Düşük için test yaptırdınız mi? Sebebi araştırıldı mi yani
Genetik pıhtılaşma kronik hastalıklar konusunda araştırıldı etken bulunamadı. Düşen bebeklerde patolojik ve genetik olarak sıkıntılı değil. Servikal yetmezlik ye yok. Kısmet diyebiliyoruz sadece

Genetik pıhtılaşma kronik hastalıklar konusunda araştırıldı etken bulunamadı. Düşen bebeklerde patolojik ve genetik olarak sıkıntılı değil. Servikal yetmezlik ye yok. Kısmet diyebiliyoruz sadece
Anladım umarım sağlıkla alırsın kucağına

Kızlar bakın ne buldum. Gebelik org diye bir siye var kağan kocatepe diye bir doktorun yazdığı. Başımıza gelirse endişelenmeyelim bari. Yine de tabi doktorumuza sorarız olursa da. Korkumuz olmaz hazırlıklı olursak. Yapıştırıyorum buraya..

7+0/7+6 (8.hafta)
  • Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
  • Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır.

Canim ben kullaniyorum ama dr icme vajinadan kullan daha etkili icersen cok yan etkisi olur bulanti halsizlik uyku istegi vb. Dr sor sende o sekilde kullan ben sabah aksam kullaniyorum hicbir yanetkuside olmuyor
Merhaba önceki mesajlarınızda kan pıhtılaşması oldugunu yazmışsınız. Benimde iki kürtajım var boş gebelik sebebiyle. Şuan 4 haftalık hamileyim keseyi gördük ama drum bebeği görünce kan sulandırıcı iğneye başlayacağız dedi. Şuan coraspin kullanıyorum ama yetersiz kalır diyede korkuyorum. Siz ne zaman başladınız iğneye?

Kağan Kocatepenin video ve sitesini takip ederdim ben de. İyidir olumlu yaklaşımları var.

Kızlar araştırmalarıma göre folic trio çok iyiymiş folic asit+kalsiyum ve D vitamini varmış içinde

Canim genetik taramaniz yapildi mi onda cikiyor kan pihtilasmasi benim taramalarda cikmadi ama 6 gebelik kaybim olunca dr.um beta hcg hamilelik gosterdigi andan itibaren igneye baslicaz demisti ogrendigimiz gun basladi amabenim dusuklerim cok erken oluyodu en buyugu 7 haftalikti dustunde belki o yuzdendir coraspine baslamanda iyi ihmal etmeden ic dr. sor aklinda bi suphe kalmasin

Son düzenleme:
merhabalar;
ben de şans eseri 28 aralık da hamile olduğumu öğrendim SAT 24 kasımdı
ve şuan 7 haftalık hamileyim isteyen herkese rabbim versin inşallah benim sürpriz oldu
daha zamanım var diyodum ama kısmet bugüneymiş

Canim ben kullaniyorum ama dr icme vajinadan kullan daha etkili icersen cok yan etkisi olur bulanti halsizlik uyku istegi vb. Dr sor sende o sekilde kullan ben sabah aksam kullaniyorum hicbir yanetkuside olmuyor

Gercekten de oyle surekli yatiyorum hep bi mide bulantisi cook kotu insallah bulanti ilacla ilgilidir de alttan almaya baslayinca duzelir

Kızlar bugün ayağımın altında yanma hissettim bir arkadaşa dedim ben hamileyken çok olurdu ayaklarımı duvara dayardım artık dedi. Gebelikle ilişkili olabileceğini düşünmemiştim aslında. :)

Yasayan var mı böyle bir yanma

Slm kızlar bende bugün test yaptım pozitif çıktı, inş Eylül annesi olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…