• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol canım
Bnm tsh 3.20 çıkmış ama birde başka T ler var neyse onlar onlara da bakıp değerlendirdi. 1 ay sonra zaten nasip olursa 12 hafta oluyor ya 10 dan sonra düşüş oluyormuş kontrol amaçlı bakacak. Sağlık ocağında test yaptırmadım ben hastaneden sonuçları alıp oraya verdim direk dosyaya koyuyorlar. Ordaki doktor da tsh normal bu haftalara dedi ki özelde ki doktoruma da yolladım o da sknti görmedi sonuçlarımda. Senin kafan karışmış sanırım biraz doktoruna güven ben takilmadim hiç bi sonucuma bugün. Benim sadece bişeye bağışıklığım yokmuş neyse o oni da anlamadım gerçi de :-) dışarda salata yeme başkasının yaptığı salataları da yeme dedi. Baya bi sirkeli suda beklet dedi sebzeleri. Et balık yemiyorm die de kızdı skntili oluyor bu vejeteryan anneler dedi :) vejeteryn değilim bayılarak da yemezdim zaten hep ama şu dönemde hepsinden tiksindim dedim.. sağlıkla geçecek insAllah bu gunler de takılmayın fazla
Benim sağlık ocağı sonucu kafamı karıştırdı aslında canım, doktorun kendi ölçtükleri 3,5 ve 3,2 çıktı.
Ben de etten tiksindim, balığı hale severek yiyorum ona şükrediyorum. Sağlıkla geçsin inşallah hamileliğimiz. Sağlıkla kucağımıza alalım. :KK200:

Tam 11 haftalik olduk biz de bugün kızlar. Dün itibariyle baş ağrıları başladı. Umarım uzun süreli olmaz. Hafta ile normal, baş ağrıları olabilir yazıyordu.
Programda ne yazsa bende de basliyor. Aynen 11 haftaya girdigimde alnimda baslayan agrilar oldu benim de. Dun aksam bile agriyordu basim. Bazen onlari okudugum icin, bilinc altina sinyal gonderdigimi dusunuyorum :) bel agrisi diyor, belim agriyor...bas diyor, basim agriyor.. :)))

Gunaydin canim, tesekkur ederim benim de ilk bebek :) dun 12.haftamiz bitti bin sukur. Pipi gormedik, o yuzden geriye baska secenek kalmiyor. :)))) Saglikli ve hayirla gelsinler de isterse ust uste kiz erkek olsun benim icin de fark etmez. Evlat evlattir. Kiz icimde azcik agir basiyordu bunun sebebi de cicili bicili seyler giydirmek :) yoksa kiz erkek ayrimi yok ben de. Ama babasi hep karnimi kizim kizim diye sevdi. Kizardim ona oyle deme belki erkek ne biliyorsun derdim. Babasinin icine dogmus demekkiii :))) Sen de saglikli haberlerini al insallah canim en onemlisi o.
Çok sevindim canım Allah gönlüne göre versin her zaman. Biz de hep kızım kızım diye sevdik, sonra dedik ya erkekse, gayriihtiyariydi bizim de kız diye sevmemiz. Allah hayırlısını versin hepimize :))

Pircici Pircici yaaaa cinsiyet öğrenmişsin biz onu yerizzzz :KK200: kuzucuğa maşallah :KK200: hayırlı olsun benim de gönlümden hep kız geçiyor bakalım

Benim sağlık ocağı sonucu kafamı karıştırdı aslında canım, doktorun kendi ölçtükleri 3,5 ve 3,2 çıktı.
Ben de etten tiksindim, balığı hale severek yiyorum ona şükrediyorum. Sağlıkla geçsin inşallah hamileliğimiz. Sağlıkla kucağımıza alalım. :KK200:
Canim galiba ya sen ya da H honey bunch demisti saglik ocagi sonuclari dogru sonuc vermeyebilir diye.. ben soyle bir sey soyleyeyim. Istanbul da yasarken ( kasim ayinda kucuk bir ilceye tasindik, sehir disi) gittigim hastane bahcesehir istinye liv hastanesiydi. Belki aramizda bilen vardir. Vip bolumune gidiyordum. Istanbuldan tasinmadan son defa gideyim her seyimi yaptirayim dedim, geldigimiz yer kucuk bir yer o kadar buyuk hastane yok. Inan orada cikan sonuclarla 2 ay sonra saglik ocaginda yaptirdigim tum testler ayni cikti. Tsh da 1 civari benim hep. Yine ayni cikti. Saglik ocagi zaten kendi bunyesinde yapmiyor tetkitleri. Disariya buyuk devlet hastanelerine gonderiyor. Ulkenin durumu malum, kac insan luks ozel hastanelere gidebiliyor. Yanlis sonuc cikmasi demek, yanlis tedavi demek. Bunu da riske atmazlar diye dusunuyorum. Gebelikte biraz oynayabiliyormus hormonlar. Az once demistim, buyuk sehirde yasiyorsaniz egitim arastirma hastanelerine gidin, hem endokrin hem kadin dogum. Bakalim onlar ne diyecek... H Historyfati

Pircici Pircici yaaaa cinsiyet öğrenmişsin biz onu yerizzzz :KK200: kuzucuğa maşallah :KK200: hayırlı olsun benim de gönlümden hep kız geçiyor bakalım
Evet canimmm kocaman olmus masallah :))) darisi basiniza Allahim gonlunuzdekini nasip etsin sizeee de :)

Canim galiba ya sen ya da H honey bunch demisti saglik ocagi sonuclari dogru sonuc vermeyebilir diye.. ben soyle bir sey soyleyeyim. Istanbul da yasarken ( kasim ayinda kucuk bir ilceye tasindik, sehir disi) gittigim hastane bahcesehir istinye liv hastanesiydi. Belki aramizda bilen vardir. Vip bolumune gidiyordum. Istanbuldan tasinmadan son defa gideyim her seyimi yaptirayim dedim, geldigimiz yer kucuk bir yer o kadar buyuk hastane yok. Inan orada cikan sonuclarla 2 ay sonra saglik ocaginda yaptirdigim tum testler ayni cikti. Tsh da 1 civari benim hep. Yine ayni cikti. Saglik ocagi zaten kendi bunyesinde yapmiyor tetkitleri. Disariya buyuk devlet hastanelerine gonderiyor. Ulkenin durumu malum, kac insan luks ozel hastanelere gidebiliyor. Yanlis sonuc cikmasi demek, yanlis tedavi demek. Bunu da riske atmazlar diye dusunuyorum. Gebelikte biraz oynayabiliyormus hormonlar. Az once demistim, buyuk sehirde yasiyorsaniz egitim arastirma hastanelerine gidin, hem endokrin hem kadin dogum. Bakalim onlar ne diyecek... H Historyfati
Belki de o ara yüksekti canım sonucu alır almaz kendi doktoruma gittim özel hastanede 3,2 çıktı. Hastanenin laboratuvar cihazları sürekli denetleniyormuş. Endokrinolog ne diyecek bakalım, kadın Doğuma gittim devlette, o da 2,5 altı istiyoruz gebelikte dedi.

Doktorum dedi bana burda yaptır demiyorum ama saglık ocagında yaptırma hastanede yaptır dedi
Saglık ocagında cunku alıyorlar sonucları toplu halde bi yere gönderiyorlar belki zaman farkı cıkıyor belki gönderilirken istenilen ısıda gitmiyor vs bende pek güvenmem
Bizim sirkette dısarıdan laboratuvar geliyor mesela saglık ocagıyla aynı sistem alıyor kanları bikaç saat sonra götürüyor
Sayelerinde troid hastası cıktım tsh deerim yüzünden sonra iki tam tesekküllü hastanede daha baktırdım degerlerime ikiser hafta arayla degerler gayet normaldi

Doktorum dedi bana burda yaptır demiyorum ama saglık ocagında yaptırma hastanede yaptır dedi
Saglık ocagında cunku alıyorlar sonucları toplu halde bi yere gönderiyorlar belki zaman farkı cıkıyor belki gönderilirken istenilen ısıda gitmiyor vs bende pek güvenmem
Bizim sirkette dısarıdan laboratuvar geliyor mesela saglık ocagıyla aynı sistem alıyor kanları bikaç saat sonra götürüyor
Sayelerinde troid hastası cıktım tsh deerim yüzünden sonra iki tam tesekküllü hastanede daha baktırdım degerlerime ikiser hafta arayla degerler gayet normaldi
Anladim kuzum. Burda 8 ile 8.30 arasi aliyor saglik ocagi kani. Hatta en son ben verdim. Motorlu kurye geldi aldi goturdu. Kucuk yer herhalde zaman kaybi olmadan hallediliyor burada. Benim sansima :))

Ayyy sen hafta sonu gidiyorsun di mi bebisi gormeye? Bakalim cinsiyet gosterecek mi? bir de ikili test yaptiracaklar oncesinde tatli yada portakal, vs yemesin. Onlar hareketi arttiriyormus. Ben giderken kahvalti ettim sadece. Doktor zor olcum aldi. Bi de onlari yeseydim alamazdi valla. 2019 bebeleri cok kiprasik olacak :))) bi de komik bir sey oldu. Kafa ustu duruyordu. Doktor aaaaa bu nasil bir durus ters duruyor dedi gulerek. Ama tipi gormeniz lazim. Amuda kalkmis gibi. Sol kol ve bacaklar kipir kipir. Gozumden gitmiyor tipi :))))

Anladim kuzum. Burda 8 ile 8.30 arasi aliyor saglik ocagi kani. Hatta en son ben verdim. Motorlu kurye geldi aldi goturdu. Kucuk yer herhalde zaman kaybi olmadan hallediliyor burada. Benim sansima :))

Ayyy sen hafta sonu gidiyorsun di mi bebisi gormeye? Bakalim cinsiyet gosterecek mi? bir de ikili test yaptiracaklar oncesinde tatli yada portakal, vs yemesin. Onlar hareketi arttiriyormus. Ben giderken kahvalti ettim sadece. Doktor zor olcum aldi. Bi de onlari yeseydim alamazdi valla. 2019 bebeleri cok kiprasik olacak :))) bi de komik bir sey oldu. Kafa ustu duruyordu. Doktor aaaaa bu nasil bir durus ters duruyor dedi gulerek. Ama tipi gormeniz lazim. Amuda kalkmis gibi. Sol kol ve bacaklar kipir kipir. Gozumden gitmiyor tipi :))))
Ay maşallah ya gözümden kalpcikler cıktı okurken :KK36:acaba hareketlerini ne zaman hissetmeye baslayacagız kıpır kıpır :anneadayı:
Valla Allahtan mani cıkmazsa ctesi randevum bana gelmeden rezene ic dedi sadece malum gecen gazdan bebişi göremiyorduk ac tok bişi demedi ama sabahın köründe randevum yemeden giderim yanımada bi cikolata alırım belki göstermezse kendini hareket etsin diye :)
İkili test uzun sürüyormu ? Gecen randevumda önümdeki kız ikili yaptırdı sanırım tam 45dk sürdü
Odaya girince bebe resmi vardı ultrasonda gayet kafası eli ayagı olmus bi dahaki geldiginde seninkide bu kadar olcak demişti :)

:KK200::KK200: iki kalp de benden olsun belki 3üncü evlilik yıldönümümüzü bebeğimizle kutlarız belki çifte uğur getirir diye iki kalp koydum

Günaydın nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor gebelik

AY keşke öyle çıktı alsaymış :)

Ay maşallah ya gözümden kalpcikler cıktı okurken :KK36:acaba hareketlerini ne zaman hissetmeye baslayacagız kıpır kıpır :anneadayı:
Valla Allahtan mani cıkmazsa ctesi randevum bana gelmeden rezene ic dedi sadece malum gecen gazdan bebişi göremiyorduk ac tok bişi demedi ama sabahın köründe randevum yemeden giderim yanımada bi cikolata alırım belki göstermezse kendini hareket etsin diye :)
İkili test uzun sürüyormu ? Gecen randevumda önümdeki kız ikili yaptırdı sanırım tam 45dk sürdü
Odaya girince bebe resmi vardı ultrasonda gayet kafası eli ayagı olmus bi dahaki geldiginde seninkide bu kadar olcak demişti :)
Hadi bakalim git gor sen de. Ekranda gorduklerine inanamayacaksin. Ben sok oldum. Hatta yazmistim bir yere bebisim insan olmus diye :))) embriyo halinden eser yok. Bizim junior versiyonumuz oyle dusun. Kol bacak kafa hepsi net belliydi yani. Ya benim ultrasonla 15 dk falan surdu tahminen. Geri kalan konusmaydi. Zaten gerekli seylere bakinca ve bebek gerekli pozisyonda olunca 5 dk bile surmeyecek bir sey. Cocuk durmadi yerinde. Ortalama 25 30 dakika gibi kaldik icerde. Kalan sure bilgi vs idi... :)

AY keşke öyle çıktı alsaymış :)
Inanir misin cikti alirken cikti kismi sorun cikardi. Ben kendi kendimize nazar degdirdik diye dusundum. Annem video cekti. Bi dahaki gittigimde artik. Kizlar ciktidan ziyade muhakkak video cekecek birisi olsun yaninizda. Yada kayit isteyin. Babasi video cekemem be, isin tibbi kismiyle ilgiliyim dedi. Allahtan anneanne yanimizdaydi. O cekti :)

Aaaa rezene diyince aklima ne geldi... rezenenin ayni zamanda sakinlestirici ozelligi var ya, belki cocuk sabit dursun diye rezene icmeni onermis olabilir. Hem gaz icin hem sakinlessin cocuk diye. Cunku gercekten doktor zorlaniyor hareketli olunca.

Inanir misin cikti alirken cikti kismi sorun cikardi. Ben kendi kendimize nazar degdirdik diye dusundum. Annem video cekti. Bi dahaki gittigimde artik. Kizlar ciktidan ziyade muhakkak video cekecek birisi olsun yaninizda. Yada kayit isteyin. Babasi video cekemem be, isin tibbi kismiyle ilgiliyim dedi. Allahtan anneanne yanimizdaydi. O cekti :)
benim de geçen görümcem geldi ona çektirdim ama kimse olmasa asistan kıza çektiririm :D

Back