• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaa :KK66: ilk cinsiyet haberi sizden geldi. Sağlıkla doğsun kuzucuk ins. Ama en çok ense kalınlığının normal çıkmasına sevindim. Sağlıkla kucağımiza da alalim ins
Amin benim icin de en onemlisi oydu. Zaten ilk haberi ikili testle verdim. Sagligi her seyden onemli. :))

Maşallah maşallah :)
9 gün sonra ikili testin sonucu icinmi cagırdı
Evet canim ikili test sonucu icin.

Yaa ne guzell erkenden belli etmis kiz çok sevindim sağlıkla kucağınıza da alın inşallah darısı bize :KK200:
Amin insallah sizlerinde guzel haberlerinizi canim..

Aslında alınganlıktan ziyade zaten ( en azından ben) kendimi çok kötü hissediyorum ben, birşey yapamıyorum , oğlumla yeterince ilgilenemiyorum , kendimden sıkıldım resmen,sürekli midesi bulanan, yorulan bi tip, dün oğlumu okuldan almaya gittim bana ilk sorduğu anneciğim kendini artık iyi mi hissediyorsun oldu, öyle üzüldüm ki halbuki ilk hamileliğim böyle değildi çok rahat geçti, velhasıl kelam ; biz kendimizi yeterince kötü hissettiğimiz için sanırım tepkilerimiz. Yazmıyorum ama okuyorum her yaZılanı , cinsiyeti öğrenen arkadaşım hayırlı olsun , gözlerim doldu okuyunca nedense
Cok tesekkurler. Hepimizinkileri hayirli saglikli olsunlar insallah.

Allahım çok sevindim darısı başımıza inşallah ne kadar erken öğrenmişsiniz öyle bana hep 16. Hafta dediler siz bana ışık oldunuz tam kaç günlüktü bebişiniz :emir_bebek:
Doktor soylemek istemedi. 10 gun sonra acikladam dedi. Ben de x bey ben pip goremedim dedim. Sonra kahkaha patlatti yuksek ihtimal kiz ben de gormedim dedi. Bi de kafa ustu duruyordu benim şapşik :))) amuda kalkmis. Durusu da enteresan annesi dedi. Bi o yana bi bu yana savurdu kendini. Gulmekten ekrana bakamadim :)))

Kizlar bir de bir sey diyecegim. Kilo alimini cok buldu. 4 kilo aldim ben. Ama hic dikkat etmedim. Daha dogrusu 4 almistim. Havalar guzel cikip yuruyorum 1 kilo verdim. Cok dedi bana. Liste verecek. Ben diyetisyene gidecektim. Ben size liste verecegim dedi. Bundan sonra tatli ivir zivir yemeyecem cok canim cekmedikce... Hamur isini rafa kaldiriyorum. O kadar yememe ragmen az bile almisim. Baskasi benim yerimde olsa belki 10 kilo alirdi. Bundan sonra dikkat edecegim...

Amin benim icin de en onemlisi oydu. Zaten ilk haberi ikili testle verdim. Sagligi her seyden onemli. :))

Evet canim ikili test sonucu icin.

Amin insallah sizlerinde guzel haberlerinizi canim..

Cok tesekkurler. Hepimizinkileri hayirli saglikli olsunlar insallah.

Doktor soylemek istemedi. 10 gun sonra acikladam dedi. Ben de x bey ben pip goremedim dedim. Sonra kahkaha patlatti yuksek ihtimal kiz ben de gormedim dedi. Bi de kafa ustu duruyordu benim şapşik :))) amuda kalkmis. Durusu da enteresan annesi dedi. Bi o yana bi bu yana savurdu kendini. Gulmekten ekrana bakamadim :)))

Yaa harika valla bizim doktor o kadar hızlı bakıyo ki ne olduğunu anlamıyorum valla ikiz benim bide bi ona bi öbürüne bakıyo hangisi nerde naptı hiç bişey göremiyorum ben o muydu bu muydu derken cırt diye yırtıyo alttan fotoğraflarını veriyo bitti:stop:

Yaa harika valla bizim doktor o kadar hızlı bakıyo ki ne olduğunu anlamıyorum valla ikiz benim bide bi ona bi öbürüne bakıyo hangisi nerde naptı hiç bişey göremiyorum ben o muydu bu muydu derken cırt diye yırtıyo alttan fotoğraflarını veriyo bitti:stop:
aa o nasıl doktor ya anlatmıyo mu? bir de ikiz yani. başka doktor arayışına girsene. benim doktorum severek gösteriyo :) anlatıyo her şeyini. 4-5 dakika bakıyoruz izliyoruz. bu gidişimde plasentayı gösterdi göbek bağını gösterdi plasentanın görevini anlattı üstünden

Kizlar bir de bir sey diyecegim. Kilo alimini cok buldu. 4 kilo aldim ben. Ama hic dikkat etmedim. Daha dogrusu 4 almistim. Havalar guzel cikip yuruyorum 1 kilo verdim. Cok dedi bana. Liste verecek. Ben diyetisyene gidecektim. Ben size liste verecegim dedi. Bundan sonra tatli ivir zivir yemeyecem cok canim cekmedikce... Hamur isini rafa kaldiriyorum. O kadar yememe ragmen az bile almisim. Baskasi benim yerimde olsa belki 10 kilo alirdi. Bundan sonra dikkat edecegim...
64 tum 65 olmusum bu sabah 10.haftaya iyi geldim ama bende cok yiyorum.canim cikolata tatli vs.cok istiyor..

Kizlar benimde 11+6 bugün ikiz gebelik.Doktora gittim bugün ikili test icin.Bebeklerin kalbi durmuş.Sabahtan beri ağlıyorum.Kürtaj olmam lazimmiş.Daha önce yasayan oldu mu?agrin cok mu kanaman var mi diyor doktor.Hicbiri yok.şoktayım.

Kizlar benimde 11+6 bugün ikiz gebelik.Doktora gittim bugün ikili test icin.Bebeklerin kalbi durmuş.Sabahtan beri ağlıyorum.Kürtaj olmam lazimmiş.Daha önce yasayan oldu mu?agrin cok mu kanaman var mi diyor doktor.Hicbiri yok.şoktayım.
aaaaa:KK61:
ay canım benim, çok geçmiş olsun. ikisinin de mi durmuş? ama neden ki bi sebep söyledi mi şu yüzden olabilir diye? offf Allah yardımcın olsun

Ortalama muayene suresi 25 dk falan surdu bizim. Kimi doktor maalesef oyle oluyor.

hadi ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm ilk miydi senin
hayırlısı böyleymiş canım üzme kendini diycem ama
mümkün mü ne denir bilemedim:(:(:(:(

Ortalama muayene suresi 25 dk falan surdu bizim. Kimi doktor maalesef oyle oluyor.

normal kontrol demi detaylı ultrason ya bu hafta
onda mı bu kadar süre bizim normal muayenemiz 5 dkya
yakın sanırım hiç bakmadım ama söylemesi gerekenleri söylüyor haftasını
kalbini vs yorumluyor iyi falan diye o kadar.

Off cok üzüldüm hicbir belirtisiz nasil olur :( Rabbim sabir versin..tez zamanda saglikli bir bebek nasip etsin size

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin en son kontrolün ne zamandı sen hiç bir terslik hissetmedin mi benim de ikiz 11+0 dayım bende benim 7. Haftadan beri aşırı lekelenme ara ara kanama oluyo düşük iğnesi vuruyoruz iki günde bir.. malesef hiç belirti olmadan da kayıp oluyo çok çok üzüldüm gerçekten

Çok üzüldüm ikisininde durmasına rabbim en kisa zamanda yeniden hamilelik yaşatır insallah. Benimde ikizlerden birinin kalbi 7. Haftada durdu diğeri içinde korkuyorum tedaviyle oldu.rabbim yardımcınız olsun en kisa zamanda atlatırsınız insallah

Baska doktora da görünsen mi acaba :(
Belirtisiz nasıl olur aklım almıyor Rabbim güc kuvvet versin

Rabbim yardımcınız olsun. Ne denir bilemedim. Kürtajın zor olacağını sanmam çünkü daha haftaları çok küçük. Ama işin bir de psikolojik ve vicdanı boyutu var ki Rabbim düşmanımın başına vermesin

Canlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz :nazar::KK200::KK200: 9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik :emir_bebek:Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar:dua:
Ay kurban olurum onu verene maşallah Rabbim sana babasına bağışlasın yavrunu sapasağlam ilk cinsiyet senden geldi yerim ben onun kıpır kıpırdanmalarını yaa :KK15:

Canım Allah kolaylık versin çok üzüldüm. 2 sene önceye gittim 10 haftalık Yoğun bir adet ağrısı ve kanama ile gitti gimde kalbi durmuş. 8.haftada kalmis.2 hafta hic belirti vermemişti. Ama ne göğüs hassasiyetim , ne bulantım, ne enerjim kötüydü. Herşey eskisi gibi olmuştu. Belki de daha yeni durmuştur. İlk jamileligin miydi? Var miydi herhangi bit sorun? Pıhtılaşma gibi. Benim pıhtılaşma varmış. Sonraki gebeliklerinde test yaptılar. Allah im kolaylık versin, allah bir daha yaşatmasın.

Allah razi olsun teyzeleri. Allahim sizin de gonlunuze gore versin. Cin, rus takvimi, kese tipi, anane yontemlerinin hepsi kiz cikmisti. Bugun de cok yuksek ihtimal kiz oldugunu soyledi doktorumuz. Gonlume gore verdi. Bin sukur... Sizler de guzel haberlerle gelin insallah. Ayyy cok buyumus inanamadim ya. Bildigin insan olmus yavrum. Kolu bacagi upuzun. Babamiz uzun ona benzeyecek galiba
Hayırlı olsun tatlımmmm çok şükür bin şükür

Canım Allah kolaylık versin çok üzüldüm. 2 sene önceye gittim 10 haftalık Yoğun bir adet ağrısı ve kanama ile gitti gimde kalbi durmuş. 8.haftada kalmis.2 hafta hic belirti vermemişti. Ama ne göğüs hassasiyetim , ne bulantım, ne enerjim kötüydü. Herşey eskisi gibi olmuştu. Belki de daha yeni durmuştur. İlk jamileligin miydi? Var miydi herhangi bit sorun? Pıhtılaşma gibi. Benim pıhtılaşma varmış. Sonraki gebeliklerinde test yaptılar. Allah im kolaylık versin, allah bir daha yaşatmasın.

Kurtajdan sakin korkma. Hic birşey hissetmiyorsun. Hatta hemen ol, hic bekleme

Back