Benim Tüm teorilerde erkek çıkıyor. Rus Çin, meme ucu koyuluğu, ocakta yumurtlama, hissiyatım...
oğlumda da ne yaşadıysam aynılarını yaşıyorum canımın çektiği şeyler dahil.
Kız çıkarsa inanmam herhalde
Randevum ayın 28inde. Tam 11+6 oluyorum ozamana

Kızlar bu sabah uyandığımda hafif kasık ağrım vardı sonra kahvaltı ev toparla çamaşır as dolaşırken unuttum ağrıyı saat 2 de kurs vardı orada oturunca tekrar başladı bu sefer baya fazlalaştı eve gelince de uzandım Dinlendim şuan hafifledi inşallah bişey yoktur leke falan yok ama huzursuz oldum geçmeyince sizlerden de oluyor mu kendimide yormadım fazla ama inşallah sabaha geçer

Evet canım arada bana da oluyor, hafif adet ağrısı gibi sanki. Ama arasıra olduğu ve uzun sürmediği için önemsemiyorum ben de.

Evet canım arada bana da oluyor, hafif adet ağrısı gibi sanki. Ama arasıra olduğu ve uzun sürmediği için önemsemiyorum ben de.
Çok sağol canım anladım bende uzun sürünce endişelendim inşallah sabaha geçer şuan baya hafifledi insan ne kadar da olsa tedirgin oluyor

Hahah valla 3-4 arkadas ögrendi haftasonu nasipse sıra bende :)
Senin ne zaman randevu
Şimdi ben 10 u tamamladım.Geçen hafta 2 hafta sonra gel demişti 12.haftayı doldur gel ikiliyi yapalım dedi. Bu arada genetik test olayının detayını öğrendim. 2000 lira olan İstanbul da 2 şirketmiş. 3000 civarı da Amerika ya giderse imiş. Bu testi yapan 3-4 şirket varmış yani kısaca. Genetik testte sadece down değil pek çok genetik hastalık %99 oranında belli oluyormuş. İkilide sorun çıkarsa gönderelim dedik. Ben Amerika ya gidene daha çok güveniyorum dedi. Ucuz olsa tüm hamilelere şart koşardım bu testi dedi. Cinsiyet söyler mi bilmiyorum ki

Ayni ya cinsiyetleri duymaya başlayınca içimi merak kapladı benim de iyice :) esin de sever sever merak etme onlar biraz değişik oluyorlar benim ki de ilki oğlan olursa iyi olur abisi olur dio ikincisinin olacağını ve kız olacağını nerden biliyorsun ayrıca kızlar babalarına düşkün olur söyleyeyim yani dedim :)

Evet canım çok haklısın. Ne kadar sakin gebelik o kadar uslu, mutlu bebek
Aslında bazen hayatta elinde olmaya n şeyler başına geliyor oğluma hamileyken öyle psikolojisi bozuk hamilelik geçirdim ki hergun ağlıyordum ama Allahı bir evlat verdi ki uslu sakın gidip gidip nefesini dinliyordum uyurken bazen hayat şartları izin vermiyor sakın huzurlu kalmaya bol bol dua edin gazsız çok ağlamayan uykuyu seven sağlıklı bebek olsun inşallah

Günaydin herkese.canim tiroid kanda cikiyor bir sorun varsa..bakmislardir illaki.biraz hırpalaniyor vücüt o yuzdendir diye dusunuyorum tahlillerin kan degerlerin iyise endiselenme

Ben hala ikiliye ısınamamısken diğer hastalıkları öğrensem ne yapabilirim onu düşünüyorum
Sonucta gercekten cok aksi bi durum olmadıgı sürece aldırmak gibi bi düşüncem yok nasipse
Cinsiyet söyle tahmin yürütüyormus kesin kız kesin erkek değilde kıza benziyor gibi yorumlar :)

Işte bu yüzden yaptırmıyorum ya ikili testi yaşayacağım stres bebeğimi daha çok etkileyecek eminim. Sakin ol tadını çıkarmaya çalış bence sorun olmayacak:)

günaydın kızlar dün dr gittim ikili test yaptık ense kalınlığı ve burun kökü normal dedi kan sonuçlarını bekliyoruz..
cisiyetiyle ilgili bi tahminim var dedi ama kesin oladığı için söylemesini istemedim. ben cinsiyet öğrenme partisi yapmayı planlıyorum o yüzden sonrada farklı bişey duymamak için tahminini sormadım.. oda 3 hafta sonra net söylerim dedi..
bu arada ilk girdim ultrosona uyuyor yüz üstü yatmış anlayamadım bi terslik var sandım korktum dr ters yatıyor diyince tam dedim annesinin bebeği :) tekrar çikolata filan yedim su içtim uyansın diye bu seferde o kadar hareketliydi ki dr ölçüm yapmadım yerinde durmuyor kıpır kıpır.. gözümün önünden gitmiyor.. allah herkese sağlık evlat versin.. hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerimize..

Sağol canım valla şimdilik iyiyim şükür, dün bulantı vardı hafif. Bir gün normal geçiyor ertesi gün bulantı :) bizim kontrol martın ortalarında, bende o zaman cinsiyet söylerse yazarım :)
ay bulanti cok kötü oluyor, allah yardimcin olsun canim. tuzlu kraker bana iyi geliyordu. hadi hayirlisi, bekliyoruz cinsiyet haberlerini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…