• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heyecanlı biri demek ki mutluluğu içinde
yaşayamıyor bizimkiler yabancılara değil ama kayınvalidem
annesine kardeşlerine söyler normalde ama biz azda olsa tuttuk
biraz belli olsun diye ama eşimde annesine söylemeden asla durmazdı:):)
Yok eşim öyle cok annesine düşkün değildir herşeyi paylasmaz ve gecen kaybımızda o benden daha cok üzüldü ondan tedbirli biraz
hatta bana annene söyle falan dedi ama illaki kendi annesinede söyler söylemek ister bigün diye hic girmedim o topa :)
Kv dede heyecanlı değil yapısı ama değişik nazara falan inanmazlar mesela aman ne olcak modunda takılıyor :)

Yok eşim öyle cok annesine düşkün değildir herşeyi paylasmaz ve gecen kaybımızda o benden daha cok üzüldü ondan tedbirli biraz
hatta bana annene söyle falan dedi ama illaki kendi annesinede söyler söylemek ister bigün diye hic girmedim o topa :)
Kv dede heyecanlı değil yapısı ama değişik nazara falan inanmazlar mesela aman ne olcak modunda takılıyor :)

hayırlısı hakkınızda inşallah bunda
sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun öğrenmesi gerekenler
elbet öğrenirler ama ben iyiki de söyledim yemeğimi yapıyor valla
3 aydır yoksa kocam ve çocuğum aç gezeceklerdi :) ineternete fotoğraf koymaya
çok meraklı inşallah rabbim doğumumu göstersin ozaman da tutabilirim koymaması
için bana gelince koyma öyle heryere der ama kendilerine gelince paylaşmayı çok severler:):)

Bende alerjik astım hastasıyım canım aslında çalışmıyorum da bu yıl evdeyim ama nasıl oldu hiç anlamadım ama şu var ki bir haftadır boşuna çekmişim. İnşallah risk raporunda tertemiz çıkar canım inşallah artik topigimizde bebeğiyle alakalı sorun yaşayan üzülen bı anne paylaşımı gormeyiz. Rabbim hepimizi esirgesin inşallah
Amin amin amin canim. Sen de tez vakitte sifa bul insallah. Grip nezle bile onemli gebelikte. O mikroplar antibiyotikten daha fazla zarar veriyor bebege. O yuzden hemen ilaca baslatiyorlar. Biz iyi saglikli olalim ki bebislerimiz de oyle olsun..:dua:

ben sonuçları verdim kanla ilgili bişey demedi
b12 d3 ve vitamin eksikliği var 3.ayında ilaca başlıycaz dedi
ama kan ilacı vs vermedi vermek zorundamı.demir vs
Doktor bana 12.haftada multivitaminlere başlarız dedi, sağlık ocağındaki hemşire de demir ilacına vs 12.haftada başlıyorlar demişti ama belki senin değerlerin normalde ondan vermemiştir

hayırlısı hakkınızda inşallah bunda
sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun öğrenmesi gerekenler
elbet öğrenirler ama ben iyiki de söyledim yemeğimi yapıyor valla
3 aydır yoksa kocam ve çocuğum aç gezeceklerdi :) ineternete fotoğraf koymaya
çok meraklı inşallah rabbim doğumumu göstersin ozaman da tutabilirim koymaması
için bana gelince koyma öyle heryere der ama kendilerine gelince paylaşmayı çok severler:):)
Ay yok cok sükür benim durumum iyi öyle kusma vs yok calısıyorum işede gelip gidebiliyorum yeri geliyor tatilede gidip geliyorum bide henüz kimse bilmedigi icin sürekli planlar devam ediyor hayatımızda yemege gelenler cagıranlar etkinlikler vs
Eşim sagolsun bicok konuda destekcim bizde çocuk olmadıgı icin aksam tık tık iki cesit yetiyor :)
Hepimiz icin hayırlısı olsun saglıkla gelsinler inşallah :)

Kızlar bugün çok tuhaf hissediyorum sanki karnımın içi boş gibi karnım çıkmıştı baya sanki sönmüş gibi sertlik falan da yok evham yapmak istemiyorum ama düşünmeden duramıyorum doktoruma da gidemem sürekli kanama şikayetiyle gidiyorum zaten artık gidicek yüzüm kalmadı net bişey de yok napsam ya
Kötü düşünmemeye çalış canım benim de gündüzleri karnım daha normal akşamları feci şiş oluyor. Gaz, ödem vs etkiliyor herhalde. Ama çok husursuz olursan farklı bir doktora gidersin Biraz sancım vardı diye ;) bebişleri görür gelirsin

Kızlarcıgııımm cinsiyet için meraktan ölüyorum daha çok erken ama kontrole yakın zamanda gidip tahmın alan var mı :)

Doktor bana 12.haftada multivitaminlere başlarız dedi, sağlık ocağındaki hemşire de demir ilacına vs 12.haftada başlıyorlar demişti ama belki senin değerlerin normalde ondan vermemiştir

valla herşeye baktılar sadece vitaminler sıkıntı çıktı ona da
3.ayında başlanıyor dedi ve başladı öyle bi çok kişi diyor
kan yine de vermeli falan diye oyüzden sormak istedim.

Ay yok cok sükür benim durumum iyi öyle kusma vs yok calısıyorum işede gelip gidebiliyorum yeri geliyor tatilede gidip geliyorum bide henüz kimse bilmedigi icin sürekli planlar devam ediyor hayatımızda yemege gelenler cagıranlar etkinlikler vs
Eşim sagolsun bicok konuda destekcim bizde çocuk olmadıgı icin aksam tık tık iki cesit yetiyor :)
Hepimiz icin hayırlısı olsun saglıkla gelsinler inşallah :)

ay dilini ısır maşallah de nazar değer valla
ben ne zaman bugün iyiyim sanırım desem kendime
hemen bulantılarım başlıyor.ben zaten kimseye demeseydim de
anlaşılırdı halimden çok zayıfladım rengim soluk sürekli halszlik
bulantı falan.ne şartlarda geldim işe belli ayıla bayıla valla yeni yeni halszliklerim
geçit ama bulantılarım devam ediyor. eşler ne güzel iyi olanlar iyiki varlar ne kadarlık evlisiniz
yaşlar kaç.

Hepinize cok tesekkür ederim kizlar.Ankaradayim doktor ariyorum kürtaj icin.Devlete gidiyordum etlik e gidebilirsin dediler.Korkuyorum.kocam doguda

Cok saolun Allah razi olsun
Allah yardımcın olsun,
Bilmem ki gecen ki hamileliğimde cok heyecanlıydım da düşürünce bu defa korku heyecan karısık korku daha agır bastı o yüzden gayet kolay saklayabiliyorum:)
Zaten annem konusmaz söylemez öyle ama eşimin annesi yakın akrabalarını bırak tüm müşterilerine komsularına herkese duyurmustu bi haftada ondanda biraz cekindim gerke yok diye
İştekiler anca göbekten anlar ama oda daha yeni yeni cıkıyor :)
. Ben söylemek zorunda kaldım eşimin annesine ama anne kimse bilmesin daha dedim tamam dedi, 2 gün sonra aradı adak adamıştım , kurban kesiyorum diye iyi ki söyleme dedim yani

valla herşeye baktılar sadece vitaminler sıkıntı çıktı ona da
3.ayında başlanıyor dedi ve başladı öyle bi çok kişi diyor
kan yine de vermeli falan diye oyüzden sormak istedim.

ay dilini ısır maşallah de nazar değer valla
ben ne zaman bugün iyiyim sanırım desem kendime
hemen bulantılarım başlıyor.ben zaten kimseye demeseydim de
anlaşılırdı halimden çok zayıfladım rengim soluk sürekli halszlik
bulantı falan.ne şartlarda geldim işe belli ayıla bayıla valla yeni yeni halszliklerim
geçit ama bulantılarım devam ediyor. eşler ne güzel iyi olanlar iyiki varlar ne kadarlık evlisiniz
yaşlar kaç.
Maşallah tabi de yapı meselesi sanırım normalde hamile kalmadan önce ikigünde bir mide bulantı ilacı içerdim cocuklugumdan beri mide sorunum var bulantı vs ama simdi anca dişimi fırcalayınca
Halsizlik cok fazla oluyor ama onuda dısarı cıkarak veya enerji verici seyler yiyerek yerine getirmeye calısıyorum
Valla eşimde calısıyo bende calısıyorum tek o calıssa ok de ev ikimizin bebek ikimizin bi zahmet yapsın yani camasır bulasık bazı yemekler onda temizliğe yardımcı geliyor zaten
Neredeyse iki senelik evliyiz 33yasındayım :)

Merhabalar..Bizim evde mikrop kol geziyor malesef.Kizim feci grip,oğlum bulantı,kusma ve ateş şikayeti ile yerinden kalkamıyor.Okula gidemedim ben de bugün rapor aldim.Insallah hemen atlatırlar ve bana da bulaşmaz.Cocuklar henüz hamileliği bilmiyorlar.Oglum anne senin de miden bulanıyordu bana kesin senden geçti diyorBenim bulantım bulaşıcı değil diyebiliyorum sadece.Hayirlisi ile pazartesi kalp atışı için gideceğiz o zaman söylemeyi düşünüyorum.

Merhabalar..Bizim evde mikrop kol geziyor malesef.Kizim feci grip,oğlum bulantı,kusma ve ateş şikayeti ile yerinden kalkamıyor.Okula gidemedim ben de bugün rapor aldim.Insallah hemen atlatırlar ve bana da bulaşmaz.Cocuklar henüz hamileliği bilmiyorlar.Oglum anne senin de miden bulanıyordu bana kesin senden geçti diyorBenim bulantım bulaşıcı değil diyebiliyorum sadece.Hayirlisi ile pazartesi kalp atışı için gideceğiz o zaman söylemeyi düşünüyorum.
Kızınızı bilmem de oglunuzda infulanza olabilir mi ?
Gripten korkmayın da atesten korkun bana mecbur antibiyotik kullandırdı doktor

ben kızmıştım instagram da yayınlamasına dedim annesin sen
belki onlar daha yeni evli ilerleyen zamnda bi fotoğrafla müjde vericekti diye
sonra her arayan sordu kızın hamileliği nasıl diye düştü vs demek zorunda kaldı
ben ilkinde de bunda da belli zaman söylenemeyecek dedim oda dinledi sağolsun
diyorum ya kendisine söylemek kızardı biraz cazgırdır:):):) sizden ilkmi torun
Benimkine kocam şaşkın söylemiş yani çok lazım gibi ilk duyan o
O duyduysa da tüm şehir duydu demektir
Ki öyle oldu anneme gelip demişler Allahtan kocam anneme dedim deyince hemen söylemiştim yoksa kadın marketlerde konu komşudan duyacaktı

Benim halim duman olduğu için herkes son bir haftadır duydu çünkü tipim tip değil yemek icmek hak getire öğürmede var...

Benimkine kocam şaşkın söylemiş yani çok lazım gibi ilk duyan o
O duyduysa da tüm şehir duydu demektir
Ki öyle oldu anneme gelip demişler Allahtan kocam anneme dedim deyince hemen söylemiştim yoksa kadın marketlerde konu komşudan duyacaktı

Benim halim duman olduğu için herkes son bir haftadır duydu çünkü tipim tip değil yemek icmek hak getire öğürmede var...
Bu kv ler hep aynı ya kız anneleri öyle mi bak ne güzel agır agır takılıyolar :)

Kizlar doktordan ciktim..10.haftamdayim bakiyorduk ben harekrt ettikce guluyordum .. baya bakti gulmede ensesine bakayim dedi sonra ense kalinligini 2 hafta sonra olceyim dedi.kalp atisinida haftaya dinleteyim surekli surekli zararli olabiliyo dedi..riskli gebelik uzmani bu kadin.ben kotu oldum sorun mu var dedim ense kalinliginda 1.8 senin 3 ve 3.un uzeri problem ama 12.haftada konusalim dedi yine.ikili testte dedi.cok kotuyum...kan degerlerim olculdu tsh yuksekse ilac yazicam dedi o sonuclar yarin belli olacak..kendimi cok kotu hissediyorum..niye boyle celiskili celiskili konustu ?

Kizlar doktordan ciktim..10.haftamdayim bakiyorduk ben harekrt ettikce guluyordum .. baya bakti gulmede ensesine bakayim dedi sonra ense kalinligini 2 hafta sonra olceyim dedi.kalp atisinida haftaya dinleteyim surekli surekli zararli olabiliyo dedi..riskli gebelik uzmani bu kadin.ben kotu oldum sorun mu var dedim ense kalinliginda 1.8 senin 3 ve 3.un uzeri problem ama 12.haftada konusalim dedi yine.ikili testte dedi.cok kotuyum...kan degerlerim olculdu tsh yuksekse ilac yazicam dedi o sonuclar yarin belli olacak..kendimi cok kotu hissediyorum..niye boyle celiskili celiskili konustu ?
Yok canım ya doktor şüpheleniği bişey olsa söylerdi. Zaten ense kalınlığı için yorum yapmak için erken daha 10.hafta. Sen içini ferah tur, ne güzel kıpır kıpır görmüşsün bebişi ;) belki doktorun başka bişey varmıştır kafasında gerginliğini sana yansıtmıştır

Yok canım ya doktor şüpheleniği bişey olsa söylerdi. Zaten ense kalınlığı için yorum yapmak için erken daha 10.hafta. Sen içini ferah tur, ne güzel kıpır kıpır görmüşsün bebişi :KK66: belki doktorun başka bişey varmıştır kafasında gerginliğini sana yansıtmıştır
Esimle biz sey anladik sanki 12.haftaya kadar daha ilerleyebilir riski gordu gibi..yani 3.kez israrla sorunca 1.8 dedi surekli 11.haftada bakalim dedi

Belki ölcmek icin erkendir sonucta bu testlerin yapılma zamanı var moralinizi bozmayın hemen
Doktor o yüzden net konusmamıs olabilir
Hem kötü bişey görse haftaya gelin derdi

Back