• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ypk kuzum aynı foto işte. Karından. Arkadaş öyle diyince buraya da atayım dedim. Bildiğin solda bebek. Kızımın usg sine bakıyorum oda en sağa yapışık. Tam tersi tarafta. Senin usg yi atsana bi 7 haftalık olanı

Bak canım benimki solda, senin bebek sağda duruyor

Eklentiler

• Screenshot_20190213-221010.png
    Screenshot_20190213-221010.png
    559,3 KB · Görüntüleme: 48
Canım kagıdı kendine tutman gerekmiyor mu ? Ben öyle biliyorum karşıdan bakıldığı için. Aman bilmiyorum ya :) tek bildiğim kızımınkiyle aynı değil :) belki bu da kız ama Başkan taraftan geliyor :)

Kendine tutmayacan bakışta ne görüyorsan

Gözün aydın :) kese konumuna göre sağ da mıydı solda mı ? Benim kızım sağdaydı. Bu gebelikte solda. Kızlar Buda kız dedi ama ben erkek hissediyorum :deli:
Çok teşekkür ederim Rabbim gonlunuzden geçeni kabul etsin USG görüntümüz karından

Eklentiler

• IMG_20190130_212037.jpg
    IMG_20190130_212037.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 48
Evet sende tutmamış canım sende tersi olacak herhalde :)
Kısmet canım :) kız olursa da bal olur erkek olursa da :)
Kızımdaki belirtilerin hiç birini yaşamıyorum bakalım 1 ay sonra kısmen tahmin yapar doktorum. Ne diyecek :)

Kesen fasülye gibi canım erkek
Bende o yüzden hep erkek diyordum bı de kızıma hamile kalmadan oncede rüyamda gördüm. Şimdiki bebegimide rüyamda gördüm hamile kalmadan. O yüzden cinsiyet konusunda emindim ama doktorun söylemesini bekledim :anneadayı:

Senin kızlar tersi tarafta mıydı karşılaştırdın mı

Canım ilk kızımda devlette resim vermemişlerdi, ikinci ve üçüncüde keseleri yuvarlaktı biri ortadaydı, biri de az sola yakındı. Şimdiki gibi direk solda değildi sanki

Bende o yüzden hep erkek diyordum bı de kızıma hamile kalmadan oncede rüyamda gördüm. Şimdiki bebegimide rüyamda gördüm hamile kalmadan. O yüzden cinsiyet konusunda emindim ama doktorun söylemesini bekledim :anneadayı:

Bende çok karışık görüyorum, dün rüyamda çocuğum olmuş ama çok kiloluymuş:) emzirmek için aldım bi çekti sonra istemedi

Canım ilk kızımda devlette resim vermemişlerdi, ikinci ve üçüncüde keseleri yuvarlaktı biri ortadaydı, biri de az sola yakındı. Şimdiki gibi direk solda değildi sanki
Senin az kalmış bakalım ne. Olacak :rapci:

Senin az kalmış bakalım ne. Olacak :rapci:

Bak canım bu diğer iki kızların usgsi, birinde kese fasülye gibi ama sağda kız oldu, diğerinde kese yuvarlak ama bebek solda erkek olması lazım solda oluşuna göre ama oda kız. Bendede tutmadı bu herhlsde ama bu hem solda hem kese fasülye gibi belki bu tutmuştur :)

Eklentiler

• Screenshot_20190219-180753.png
    Screenshot_20190219-180753.png
    626,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20190219-180637.png
    Screenshot_20190219-180637.png
    559,8 KB · Görüntüleme: 45
Back