- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Hoş geldin canımHop geldim
Deniyeyim canım çok sağol, boğazıma giydiğim kıyafetlerin yakası değince bile kötü oluyorum artık.Canım bende de oluyor ılık suya bak koy karıştır iç, boğaza çok iyi
Evet canım arada bana da oluyor, hafif adet ağrısı gibi sanki. Ama arasıra olduğu ve uzun sürmediği için önemsemiyorum ben de.Kızlar bu sabah uyandığımda hafif kasık ağrım vardı sonra kahvaltı ev toparla çamaşır as dolaşırken unuttum ağrıyı saat 2 de kurs vardı orada oturunca tekrar başladı bu sefer baya fazlalaştı eve gelince de uzandım Dinlendim şuan hafifledi inşallah bişey yoktur leke falan yok ama huzursuz oldum geçmeyince sizlerden de oluyor mu kendimide yormadım fazla ama inşallah sabaha geçer
Çok sağol canım anladım bende uzun sürünce endişelendim inşallah sabaha geçer şuan baya hafifledi insan ne kadar da olsa tedirgin oluyorEvet canım arada bana da oluyor, hafif adet ağrısı gibi sanki. Ama arasıra olduğu ve uzun sürmediği için önemsemiyorum ben de.
Şimdi ben 10 u tamamladım.Geçen hafta 2 hafta sonra gel demişti 12.haftayı doldur gel ikiliyi yapalım dedi. Bu arada genetik test olayının detayını öğrendim. 2000 lira olan İstanbul da 2 şirketmiş. 3000 civarı da Amerika ya giderse imiş. Bu testi yapan 3-4 şirket varmış yani kısaca. Genetik testte sadece down değil pek çok genetik hastalık %99 oranında belli oluyormuş. İkilide sorun çıkarsa gönderelim dedik. Ben Amerika ya gidene daha çok güveniyorum dedi. Ucuz olsa tüm hamilelere şart koşardım bu testi dedi. Cinsiyet söyler mi bilmiyorum kiHahahvalla 3-4 arkadas ögrendi haftasonu nasipse sıra bende :)
Senin ne zaman randevu
Ayni ya cinsiyetleri duymaya başlayınca içimi merak kapladı benim de iyice :) esin de sever sever merak etme onlar biraz değişik oluyorlar benim ki de ilki oğlan olursa iyi olur abisi olur dio ikincisinin olacağını ve kız olacağını nerden biliyorsun ayrıca kızlar babalarına düşkün olur söyleyeyim yani dedim :)Aynen canım aynı şekilde ... Benimde hissiyatim hiç kuvvetli değildir normalde ama yoğun bı şekilde erkek hissediyorum. Tabi ne kadar kesin olmadığını bilsem de buradaki çeşitli cinsiyet tahminlerinde hep erkek çıkmasıda beni yonlendirmis olabiliraslında bana hiç farketmez de eşim çok istiyor ilk kızı olsun... Sanki korkuyorum oğlan olsa sevmeyecek... Aslında hiç de düşünmüyordum cinsiyet olayını hep @Pircici nin yüzünden o öğrenince benimde bı heyecan kapladı en hayırlısı olsun hepimiz için insallah
Aslında bazen hayatta elinde olmaya n şeyler başına geliyor oğluma hamileyken öyle psikolojisi bozuk hamilelik geçirdim ki hergun ağlıyordum ama Allahı bir evlat verdi ki uslu sakın gidip gidip nefesini dinliyordum uyurken bazen hayat şartları izin vermiyor sakın huzurlu kalmaya bol bol dua edin gazsız çok ağlamayan uykuyu seven sağlıklı bebek olsun inşallahEvet canım çok haklısın. Ne kadar sakin gebelik o kadar uslu, mutlu bebek
Günaydin herkese.canim tiroid kanda cikiyor bir sorun varsa..bakmislardir illaki.biraz hırpalaniyor vücüt o yuzdendir diye dusunuyorum tahlillerin kan degerlerin iyise endiselenmeAffınıza sığınarak soracağım. Benim gibi çok istifra eden arkadaşlar boğazınızda bir ağrı, bir rahatsızlık hissediyor musunuz? Boğazım çok fena oldu, sanki bademciklerim şişmiş bi kitle varmış gibi. İstifra etmekten boğazım tahriş mi oldu, yoksa tiroid bezlerim de mi bir sorun var bilemedim.
Ben hala ikiliye ısınamamısken diğer hastalıkları öğrensem ne yapabilirim onu düşünüyorumŞimdi ben 10 u tamamladım.Geçen hafta 2 hafta sonra gel demişti 12.haftayı doldur gel ikiliyi yapalım dedi. Bu arada genetik test olayının detayını öğrendim. 2000 lira olan İstanbul da 2 şirketmiş. 3000 civarı da Amerika ya giderse imiş. Bu testi yapan 3-4 şirket varmış yani kısaca. Genetik testte sadece down değil pek çok genetik hastalık %99 oranında belli oluyormuş. İkilide sorun çıkarsa gönderelim dedik. Ben Amerika ya gidene daha çok güveniyorum dedi. Ucuz olsa tüm hamilelere şart koşardım bu testi dedi. Cinsiyet söyler mi bilmiyorum ki
saol canim, o zaman bekliyecegiz :) nasilsin cnm? nasil gidiyor sende hamilelikYok canım kese için 6-7 haftalık, nub için en erken 11 haftalık
Işte bu yüzden yaptırmıyorum ya ikili testi yaşayacağım stres bebeğimi daha çok etkileyecek eminim. Sakin ol tadını çıkarmaya çalış bence sorun olmayacak:)Kizlaaar kan sonuclari cikmis. tsh 1.89 cikmis dusmus.cok iyi dedi.kan degerlerimde iyi cikmis bir tek dvitamini dusuk biraz dedi..biraz olsun icime su serpildi.umarim ikilide de boyle guzel sonuclar alirim haftaya ve o ense kalinlik degeri de boyle düsük olur..bugun is yerimde yeni dogum yapan arkadasimda ense kalinligina 2.5 dediler bosuna uzulmusum dedi.birinede kafasi buyuk galiba demisler tam 3 kisi ayni seyi soyledi.2lerde ciksa bile asil risk 3 v3 uzeriymis..bizzat yasayanlari gorunce daha rahatladimmmsizleri seviyorum
saol canim, o zaman bekliyecegiz :) nasilsin cnm? nasil gidiyor sende hamilelik
ay bulanti cok kötü oluyor, allah yardimcin olsun canim. tuzlu kraker bana iyi geliyordu. hadi hayirlisi, bekliyoruz cinsiyet haberlerini:)Sağol canım valla şimdilik iyiyim şükür, dün bulantı vardı hafif. Bir gün normal geçiyor ertesi gün bulantı :) bizim kontrol martın ortalarında, bende o zaman cinsiyet söylerse yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?