- 17 Haziran 2014
- 1.654
- 3.136
- 133
Amin benim icin de en onemlisi oydu. Zaten ilk haberi ikili testle verdim. Sagligi her seyden onemli. :))Yaaailk cinsiyet haberi sizden geldi. Sağlıkla doğsun kuzucuk ins. Ama en çok ense kalınlığının normal çıkmasına sevindim. Sağlıkla kucağımiza da alalim ins
Evet canim ikili test sonucu icin.Maşallah maşallah :)
9 gün sonra ikili testin sonucu icinmi cagırdı
Amin insallah sizlerinde guzel haberlerinizi canim..Yaa ne guzell erkenden belli etmis kiz çok sevindim sağlıkla kucağınıza da alın inşallah darısı bize![]()
Cok tesekkurler. Hepimizinkileri hayirli saglikli olsunlar insallah.Aslında alınganlıktan ziyade zaten ( en azından ben) kendimi çok kötü hissediyorum ben, birşey yapamıyorum , oğlumla yeterince ilgilenemiyorum , kendimden sıkıldım resmen,sürekli midesi bulanan, yorulan bi tip, dün oğlumu okuldan almaya gittim bana ilk sorduğu anneciğim kendini artık iyi mi hissediyorsun oldu, öyle üzüldüm ki halbuki ilk hamileliğim böyle değildi çok rahat geçti, velhasıl kelam ; biz kendimizi yeterince kötü hissettiğimiz için sanırım tepkilerimiz. Yazmıyorum ama okuyorum her yaZılanı , cinsiyeti öğrenen arkadaşım hayırlı olsun , gözlerim doldu okuyunca nedense
Doktor soylemek istemedi. 10 gun sonra acikladam dedi. Ben de x bey ben pip goremedim dedim. Sonra kahkaha patlatti yuksek ihtimal kiz ben de gormedim dedi. Bi de kafa ustu duruyordu benim şapşik :))) amuda kalkmis. Durusu da enteresan annesi dedi. Bi o yana bi bu yana savurdu kendini. Gulmekten ekrana bakamadim :)))Allahım çok sevindim darısı başımıza inşallah ne kadar erken öğrenmişsiniz öyle bana hep 16. Hafta dediler siz bana ışık oldunuz tam kaç günlüktü bebişiniz![]()