• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim galiba ya sen ya da H honey bunch demisti saglik ocagi sonuclari dogru sonuc vermeyebilir diye.. ben soyle bir sey soyleyeyim. Istanbul da yasarken ( kasim ayinda kucuk bir ilceye tasindik, sehir disi) gittigim hastane bahcesehir istinye liv hastanesiydi. Belki aramizda bilen vardir. Vip bolumune gidiyordum. Istanbuldan tasinmadan son defa gideyim her seyimi yaptirayim dedim, geldigimiz yer kucuk bir yer o kadar buyuk hastane yok. Inan orada cikan sonuclarla 2 ay sonra saglik ocaginda yaptirdigim tum testler ayni cikti. Tsh da 1 civari benim hep. Yine ayni cikti. Saglik ocagi zaten kendi bunyesinde yapmiyor tetkitleri. Disariya buyuk devlet hastanelerine gonderiyor. Ulkenin durumu malum, kac insan luks ozel hastanelere gidebiliyor. Yanlis sonuc cikmasi demek, yanlis tedavi demek. Bunu da riske atmazlar diye dusunuyorum. Gebelikte biraz oynayabiliyormus hormonlar. Az once demistim, buyuk sehirde yasiyorsaniz egitim arastirma hastanelerine gidin, hem endokrin hem kadin dogum. Bakalim onlar ne diyecek... H Historyfati
Ben gebelik öncesi üniversite hastanesinde baktirinca da 3 .20 civarı çıkmıştı şimdi gebelikte sağlık ocagindada aynı çıktı . Çok hastayım astım atağı geçiriyorum daha bugün gidebildim doktora oda kızdı neyi bekledin öksürük daha zararlı ilaçlardan dedi. Yine antibiyotik hava filan verdi. Biraz toparlanayim gideyim en iyisi develte iyi bı doktora . Canım seninde paylaşımını şu hasta halimle heyecanla bekledim resmen 12. Hafta kontrolü diye.cok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Hepimize inşallah

Ben gebelik öncesi üniversite hastanesinde baktirinca da 3 .20 civarı çıkmıştı şimdi gebelikte sağlık ocagindada aynı çıktı . Çok hastayım astım atağı geçiriyorum daha bugün gidebildim doktora oda kızdı neyi bekledin öksürük daha zararlı ilaçlardan dedi. Yine antibiyotik hava filan verdi. Biraz toparlanayim gideyim en iyisi develte iyi bı doktora . Canım seninde paylaşımını şu hasta halimle heyecanla bekledim resmen 12. Hafta kontrolü diye.cok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Hepimize inşallah
Uzuldum canim ya, ben de astim hastasiyim. Benim ki alerjik cok sukur alerjilerime gore hayatimi yonetiyorum. Yunlu seylerden, tozdan uzak duruyorum. Kalin hali yok evimde. Gibi gibi... dikkat edecegiz. Cok cok gecmis olsun. Disarida cok pis hava var. Malum kis sartlari. Maskeyle cikmaya calis. O baya koruyor seni. Doktorun dogru yaklasimda bulunmus. Sifa bul hemencik :(

Cok sagol iyi cikti bakalim. Kan da verdim ikisini bir analiz edip, risk raporu duzenlenecek. O da tertemiz cikar insallah. Hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim:dua::KK200:

Bilmem ki gecen ki hamileliğimde cok heyecanlıydım da düşürünce bu defa korku heyecan karısık korku daha agır bastı o yüzden gayet kolay saklayabiliyorum:)
Zaten annem konusmaz söylemez öyle ama eşimin annesi yakın akrabalarını bırak tüm müşterilerine komsularına herkese duyurmustu bi haftada ondanda biraz cekindim gerke yok diye
İştekiler anca göbekten anlar ama oda daha yeni yeni cıkıyor :)
Cok sukkur geride kalmis kotu gunlerin :)Ya benim annemde soylemedi ama kv tüm akrabalar daha o gün duydu.normalde de asla laf tasimaz sevmez anlam veremeedim cok garip gelmisti.. :) torun desen 5 tane var :) doymus olmasi lazim... garipti :) aman dedim oldu olacak birazda ben soylim :)

Cok sukkur geride kalmis kotu gunlerin :)Ya benim annemde soylemedi ama kv tüm akrabalar daha o gün duydu.normalde de asla laf tasimaz sevmez anlam veremeedim cok garip gelmisti.. :) torun desen 5 tane var :) doymus olmasi lazim... garipti :) aman dedim oldu olacak birazda ben soylim :)
Çok şükür :)
Benim kv söylemiş herkese söyledigi yetmiyor gibi düştügünüde söylemiş bide bi dünya örneklerle geldi bi müşterim sunu dedi komsu sunu yapmıs teyzenin gelini söyle etmiş olmus vs
Zaten kendi kaybım var mutsuzdum bide milletin neler yaptıgını ne dediğini ne tavsiyelerde bulundugunu vs vs dinlemek zorunda kalmıstım :)
Kendi anneme desem bu defa eşim benimkinede diyelim derdi kesin ondan en güzeli gizlemek ama ablama bugun yarın hastaneye gelsin yanımda olsun diye söyleyeceğim :)

Uzuldum canim ya, ben de astim hastasiyim. Benim ki alerjik cok sukur alerjilerime gore hayatimi yonetiyorum. Yunlu seylerden, tozdan uzak duruyorum. Kalin hali yok evimde. Gibi gibi... dikkat edecegiz. Cok cok gecmis olsun. Disarida cok pis hava var. Malum kis sartlari. Maskeyle cikmaya calis. O baya koruyor seni. Doktorun dogru yaklasimda bulunmus. Sifa bul hemencik :KK43:

Cok sagol iyi cikti bakalim. Kan da verdim ikisini bir analiz edip, risk raporu duzenlenecek. O da tertemiz cikar insallah. Hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim:dua::KK200:
Bende alerjik astım hastasıyım canım aslında çalışmıyorum da bu yıl evdeyim ama nasıl oldu hiç anlamadım ama şu var ki bir haftadır boşuna çekmişim. İnşallah risk raporunda tertemiz çıkar canım inşallah artik topigimizde bebeğiyle alakalı sorun yaşayan üzülen bı anne paylaşımı gormeyiz. Rabbim hepimizi esirgesin inşallah

Çok şükür :)
Benim kv söylemiş herkese söyledigi yetmiyor gibi düştügünüde söylemiş bide bi dünya örneklerle geldi bi müşterim sunu dedi komsu sunu yapmıs teyzenin gelini söyle etmiş olmus vs
Zaten kendi kaybım var mutsuzdum bide milletin neler yaptıgını ne dediğini ne tavsiyelerde bulundugunu vs vs dinlemek zorunda kalmıstım :)
Kendi anneme desem bu defa eşim benimkinede diyelim derdi kesin ondan en güzeli gizlemek ama ablama bugun yarın hastaneye gelsin yanımda olsun diye söyleyeceğim :)

benim görümcem hamile kaldı 3 aylık evli
kaynanam instgramda yayınladı annane oluyorum falan
ben çok kızdım annesin sen şöyle böyle niye ayıp mı dedi
sonra kalbi durdu bebeğin 6 haftalıkken aralık ayında işte
herkes de duymuştu dedim bak noldu şimdi herkese açıklama
yap ne ara hamile kaldı ne ara düştü vs şeyler bende söylemiyor şimdi
yayınlama falan yok ben kızıyorum öyle hiç gerek yok diye.
ama kendine söylemesek kızardı torun kaçtane olursa olsun
her olanda heyecan farklı oluyor söylüyolar maalesef...

Kızlar benim kanım 11.1 çıkmıştı 7 haftalıķ tahlillerde bugün Sağlık ocağı çağırdı kayıt için ordaki ebe baya düşük kanın dr nasıl sorun yok dedi. Tekrar gittiğimde sorucam dra. Acaba simdiden başlamalı mıyım ilaca?

benim görümcem hamile kaldı 3 aylık evli
kaynanam instgramda yayınladı annane oluyorum falan
ben çok kızdım annesin sen şöyle böyle niye ayıp mı dedi
sonra kalbi durdu bebeğin 6 haftalıkken aralık ayında işte
herkes de duymuştu dedim bak noldu şimdi herkese açıklama
yap ne ara hamile kaldı ne ara düştü vs şeyler bende söylemiyor şimdi
yayınlama falan yok ben kızıyorum öyle hiç gerek yok diye.
ama kendine söylemesek kızardı torun kaçtane olursa olsun
her olanda heyecan farklı oluyor söylüyolar maalesef...
Benimkide 6 haftalıkken düştü söylememizle kaybetmemiz arasında bes gün oldu bizimkinin instagramı olsa oda yayınlardı ama olmadıgı icin önüne gelen gelmeyen herkese anlatmıs sagolsun :) suanda söylemem lazım artık ama inan hic kv ye söylemek icimden gelmiyor gene herkese duyuracak diye

Kızlar benim kanım 11.1 çıkmıştı 7 haftalıķ tahlillerde bugün Sağlık ocağı çağırdı kayıt için ordaki ebe baya düşük kanın dr nasıl sorun yok dedi. Tekrar gittiğimde sorucam dra. Acaba simdiden başlamalı mıyım ilaca?
Kanım 11.1 ne demek

Hemogramda ki hgb yi diyorsun sanırım. Galiba 11 çok düşük bir değer değil zaten 12.haftada doktorun demir ilacı başlatır, eğer doktorun sorun görmediyse takılma. Kuru üzüm, pekmez, kırmızı et ye canım hemşire tembihledi bana da bunu

Kızlar ben hipotriodi hastasıyım ilaç kullanıyordum zaten ama tsh acayip düşmüş 0.061 olmuş :skandal:bi yerde okumuştum vücut beta hgc yi tiroid hormunu sanıyormuş ondan tsh düşüyormuş. Doktoruma mesaj attım bakalım ne cevap verecek ilacı kesecek mi:işsiz:

Kızlar bugün çok tuhaf hissediyorum sanki karnımın içi boş gibi karnım çıkmıştı baya sanki sönmüş gibi sertlik falan da yok evham yapmak istemiyorum ama düşünmeden duramıyorum doktoruma da gidemem sürekli kanama şikayetiyle gidiyorum zaten artık gidicek yüzüm kalmadı net bişey de yok napsam ya

Kızlar bugün çok tuhaf hissediyorum sanki karnımın içi boş gibi karnım çıkmıştı baya sanki sönmüş gibi sertlik falan da yok evham yapmak istemiyorum ama düşünmeden duramıyorum doktoruma da gidemem sürekli kanama şikayetiyle gidiyorum zaten artık gidicek yüzüm kalmadı net bişey de yok napsam ya
Gaz vardı o gitti gibi olabilir mi
Bende de biara baya cıkmıştı karın sonra gaz ilaçlarıyla normel göbegime kavustum

Benimkide 6 haftalıkken düştü söylememizle kaybetmemiz arasında bes gün oldu bizimkinin instagramı olsa oda yayınlardı ama olmadıgı icin önüne gelen gelmeyen herkese anlatmıs sagolsun :) suanda söylemem lazım artık ama inan hic kv ye söylemek icimden gelmiyor gene herkese duyuracak diye

ben kızmıştım instagram da yayınlamasına dedim annesin sen
belki onlar daha yeni evli ilerleyen zamnda bi fotoğrafla müjde vericekti diye
sonra her arayan sordu kızın hamileliği nasıl diye düştü vs demek zorunda kaldı
ben ilkinde de bunda da belli zaman söylenemeyecek dedim oda dinledi sağolsun
diyorum ya kendisine söylemek kızardı biraz cazgırdır:):):) sizden ilkmi torun

Hemogramda ki hgb yi diyorsun sanırım. Galiba 11 çok düşük bir değer değil zaten 12.haftada doktorun demir ilacı başlatır, eğer doktorun sorun görmediyse takılma. Kuru üzüm, pekmez, kırmızı et ye canım hemşire tembihledi bana da bunu

ben sonuçları verdim kanla ilgili bişey demedi
b12 d3 ve vitamin eksikliği var 3.ayında ilaca başlıycaz dedi
ama kan ilacı vs vermedi vermek zorundamı.demir vs

ben kızmıştım instagram da yayınlamasına dedim annesin sen
belki onlar daha yeni evli ilerleyen zamnda bi fotoğrafla müjde vericekti diye
sonra her arayan sordu kızın hamileliği nasıl diye düştü vs demek zorunda kaldı
ben ilkinde de bunda da belli zaman söylenemeyecek dedim oda dinledi sağolsun
diyorum ya kendisine söylemek kızardı biraz cazgırdır:):):) sizden ilkmi torun
Benim tarafta ilk degil de eşimin tarafta ilk olucak nasipse :)
Ama bunun ilkle alakası yok kv biraz değişik hediye alır mesela hediyeyi paketiyle verirken kırmızı kazak aldım bakalım begenecekmisin der acmadan bilirsin ne oldugunu :D

Benim tarafta ilk degil de eşimin tarafta ilk olucak nasipse :)
Ama bunun ilkle alakası yok kv biraz değişik hediye alır mesela hediyeyi paketiyle verirken kırmızı kazak aldım bakalım begenecekmisin der acmadan bilirsin ne oldugunu :KK70:

heyecanlı biri demek ki mutluluğu içinde
yaşayamıyor bizimkiler yabancılara değil ama kayınvalidem
annesine kardeşlerine söyler normalde ama biz azda olsa tuttuk
biraz belli olsun diye ama eşimde annesine söylemeden asla durmazdı:):)

Back