Hamileliğimi henüz kuaförüm haric kimse bilmiyor :)
alla alla neden ki anneler kardeşler vs bilirler aslında :)
Evetbaşkası çekiyor detaylıyı.bebişin damarları kalbi yani aslında tüm organları uzuvları tek tek inceleniyor var mı bişi diye. Renkli de aynı zamanda. Kendi doktorun çekmeyeceğiiçin belki onda çekersiniz :) detaylı20-24. Haftalar arasında isteniyor. Doktorunu sevdiysen bırakma derim
doktorumu sevdim çok ilgili önemli olan da bu zaten
bakalım her gitmeme çekmeye deniycem çok takıldım
bu konuya şuan buraya kadar hiç takılmamıştım aslında:):)
Bunun radyasyonla ilgisi yok. Tamamen doktorun gicikligimdan kaynakli diye dusundum ben de. Zaten ultrason makinesinden cekim yapmiyorsun. Cift ekran oluyor. Bir de monitor. Monitorden bakilabilir. Ve cekim de yapilabilir... cekinmezseniz neden izin vermedigini sorun. Ben tahmin ediyorum. Kendileri ifsa olmamak icin muhtemelen. Bir de sikayet falan oluyor kayit altina alinmamasi icindir.
kendisi doktor sonuçta ifşa olsa nolcak ki
ama dediğin gibi bende ayrı bi ekran yok ondan mı acaba
izin vermedi.
Kızlar ben de bugün devlete gittim ama iyiki doktorum özelde dedim yani. Ultrasonda 10 sn anca baktı, o da çok kötü bir görüntü. 2 hafta önce özelde çok daha net görmüştük bebeği, her uzvu belliydi. Kapıda kavga etmeye hazır bir sürü sıra bekleyen hasta var o ayrı olay. Tahliller için mecbur gidicem arada devlete ama kendi özeldeki doktorumun kıymetini bi kere daha anladım. Ultrason kağıdı filan da vermedi.
Bu arada eşim özelde de, devlette de doktordan izin alıp videoya çekti sorun eden olmadı. Hatta özelde videoya çektiğimiz görüntü ultrason kağıdından daha güzel daha belirgin oldu.
ben ilk bebeğimi devlette doğurdum
ama 4 aya kadar falan özele gittim sonrasında devlete başladım
memnun kalmıştım ilgileri odaları vs tek sorunum yanımda kimsenin
olmamasaydı ziyaret saati dışında kimse gelemiyordu yanıma falan
bundan sıkılmıştım sadece birde çocuk küveze girdi normal olmasına rağmen
4 yattım hastane de her devlet aynı değil tabiki. valla video da bilemedim
tam anlamadı mı acaba bakıyorum kimse de sorun değil bu oyüzden çok takıldım şuan.
34ist
radyasyonla alakası yok bence de. Bizim doktorumuz kendisi söylüyor videoya çekin diye. Güzel hatıra kalıyor özledikçe de bakıyoruz. Muhtemelen kanıt bırakmak istemeyen tedbirli bir doktor o :)
alla alla tam anlamadı diye düşünüyorum artık valla
ne kanıtı olabilir ki doktor sonuçta görüntülenmekten
çekiniyor desem.