• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr a geldik şimdi. Saatte 3-4 bez değiştirdim bugün ve hiç bişey yemedi. Dr diş bukadar yapmaz dedi tahlile gönderdi şimdi sonucu bekliyoruz. Haftasonu avm de yemiştik ondan şüpheleniyoruz çünkü bende de var biraz.
Çok geçmiş olsun canım ya bol bol emzir emziremiyorsan da şu icir mutlaka vücudu susuz kalmasın kuzunun

Kizlar benimde 11+6 bugün ikiz gebelik.Doktora gittim bugün ikili test icin.Bebeklerin kalbi durmuş.Sabahtan beri ağlıyorum.Kürtaj olmam lazimmiş.Daha önce yasayan oldu mu?agrin cok mu kanaman var mi diyor doktor.Hicbiri yok.şoktayım.
Allah yardımcın olsun canım insaallah tekrar nasib olsun saglikla kucağına al

Teşekkür ederim benim doktorum ısrarla gerek yok diyor. Ben de endokrinolojiye randevu aldım bakalım ne diyecek, umarım geç kalmamışımdır 10. haftadayım.

Belkide gerçekten gerek yoktur. Evham yapma sakın. Düşük tehlikem olmadığı halde, rahimde herhangi bir kanama olmamasına rağmen, progestan kullandırıyor. Hangisi doğrudur yorum yapamıyoruz.

Kızlar sizdede uzun süren baş ağrıları oluyor mu? Iki gündür başım ağrıyor :110:
Önceden oluyodu şimdi dAha iyiyim acil şifa diliyorum

Bu arada
Baş ağrısı erkek diyolla bu konuya temas edelim belli olunca

Önceden oluyodu şimdi dAha iyiyim acil şifa diliyorum

Bu arada
Baş ağrısı erkek diyolla bu konuya temas edelim belli olunca
Zaten bana her kapı erkege çıkıyor haftaya salı randevum var inşallah gösterir bebeğim de öğreniriz

Canlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz :nazar::KK200::KK200: 9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik :emir_bebek:Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar:dua:
Maşallah canım inşallah sağlıkla gelsin prenses

Teşekkür ederim benim doktorum ısrarla gerek yok diyor. Ben de endokrinolojiye randevu aldım bakalım ne diyecek, umarım geç kalmamışımdır 10. haftadayım.
Bende mı gitsem yaa aynı durumdayız bende endişelendim. Doktor sıkıntı yok takip etmez dedi ama

Back