ee soldaysa erkek demisizdir bizGözün aydın :) kese konumuna göre sağ da mıydı solda mı ? Benim kızım sağdaydı. Bu gebelikte solda. Kızlar Buda kız dedi ama ben erkek hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee soldaysa erkek demisizdir bizGözün aydın :) kese konumuna göre sağ da mıydı solda mı ? Benim kızım sağdaydı. Bu gebelikte solda. Kızlar Buda kız dedi ama ben erkek hissediyorum
Buraya atmadım kuzum başka topige atmıştım. Buraya da atayımee soldaysa erkek demisizdir biz
Cinsiyet öğrendim erkek geliyor bı de kızım var
Kizlar catlak olusmamasi yada daha dogrusu daha az olusmasi icin ne kullaniyorsunuz?hangi marka?birde ne zaman baslamak lazim?varmidir bir deadline yoksa 9 haftalikkende basliyabilirmiyiz30 sene de geçse beyaz beyaz belli olurdu. insallah annene çekmişsindir kız :) benim annemin çatlağı var. çatlayacaksa da oturup ağlamam ya napayım elimden bu kadarı geldi
Canım 12 den sonra.Kizlar catlak olusmamasi yada daha dogrusu daha az olusmasi icin ne kullaniyorsunuz?hangi marka?birde ne zaman baslamak lazim?varmidir bir deadline yoksa 9 haftalikkende basliyabilirmiyiz
Saol cnm varmidir bir marka tavsiyen?Canım 12 den sonra.
Gözün aydın :) kese konumuna göre sağ da mıydı solda mı ? Benim kızım sağdaydı. Bu gebelikte solda. Kızlar Buda kız dedi ama ben erkek hissediyorum
Buraya atmadım kuzum başka topige atmıştım. Buraya da atayım
Ypk kuzum aynı foto işte. Karından. Arkadaş öyle diyince buraya da atayım dedim. Bildiğin solda bebek. Kızımın usg sine bakıyorum oda en sağa yapışık. Tam tersi tarafta. Senin usg yi atsana bi 7 haftalık olanıCanım diğer topikte attığın resim sana aitse orda sağa yakındı tabi vajinalsa o ayrı
ama bu geçerli değil çünkü 8. haftanın içindeymişsinBuraya atmadım kuzum başka topige atmıştım. Buraya da atayım
Canım kagıdı kendine tutman gerekmiyor mu ? Ben öyle biliyorum karşıdan bakıldığı için. Aman bilmiyorum ya :) tek bildiğim kızımınkiyle aynı değil :) belki bu da kız ama Başkan taraftan geliyor :)Canım diğer topikte attığın resim sana aitse orda sağa yakındı tabi vajinalsa o ayrı
Diğerlerinde bebek belli bile değil :)ama bu geçerli değil çünkü 8. haftanın içindeymişsin
ben henüz başlamadım bugün yarın başlıcam. halis zeytinyağı var bende organik onu fısfıslı şişeye koymayı düşünüyorum. belki içine badem yağı falan da karıştırabilirimKizlar catlak olusmamasi yada daha dogrusu daha az olusmasi icin ne kullaniyorsunuz?hangi marka?birde ne zaman baslamak lazim?varmidir bir deadline yoksa 9 haftalikkende basliyabilirmiyiz
Bende yvs yvs baslasam iyi olacak sanirim.karnim yavastan cikmaya basladi,Tsk ederim cvbin icin canimben henüz başlamadım bugün yarın başlıcam. halis zeytinyağı var bende organik onu fısfıslı şişeye koymayı düşünüyorum. belki içine badem yağı falan da karıştırabilirim
6 ve 7. haftada geçerli diye biliyorum. ama bunda sağda bebek. kız gibi eğer bu da geçerliyseDiğerlerinde bebek belli bile değil :)
rica ederim, bende dün kaşınınca korktum :)Bende yvs yvs baslasam iyi olacak sanirim.karnim yavastan cikmaya basladi,Tsk ederim cvbin icin canim
Yapmamistiniz 2 kişi yapmıştı biri erkek dedi diğeri kız attigim resim buydu sanirimSana yorum yaptım mı canım
evet bu erkeğe benziyo ama kız olmuş çürüttünBak aynı doktor aynı makine bu da kızım 7+2 :) demek istediğim bu