• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklentiler

• 20190219_162818.jpg
    20190219_162818.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 20190219_162834.jpg
    20190219_162834.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 50
Usg karından bakıldı ise kız gibi vajinal bakıldı ise erkek gibi canım

ciddimisin karından bakıldı canım ve istediğim inşallah öyledir.
bir oğlum var çünkü gönül ister kız olsun hadi bakalım inşallah.
çok teşekkür ederim istediğimi söylediğin için rabbim hayırlısı ile
inşallah versin kucağıma hepimize..

ciddimisin karından bakıldı canım ve istediğim inşallah öyledir.
bir oğlum var çünkü gönül ister kız olsun hadi bakalım inşallah.
çok teşekkür ederim istediğimi söylediğin için rabbim hayırlısı ile
inşallah versin kucağıma hepimize..

Gördüğüme göre tahmin yaptım canım gönlündeki olsun inşallah

Hepinize cok tesekkür ederim kizlar.Ankaradayim doktor ariyorum kürtaj icin.Devlete gidiyordum etlik e gidebilirsin dediler.Korkuyorum.kocam doguda
duygu45 duygu45 Allahim sabir versin. Guc kuvvet versin size. Kimimiz sevinirken, kimimiz uzuluyoruz. Hayat boyle. Rabbim nice saglikli sihhatli hamilelikler nasip etsin. Cennet kapisinda bekleyecek yavrulariniz sizi. :KK43:(
Cok saolun Allah razi olsun

Hepinize cok tesekkür ederim kizlar.Ankaradayim doktor ariyorum kürtaj icin.Devlete gidiyordum etlik e gidebilirsin dediler.Korkuyorum.kocam doguda

Cok saolun Allah razi olsun
Devlette dogum konularinda en tecrubeli etlik zubeyde ve zekai tahir burak..bir de besevlerde bir hastane var adini unuttum eskiden ozel hastaneydi oraaya bakabilirsin canim

Hepinize cok tesekkür ederim.Hepinize saglikli hayirli dogumlar dilerim.Bana dua edin kürtajim sorunsuz geçsin.
Çok geçmiş olsun kürtajdan sonra korunmazsaniz hamile kalma ihtimali yüksek eğer düşünürseniz tekrar deneyin çok geçmiş olsun

Ben de gördüm çok güzel ama almak için daha erken gibi geldi bana. İlerleyen aylarda inşallah yine gelir o zaman alırım
Ben kuvetini de marketten almayı düşünüyorum. Kızın kuvetini atmıştım. Şimdi tekrar alanı lazim

Valla ben hic memnun kalmadim bir surude para vermistim oysaki.yandaki demirlere durmadan elleri çarpıyordu.oraya korunakli birsey takmalari gerekti halbuki.sandalye olarak kullanmak istesen kemeri cok zayif tutamiyordu bebegimi.cok minyon bi kizim var.4 ay 20 gunluk ama 5900 kilosu.boyu 62 cm.ona ragmen icine sigmiyordu.3 ay kullanilabilir ama sonrasi sıkıntı.zaten 3 aya gelinceye kadar icinde oyalamak zor.hic memnun kalmadım canim :KK43: yari fiyatına sattim.icim yandı verdigim paraya.mama sandalyesi alacagim onun yerine.onerin varmi
Bak mama sandalyesi konusunda önerim var. Brn o şatafatlılardan almıştım ama kızım hep kayıyordu içinde. Tam dik oturamazdı. Bi gün arkadaşımınkini denedim onunki ikeanınkinden. Öyle düzgün oturduki . Rahatça yedi ve inanılmaz rahat etti. Tüm arkadaşlarıma tabsiye ettim herkes memnun. O şatafatlı modellerden memnun kalmayıp buna dönen çok oldu. İkea modelinin benzerleri çok başka markalarda da. Ben e bebekten almıştım bir arkadaşıma. Hatta eltim dahil 3 arkadaşa hediye aldık mama sandalyesi hepsi memnun.

Ya kizlar ben en son 8.haftada gittim kontrole sonra doktor hastane degistirdim saglik sigortasi yaptirdik su demirhayatin ikican. 8 muaynne var simdi 10 haftaligim..o zaman doktor tsh bakalim demisti.yuksek degil ama sınira yakin dedi.. ben hastane degistirince tahlili yaptirmadim..devletede gitmedim.simdi acaba 12.haftayi beklesem mi yarin gitsem mi ? 1 ay icinde 2 kez gidince gerci kontrole giriyordu sanirim..yarin gidip bir de 12.haftada gitsem muayneden dusmez sanki..kan tahlillerinde bir sorun var mi onu da merak ediyorum ama bilemedim.. ne yapsam
10 gün içinde tekrar güdince para alınmıyor kuzumm bir ay diil. Muayeneye gittiğin günü ilk gğn olarak say 10. Gğne kdr gidebilirsin kontrole

Bak mama sandalyesi konusunda önerim var. Brn o şatafatlılardan almıştım ama kızım hep kayıyordu içinde. Tam dik oturamazdı. Bi gün arkadaşımınkini denedim onunki ikeanınkinden. Öyle düzgün oturduki . Rahatça yedi ve inanılmaz rahat etti. Tüm arkadaşlarıma tabsiye ettim herkes memnun. O şatafatlı modellerden memnun kalmayıp buna dönen çok oldu. İkea modelinin benzerleri çok başka markalarda da. Ben e bebekten almıştım bir arkadaşıma. Hatta eltim dahil 3 arkadaşa hediye aldık mama sandalyesi hepsi memnun.
Benimki de pier cardin mama sandalyesi. Çok güzel kullanışlı rahat ama çok hantal. Bebek tam dik oturamiyorken de yatırılıp kullanılıyor.
Şimdiki aklım olsa ikea modeli alırdım. Yer kaplamiyor.

12+2 geçen hafta 11+2de doktorum çok emin olamamisti kordonu aşağı doğru gidiyordu bugün kesin öğrendim %99
Cnm şimdiki ultrason görüntüsü paylşabilir misin biz de nub görelim? Bir de hatta 7 haftalık olanını sana zahmet. Bi kız bi erkek var şu an topiğimizde. İncelemiş oluruz

Ben kuvetini de marketten almayı düşünüyorum. Kızın kuvetini atmıştım. Şimdi tekrar alanı lazim
Evet çok güzel şeyler geliyor A101 e. Kalitesi nasıl bilmem ama çok güzel battaniyeler, pikeler, alt açma örtüleri vs geliyor ara ara.

12+2 geçen hafta 11+2de doktorum çok emin olamamisti kordonu aşağı doğru gidiyordu bugün kesin öğrendim %99
Gözün aydın :) kese konumuna göre sağ da mıydı solda mı ? Benim kızım sağdaydı. Bu gebelikte solda. Kızlar Buda kız dedi ama ben erkek hissediyorum :deli:

Cnm şimdiki ultrason görüntüsü paylşabilir misin biz de nub görelim? Bir de hatta 7 haftalık olanını sana zahmet. Bi kız bi erkek var şu an topiğimizde. İncelemiş oluruz
Ay bende onu söyledim :anneadayı:

Back