• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T tuboz kızlar silik olunca kimyasal riski mi var? Benim testim günlerce negatif çıktı, 10. gecikme gününde silik çıktı, iki gün sonra doktora gittim beta hcg 450. Doktor adetin 5 gün geçmiş gibi düşün dedi. Vajinal usg ile kese görünmedi, 500'ün üstü olunca görünecekmiş. Peki arkadaşlar dış gebelik olsa farkeder miydi dr? Benim böyle bi ihtimalim var mı?
Endişe yok tatlım yükselme şekli sorunluysa sorun var demek
Bir de benim günüm yumurtlamam herseyim pek bi düzenli doğal olarak artışım da günle uyumlu olmayınca maalesef gebelik ilerlemiyor bunu demek istedim
Seninki anladığım kadariyla belirsiz gün
Benimki zaten yumurtlama günüm belli ve sonrasinda da ilişki falan yok oldu oldu olmadı olmadi
Belli olmuştur benim de sadece idrara bakiyorum
Yarın kan veririm heralde daha adetime 4 gün var...

korkma cnm idrara gec geciyor hcg. Benim testlerimde cok silikti baslarda. En koyu olanda 64 cikmisti cok sukur yukseldi. Yarin kese gormeye gidecegim. 1000 leri gecsin oyle gel dedi.
Bunlar regl gunun gecerken dimi ne kadar silik vay be
Yeni mi peki bi de labaquik mi bu
Benim adete 4 gün var silik silk çıkıyor insaallah bu ay da kimyasal olmam:bicak:

Endişe yok tatlım yükselme şekli sorunluysa sorun var demek
Bir de benim günüm yumurtlamam herseyim pek bi düzenli doğal olarak artışım da günle uyumlu olmayınca maalesef gebelik ilerlemiyor bunu demek istedim
Seninki anladığım kadariyla belirsiz gün
Benimki zaten yumurtlama günüm belli ve sonrasinda da ilişki falan yok oldu oldu olmadı olmadi
Belli olmuştur benim de sadece idrara bakiyorum
Yarın kan veririm heralde daha adetime 4 gün var...
Bir defa hcg bakıldı onda da 450 çıktı. Teşekkür ederim. Hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah.

T tuboz kızlar silik olunca kimyasal riski mi var? Benim testim günlerce negatif çıktı, 10. gecikme gününde silik çıktı, iki gün sonra doktora gittim beta hcg 450. Doktor adetin 5 gün geçmiş gibi düşün dedi. Vajinal usg ile kese görünmedi, 500'ün üstü olunca görünecekmiş. Peki arkadaşlar dış gebelik olsa farkeder miydi dr? Benim böyle bi ihtimalim var mı?
Her gebelikte kimyasal ve dis gebelik olma ihtimali var canim. Kese rahim icinde gozukene kadar. Senin gec dollenme olmus olabilir. Beta hcg 1500 2000 oldugunda vajinal yoldan ultrasonla rahim icerisinde kesenin gozukmesi lazim. Bu degerlere gore gozukmuyorsa biraz daha beklemek gerek. 2 gunde bir hcg baktir icini rahat ettirmek icin. Duzenli olarak en az %60 oraninda artiyorsa insallah saglikli gebeliktir. Hakkinda hayirlisi olsun... bizi de haberdar et...

Benim oğlum da 27 aylık. Kafamda pek çok soru var. Emiyor mu?
Emzirmeyi tamamen bıraktıralı 7-8 gün oluyordu ama hala yanımda yatıyor ve tuvalet eğitimine başlamadık, sizinde mi sürpriz?

korkma cnm idrara gec geciyor hcg. Benim testlerimde cok silikti baslarda. En koyu olanda 64 cikmisti cok sukur yukseldi. Yarin kese gormeye gidecegim. 1000 leri gecsin oyle gel dedi.
Bi de benimki de öyle kafamı karıştıran neden bu son 3u hep aynı tonda silik birz biraz koyulması gerek mezmi
Ne yaptın tekrar baktirdin mi

Canım öyle fark olması sorun mu ki? Benim doktorum bunu hiç sorun etmedi. Geç döllenme olmuştur dedi zaten siklusum 34 gün ortalama.
Yok hayır benim ki sorunlu o yüzden kendimi yazdım :)
Sürekli bi aksiyon yasatıyor haşhaştanem

Hayret ne kadar silik.. Benim bata 2-3 gün kala böyleydi.Şimdi battan 3 gün geçti baya belirgin kırmızı.Geç döllenme ya da hcg değişiyor işte h
Emzirmeyi tamamen bıraktıralı 7-8 gün oluyordu ama hala yanımda yatıyor ve tuvalet eğitimine başlamadık, sizinde mi sürpriz?
Yok sürpriz değil planlı gebelik. Ben emzirmeye devam ediyorum. Daha küçük olsaydı emzirirdim çünkü hamileyken emzirilmez tabusu yıkıldı artık. Tandem emzirme yapardım ama artık yoruldum. Hamile olmadan önce de emzirmeyi bitirmeyi düşünüyordum bakalım ne zaman bırakabilirsek..Kardeşi gelene kadar yatağımızı ayırmamız lazım ondan eminim ama

Biz de birlikte yatıyoruz ama kardeşi gelince üçümüz falan tam bir kaos olur diye düşünüyorum. Aynı odada yatmaya devam edelim ama yatağı ayrı olsun diye düşünüyorum. Yeni bebek benle yatarsa kıskanacak ayrı yatsa kalk yat aşırı yorulacağım çok karışık bir durum oldu

Kızlar merhaba. Perşembe günü gittim ben de karından baktı kese ve embriyo gördü alttan baksak daha iyi görürüz kalp atışı duyabiliriz dedi ama ben istemedim. Genel kan verdim sonuç bekliyorum bakalım...

Hayret ne kadar silik.. Benim bata 2-3 gün kala böyleydi.Şimdi battan 3 gün geçti baya belirgin kırmızı.Geç döllenme ya da hcg değişiyor işte h

Yok sürpriz değil planlı gebelik. Ben emzirmeye devam ediyorum. Daha küçük olsaydı emzirirdim çünkü hamileyken emzirilmez tabusu yıkıldı artık. Tandem emzirme yapardım ama artık yoruldum. Hamile olmadan önce de emzirmeyi bitirmeyi düşünüyordum bakalım ne zaman bırakabilirsek..Kardeşi gelene kadar yatağımızı ayırmamız lazım ondan eminim ama
ogluma ne olacak ogluma ne olacak peki bu siliklik ler hep aynı miydi gün gün degisiyor muydu yoksa değişim uzun vadede mi oldu mesela bat a kac kala basladin test e ve cıktı?
Ya bu silikler ne anlamiyorum ben de mi bi sorun yoksa testlerde mi 10 tane den fazla yapmisimdur 4 gündür hepsi silik
Anlam veremiyorum
Ben su içerim baya içerim hem de veilk gebeliğim de idrarda hiç cikmamsti ama 10 sene evveldi o Şimdi testler çok daha iyi
Beklemedeyim hayırlı ise insaaalllah vardır bebik

ogluma ne olacak ogluma ne olacak peki bu siliklik ler hep aynı miydi gün gün degisiyor muydu yoksa değişim uzun vadede mi oldu mesela bat a kac kala basladin test e ve cıktı?
Ya bu silikler ne anlamiyorum ben de mi bi sorun yoksa testlerde mi 10 tane den fazla yapmisimdur 4 gündür hepsi silik
Anlam veremiyorum
Ben su içerim baya içerim hem de veilk gebeliğim de idrarda hiç cikmamsti ama 10 sene evveldi o Şimdi testler çok daha iyi
Bata 3 gün kala çok silik çıktı 1 gün kala biraz daha net göründü. 2 gün sonra da tam çıktı

Anlam veremiyorum
Sabah son kez yapacağım bat 3 gün geçmiş olacak. Atarım testi

Biz de birlikte yatıyoruz ama kardeşi gelince üçümüz falan tam bir kaos olur diye düşünüyorum. Aynı odada yatmaya devam edelim ama yatağı ayrı olsun diye düşünüyorum. Yeni bebek benle yatarsa kıskanacak ayrı yatsa kalk yat aşırı yorulacağım çok karışık bir durum oldu
Ben de ne yapacağımı bilmiyorum o konuda henüz, benimki beşiğinde yatıyor ama parmaklığını kaldırıp yatağımla birleştirmiştim, illa ki ayrılmak gerekecek diğeri doğmadan önce. Küçüğe de yatakla birleşen küçük beşiklerden düşünüyorum. Büyük de şu an beşikte sallanarak uyuyor ve benden başkasına sallatmıyor bile, anne sallasın diyor, nasıl olacak ben de bilmiyorum 2 tane olunca. Ama 8 aya yakın süremiz var, bazı aşamaları katederiz inşallah

Benim de yarından sonraki gün bakılcak canım o zamana 1000 leri geçmiş olması gerekiyor.
Persembe baktirmistim 1000 ustu cikmisti benim 4 gun gecmis oluyor insallah yarin gorunur
Bunlar regl gunun gecerken dimi ne kadar silik vay be
Yeni mi peki bi de labaquik mi bu
Benim adete 4 gün var silik silk çıkıyor insaallah bu ay da kimyasal olmam:bicak:
Yok tatlim benim tup bebek transferden sonra 3.gun baslamistim yapmaya.

Bi de benimki de öyle kafamı karıştıran neden bu son 3u hep aynı tonda silik birz biraz koyulması gerek mezmi
Ne yaptın tekrar baktirdin mi
Kuzum dedim ya kanda yukseliyor da idrara daha sonra geciyor. 111ciktiginda da ensonki gibiydi. Koyulasma hemen olmuyor. En net kan

tup bebek cnm benim bata 8 gun kala gibi dusun ilk basladigim sonuncusu bat gunuydu

Igneyi once recete ettirmek gerekiyor ama dimi dr yat surekli diyo wc disinda kalkma diyo normal dio bide cleaxne kullaniyorum progesteron aliyorum dr bugun klinikte yok devlettede kopek gibi azarliyolar oraya gidince moralim bozulacak daha kotu olucam diye gitmiyorum dilerim bu kadar kayiplarin ardi dan mucizem gelir sende cok cekmissin kiyamam sana Rabbim hayirlisini versin ilk uc ay icinde ya hep ya hic kurali var demisti ilk dusugumde gunde 10 tane progesteron alsan 50 tanede dusuk ignesi vurunsan dusecekse duser demisti ayaklarimi diktim yatiyorum esim saolsun bugun yardi ediyor ama 3 ay naparim bilmiyorum cunku kimsem yok k.v hasta kendine hayri yok kendi annem hastanede yatiyor kardesinin 3 cocugu var gelmesi imkansiz napicami bilmiyorum
Ya canım benım stres yaparsan hersey daha kötü olur nolur yapma bebegın için ayrıca hangı sehırde yaşıyosun? Sen dua et hayırlısını iste gerisini Allah’a Bırak bizde dua ederız sana

Back