• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhana herkese gecime sonucu testim pozitif cikti kan testimi verdim bugun yuksek ihtimal aranizdayim..bana ultrasona biraz gec git dediler gozukmuyo kalp atmiyo denilince moralin bozuluyo denildi 4.5 hafta suan biraz daha bekleyecgim sanirim.simdilik bu kadar :) ha bir de siz de de kramp sanci gece uyuyamama var mi :)

Ve sona geldik. Düştü düşüyor yok ikiz çift kese vs derken bugün değerimin düştüğünü öğrendim. Zaten bu kadar kanama hiç normal değildi. Bir sürü gelgit yaşamış oldum. İşin tuhafı bugün kanama azaldı. Kan vermemiş olsam kanama azaldı diye sevinecektim muhtemelen. Kısmet değilmiş. Allah sizlerin bebeklerinize sağlıklı ömür versin inşallah.

Ve sona geldik. Düştü düşüyor yok ikiz çift kese vs derken bugün değerimin düştüğünü öğrendim. Zaten bu kadar kanama hiç normal değildi. Bir sürü gelgit yaşamış oldum. İşin tuhafı bugün kanama azaldı. Kan vermemiş olsam kanama azaldı diye sevinecektim muhtemelen. Kısmet değilmiş. Allah sizlerin bebeklerinize sağlıklı ömür versin inşallah.
Hayırlısı böyleymiş canım inşallah daha sağlıklı bir şekilde tez zamanda hamile kalırsın

nesmertoglu nesmertoglu biliyorum iyi değilsin ama benim de kafam karışık. Benim seninki kadar kanamam olmadı adet gibiydi hep şimdi de azaldı. Daha önce yaşamadığım için ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. Ne olacak şimdi aniden parça filan mı düşer yavaş yavaş mı olacak

Merhana herkese gecime sonucu testim pozitif cikti kan testimi verdim bugun yuksek ihtimal aranizdayim..bana ultrasona biraz gec git dediler gozukmuyo kalp atmiyo denilince moralin bozuluyo denildi 4.5 hafta suan biraz daha bekleyecgim sanirim.simdilik bu kadar :) ha bir de siz de de kramp sanci gece uyuyamama var mi :)
Merhaba hosgeldin hayırlı olsun inşallah :)
On gün sonra git doktora kalbide duyarsın inşallah ben üc günde bir gittim gerci cok iyi örnek sayılmam :)
Bacakta cekme gece uyuyamama kasıklarda agrı her vücut ayrı tepki veriyor

Doktor ne dedi dış gebelik miymiş
Hic moralini bozma düşüğün bir kolu içerde olur derler en kısa sürede rabbim saglıkla kardesine kavusturur inşallah

Hoppa
Merhaba hosgeldin hayırlı olsun inşallah :)
On gün sonra git doktora kalbide duyarsın inşallah ben üc günde bir gittim gerci cok iyi örnek sayılmam :)
Bacakta cekme gece uyuyamama kasıklarda agrı her vücut ayrı tepki veriyor
Testte pozitifi görür görmez hemen gittim ben:-) ama gitmekte fayda var diye düşünüyorum, hamileliğin başlarında kullanılan folik asit önemli

Back