kız bence. ama 7. haftadan sonrası zaten geçerli değil içerde oynamaya yer değiştirmeye başlıyorlar çünkü. doğal olarak kesenin şekli de değişebiliyorBenmki iki hafta sonra cinsiyet değiştirmek istedi herhalde
İlkinde kese yuvarlak
En son gittiğimde fasulye olmuş
İlki 7+1
İkinci 9+3
İkiside vajinal
Fikri olan var mıdır acep:))
Aynen aslinda hic belli olmaz yegenime 8 ay kiz dediler doguma 3 hafta kala kesin erkek dedi dr belli olmaz onemli olan saglikBelli olmaz canım bekle bakalım doktor benzetmiş, benim ikinci kızda 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra netleştirelim dedi. 15-16 haftalıkken gittim kız dedi, sonraki haftalar da hep kız denildi
Ehehe keyfi yerinde demek ki. O da güzel birşey. Neyse bir ay sonra yakalarsınız artık.ehehe bi özel hissettim
ay bende nub teorisi için atacaktım. sıpa totişini bize dönüp taklalar attığı için o pozisyonu alamadık. bacak arası görünmüyor bile
Ay inşşşş gönlümden geçende o:)kız bence. ama 7. haftadan sonrası zaten geçerli değil içerde oynamaya yer değiştirmeye başlıyorlar çünkü. doğal olarak kesenin şekli de değişebiliyor
Aynen aslinda hic belli olmaz yegenime 8 ay kiz dediler doguma 3 hafta kala kesin erkek dedi dr belli olmaz onemli olan saglik
inşallah gösterirEhehe keyfi yerinde demek ki. O da güzel birşey. Neyse bir ay sonra yakalarsınız artık.
aynen hele ilk bebekte gerçekten hiç hiç farketmiyor. sağlıkla gelsinler yeterAy inşşşş gönlümden geçende o:)
Sağlıklı hayırlı olsında farketmez gerçi:)
Hemen buldum geldim :) birinci foto tam 6 haftalıkken cnm ikinci fotoğraf da 6+46-7 haftalık canım
Havalianne__ cnm sende bulanti var mi kiz bebekler olurmis bulanti genelde
Hemen buldum geldim :) birinci foto tam 6 haftalıkken cnm ikinci fotoğraf da 6+4
geçenlerde kardeşim süpriz yapmış bana ilk kıyafetimiz ondan geldi kargoyla :) daha sonra annem almış dayanamamış , bende siz gibi çorap aldım 3 'lü :) ilk torun ilk cocuk hevesleniyoruz sanırım biz annem habire battaniye yelek bişeyler örüyor hem kıza hem erkeğe az bekle cinsiyete göre örersin diyorum ama dinlemiyorKızlar ben dayanamadım bebisime çorap aldım, beyaz kulaklı bişey. Kiz da erkek de giyer. Ebebekten 6 paket toplu bebis temizlem pamuğu aldım. Pamuk 32 tl çorap 4tl. 36 tl ye ilk alışverişini yaptım. Ilk hamilelikte 7 ay olana kadar beklemistik. Bunda dayanamadım.
Çok güzel bebis örtüleri de vardı. Kiyafet bakmadım, hepsi kislikti.
Karından bakıldi cnm ay hadi insAllah içime de kiz doğuyor benim zaten cin takvimi vs de kız cikiyor :) gerçi farketmez sağlıklı olsundaBunlar karından foto ise kız gibi, vajinal bakıldı ise erkek gibi
Aynen bendede ole ara ara bulanti oluyor belli olmuyor neblim gorcez bakalimCanım diğer kızlarımda bulantı çoktu, Bundada var ama mesela 1,2 gün var 4-5 gün yok öyle. Birde bulantıyla cinsiyete pek inanmıyorum her bulananın kızı olması lazım öyle olsa,mideyle gebelikle alakalı bence. Mesela benim gebelikten önce gastrit ve reflüm vardı oda etkiliyordur
Bu yüzük testi nasıl oluyor.morcivertkedi canım yüzük testini yaptım daire çizdi
Ben 9haftaya girdim hala var progesteron kulln ve korkma cnimKizlaaar benimse sat 4 ocak. 6 haftalık hamileyim. Dün ve bugün ara ara gelip kesilen sütlü kahverengi akintim geliyor peçeteye çok korktum acilden kadın doğuma gittim doktor ultrrasonda bebek olması gereken yerde rahim büyüdüğü içim bu tur akıntılar normal. Kızı kanama olmadığı sürece sorun yok dedi aynı şey başına gelen var mı
Evet kullanıyorum teşekkür ederim :)Ben 9haftaya girdim hala var progesteron kulln ve korkma cnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?