilacla ilgilidir de alttan almaya baslayinca duzelir
Sağ ol canım inşallahHayırlısı böyleymiş canım inşallah daha sağlıklı bir şekilde tez zamanda hamile kalırsın
İnşallah hayırlı olsun :)Slm kızlar bende bugün test yaptım pozitif çıktı, inş Eylül annesi olacağım
İnşallah hayırlı olsun :)
Doktor randevun ne zaman
Merhaba hosgeldin hayırlı olsun inşallah :)Merhana herkese gecime sonucu testim pozitif cikti kan testimi verdim bugun yuksek ihtimal aranizdayim..bana ultrasona biraz gec git dediler gozukmuyo kalp atmiyo denilince moralin bozuluyo denildi 4.5 hafta suan biraz daha bekleyecgim sanirim.simdilik bu kadar :) ha bir de siz de de kramp sanci gece uyuyamama var mi :)
Doktor ne dedi dış gebelik miymişVe sona geldik. Düştü düşüyor yok ikiz çift kese vs derken bugün değerimin düştüğünü öğrendim. Zaten bu kadar kanama hiç normal değildi. Bir sürü gelgit yaşamış oldum. İşin tuhafı bugün kanama azaldı. Kan vermemiş olsam kanama azaldı diye sevinecektim muhtemelen. Kısmet değilmiş. Allah sizlerin bebeklerinize sağlıklı ömür versin inşallah.
Selam hosgeldin :)Bu topic daha aktifmis slm hamisler saglikli koca gobislerimiz olsun
Cok sabırlısınız ya hayran kaldımDaha randevu falan almadım canım az daha bekleyip keseyi falanda göreyim diyorum
Testte pozitifi görür görmez hemen gittim ben ama gitmekte fayda var diye düşünüyorum, hamileliğin başlarında kullanılan folik asit önemliMerhaba hosgeldin hayırlı olsun inşallah :)
On gün sonra git doktora kalbide duyarsın inşallah ben üc günde bir gittim gerci cok iyi örnek sayılmam :)
Bacakta cekme gece uyuyamama kasıklarda agrı her vücut ayrı tepki veriyor