• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ana kucagi alırsanız eğer bebis dogdugunda,tiny love almayin benden tavsiye.zaten ilk 3 ay ana kucaginda durma sureleri 5 dkyi gecmiyor.ve 3 aydan sonra içine sığmıyor.benim kizim cok minyon olmasina ragmen sığmadı.dunya kadar para vermistim.350 ye sattım.bos yere para vermeyin derim
Ay ben 6 ay kullandım aşırı memnundum.hem sandalyeye de dönüşüyor sonrA. Oturtup mama da yedirdim sonrasında

Kizlar benimde 11+6 bugün ikiz gebelik.Doktora gittim bugün ikili test icin.Bebeklerin kalbi durmuş.Sabahtan beri ağlıyorum.Kürtaj olmam lazimmiş.Daha önce yasayan oldu mu?agrin cok mu kanaman var mi diyor doktor.Hicbiri yok.şoktayım.
Başın sağolsun cnm Allah bir daha yaşatmasın

Kizlar benimde 11+6 bugün ikiz gebelik.Doktora gittim bugün ikili test icin.Bebeklerin kalbi durmuş.Sabahtan beri ağlıyorum.Kürtaj olmam lazimmiş.Daha önce yasayan oldu mu?agrin cok mu kanaman var mi diyor doktor.Hicbiri yok.şoktayım.
Canim Allah sabir versin. Inşallah cabuk toparlanirsin. en kısa zamanda tekrar hamile kalirsin umarım.

Katılıyorum canım sana hamileyiz diye hiç mi birşey yapmıycaz
bazıları gerçekten çok abartıyor mide bulantılarında yemek yapmaya falan birşey diyemem
bazen evet hali olmuyor insanın başlarda bu da tamam ama sürekli kocama naz yapayım aman
şunu kaldırmayım evi toplamayım kocam yapsın işine ben hamileyim diyenlere çok kızıyorum yok öyle birşey
ben bilmiyoken halı yıkadım hemde bu yaşıma kadar 7 senelik evliyim 1 kere halı yıkamadım ama yıkayacağım
tuttu oyana buyana çevirdim ıslandı dahada ağır oldu çok şükür rabbime birşey olmadı 3 ayı doldurduk çalışıyorum
hafta sonları mecbur temizlk yağıcan evde çocuk da var koltukları çekiyorum süpürüyoum çok yorulursam azcık uzanıyorum tekrar yapıyorum düşüceği varsa her türlü düşer sen çok sakınsan da oyüzden boşuna uğraşmasın kimse
benim görümcem tesadüf öğrendi 1 aylık yokmuş bile aman şundan tiksindim yemek yapamıyorum kayınvalidem
şunu yapma makineye bulaşık bile attırmıyordu 6 haftalıkken kalbi durdu ama hanımefendi çok iş
yapmış bidaha olunca yerinden kalkmayacakmış :) sadece gülüyorum böyle insanlara

ilk hamilelikde takılıyosun canım herşeye ben kayınavlideme neleri sorun yapmıştım
sürekli geliyordu onu çok sevicek bu kadar almasın çocuğumu kucağına ama şimdi
gülüyorum bunlara annesi benim ne olursa anneden vazgeçermi çocuk ama düşünemiyosun
şimdi de azcık git babannene rahat edeyim diyorum çok bunaltıyor beni he gidiyor 10 dk sonra
özlüyorum o ayrı :):):) herkese he de geç sen yine kendi bildiğini yap hakaret olmadığı sürece tabi

kız bende atayım sana tahmin et bakayım:):):)

bende temmuz gitmeyi düşünüyorum illaki birşeyler buluruz
ucuz olan yerlerde var pahalı olan yerlerde...

At canım etiketle beni

Unutmadan aklima geldikce yaziyorum kizlar. Tekrar hemogram testleri istedi. Onlari yaptirdim ayni hastanede. Hemogram sonucuna gore demir hapi verecegim dedi. Dusukluk yoksa takviye vermeyecegim, gebelerin bu ilaclara bagli kalmasini istemiyorum dedi ve konuyu acti guzelce anlatti. C
normal kontrol demi detaylı ultrason ya bu hafta
onda mı bu kadar süre bizim normal muayenemiz 5 dkya
yakın sanırım hiç bakmadım ama söylemesi gerekenleri söylüyor haftasını
kalbini vs yorumluyor iyi falan diye o kadar.
Ilk 2 muayene ultrasonda 5 dk surup, 15 dakika falan anlatiyordu detayli bilgi veriyordu. Bugun ultrason epey uzun surdu cunku bebis yerinde duramadi olcu almakta zorlandi. Bugun ki bilgi alis verisi 15 dk, 10 15 dk falan da ultrason surdu canim.

Size naz gibi görünenler acaba baskalari icin büyük sıkınti olabilir mi? Evet bende kaldirmadim dmaacanayi su geldi bekledi aksama kadar esim kaldirdi,gecen lavabolar yikancakti camasir suyu dokunur diye esim yapti evet yemek yapamadim haftasonu sagolsun yatak dosek yatarken yemek yapti...Allahta razi olsun..iyikende ben yapiyorum cunku..kahvaltisinda yemegine eksik etmedim..es bugunler icin bana göre.kimsenin nasil aci sanci cektigini bilmeden naz niyaz dememelisiniz..biblo gibi durun demiyor kimse ama sahsen kendimi yorma taraftari degilim ilk bebegim..annemin ilk torunu o bile acar agir kaldirma der sakın uzanma der..ever kolay kolay dusmeyecegini biliyorm tutundugunda ama bu da bizim gibilerin dusunceleri.sakiniyoruz neden bu birilerini rahatsiz ediyor bende bunu anlamiyorum.siz cok iyi hamilelik geciriyor olabilirsiniz sahsen en son yapacagim seydir hali yikamak.evi de elimden geldigince temizlerim..temizlik yapicam diye bu halde neden yorar bir insan kendini? Bu tarz yorumlara insanlarin hayatini elestirenlere ve herkesin kendisi gibi olmasini bekleyenlerin yorumlarina tahamul edemiyorum..siz yıkayin halinizi ama sakınana da laf soylemeyin...keske esinize de ögretsenizde biraz sizinde nazlanmaya vaktiniz olsa inanin yükünüz azalir..hayat böyle tek basina mücadeleyle cekilmiyor cunku
[/QUOTE]

Valla bende yapamıyorum canım kaç gündür iyiydim bugün öğlen mide bulantısı başladı istifra ettim, hala devam ediyor tezgahta bulaşık duruyor. Eşim şimdi evde olsa derdim toplar mısın diye ama çalışıyor. Ben çok iş yapınca aşağıda baskı hissediyorum, devam edemiyorum

Ay ben 6 ay kullandım aşırı memnundum.hem sandalyeye de dönüşüyor sonrA. Oturtup mama da yedirdim sonrasında
Valla ben hic memnun kalmadim bir surude para vermistim oysaki.yandaki demirlere durmadan elleri çarpıyordu.oraya korunakli birsey takmalari gerekti halbuki.sandalye olarak kullanmak istesen kemeri cok zayif tutamiyordu bebegimi.cok minyon bi kizim var.4 ay 20 gunluk ama 5900 kilosu.boyu 62 cm.ona ragmen icine sigmiyordu.3 ay kullanilabilir ama sonrasi sıkıntı.zaten 3 aya gelinceye kadar icinde oyalamak zor.hic memnun kalmadım canim :( yari fiyatına sattim.icim yandı verdigim paraya.mama sandalyesi alacagim onun yerine.onerin varmi

At canım etiketle beni

son görüntü yok elimde yani cumartesi günü
diğerleri olurmu sonkini mi atayım sonda tam bir bebek gibi çünkü:):)

Unutmadan aklima geldikce yaziyorum kizlar. Tekrar hemogram testleri istedi. Onlari yaptirdim ayni hastanede. Hemogram sonucuna gore demir hapi verecegim dedi. Dusukluk yoksa takviye vermeyecegim, gebelerin bu ilaclara bagli kalmasini istemiyorum dedi ve konuyu acti guzelce anlatti. C

Ilk 2 muayene ultrasonda 5 dk surup, 15 dakika falan anlatiyordu detayli bilgi veriyordu. Bugun ultrason epey uzun surdu cunku bebis yerinde duramadi olcu almakta zorlandi. Bugun ki bilgi alis verisi 15 dk, 10 15 dk falan da ultrason surdu canim.

anladım o yüzden çok kıprak yani:)
detaylı ultrason çekildiğinde ozaman
benimde cumartesi günü bakalım hayırlsı herşey için..

duygu45 duygu45 Allahim sabir versin. Guc kuvvet versin size. Kimimiz sevinirken, kimimiz uzuluyoruz. Hayat boyle. Rabbim nice saglikli sihhatli hamilelikler nasip etsin. Cennet kapisinda bekleyecek yavrulariniz sizi. :((

son görüntü yok elimde yani cumartesi günü
diğerleri olurmu sonkini mi atayım sonda tam bir bebek gibi çünkü:):)

anladım o yüzden çok kıprak yani:)
detaylı ultrason çekildiğinde ozaman
benimde cumartesi günü bakalım hayırlsı herşey için..

Canım 6-7 hdftalık olsun

Kızlar 21 şubat perşembe günü A101 e ikea tipi mama sandalyesi gelecekmiş bilginize. Fiyatı uygundu 45 ti sanırım. Hem yer de kaplamıyor tavsiye ederim. Bende buyuk mama sandalyesi var çok hantal. Ama memnundum.

Ya kizlar ben en son 8.haftada gittim kontrole sonra doktor hastane degistirdim saglik sigortasi yaptirdik su demirhayatin ikican. 8 muaynne var simdi 10 haftaligim..o zaman doktor tsh bakalim demisti.yuksek degil ama sınira yakin dedi.. ben hastane degistirince tahlili yaptirmadim..devletede gitmedim.simdi acaba 12.haftayi beklesem mi yarin gitsem mi ? 1 ay icinde 2 kez gidince gerci kontrole giriyordu sanirim..yarin gidip bir de 12.haftada gitsem muayneden dusmez sanki..kan tahlillerinde bir sorun var mi onu da merak ediyorum ama bilemedim.. ne yapsam

Tuttu kuzum.. sagolasin.. ben de her belirti kizi gosteriyordu zaten. Sen de kiz demistin. Cok yuksek ihtimal doktor da kiz dedi. 9 gun sonra netlestiririz dedi. Ama kiz yani. Pipi yoktu :)))

Hadi canım tuttu mu gerçekten ozaman hemen atıyorum :):)

Kızlar 21 şubat perşembe günü A101 e ikea tipi mama sandalyesi gelecekmiş bilginize. Fiyatı uygundu 45 ti sanırım. Hem yer de kaplamıyor tavsiye ederim. Bende buyuk mama sandalyesi var çok hantal. Ama memnundum.
Ben de gördüm çok güzel ama almak için daha erken gibi geldi bana. İlerleyen aylarda inşallah yine gelir o zaman alırım

Tuttu kuzum.. sagolasin.. ben de her belirti kizi gosteriyordu zaten. Sen de kiz demistin. Cok yuksek ihtimal doktor da kiz dedi. 9 gun sonra netlestiririz dedi. Ama kiz yani. Pipi yoktu :)))
Sevindim kuzum inşallah bendede tutar :)

Back