Benmki iki hafta sonra cinsiyet değiştirmek istedi herhalde :KK70:
İlkinde kese yuvarlak
En son gittiğimde fasulye olmuş
İlki 7+1
İkinci 9+3
İkiside vajinal
Fikri olan var mıdır acep:))
kız bence. ama 7. haftadan sonrası zaten geçerli değil içerde oynamaya yer değiştirmeye başlıyorlar çünkü. doğal olarak kesenin şekli de değişebiliyor

Belli olmaz canım bekle bakalım doktor benzetmiş, benim ikinci kızda 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra netleştirelim dedi. 15-16 haftalıkken gittim kız dedi, sonraki haftalar da hep kız denildi
Aynen aslinda hic belli olmaz yegenime 8 ay kiz dediler doguma 3 hafta kala kesin erkek dedi dr belli olmaz onemli olan saglik

Ehehe keyfi yerinde demek ki. O da güzel birşey. Neyse bir ay sonra yakalarsınız artık. :rapci:
inşallah gösterir :D hiç olmadı nub pozisyonu yakalarım yani. birde 2 doktora gidicem:KK59:
Ay inşşşş gönlümden geçende o:)
Sağlıklı hayırlı olsında farketmez gerçi:)
aynen hele ilk bebekte gerçekten hiç hiç farketmiyor. sağlıkla gelsinler yeter:KK200:

Eklentiler

• 20190215_222204.jpg
    20190215_222204.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 20190215_222342.jpg
    20190215_222342.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ben dayanamadım bebisime çorap aldım, beyaz kulaklı bişey. Kiz da erkek de giyer. Ebebekten 6 paket toplu bebis temizlem pamuğu aldım. Pamuk 32 tl çorap 4tl. 36 tl ye ilk alışverişini yaptım. Ilk hamilelikte 7 ay olana kadar beklemistik. Bunda dayanamadım.
Çok güzel bebis örtüleri de vardı. Kiyafet bakmadım, hepsi kislikti.

Havalianne__ Havalianne__ cnm sende bulanti var mi kiz bebekler olurmis bulanti genelde

Canım diğer kızlarımda bulantı çoktu, Bundada var ama mesela 1,2 gün var 4-5 gün yok öyle. Birde bulantıyla cinsiyete pek inanmıyorum her bulananın kızı olması lazım öyle olsa,mideyle gebelikle alakalı bence. Mesela benim gebelikten önce gastrit ve reflüm vardı oda etkiliyordur

Kızlar ben dayanamadım bebisime çorap aldım, beyaz kulaklı bişey. Kiz da erkek de giyer. Ebebekten 6 paket toplu bebis temizlem pamuğu aldım. Pamuk 32 tl çorap 4tl. 36 tl ye ilk alışverişini yaptım. Ilk hamilelikte 7 ay olana kadar beklemistik. Bunda dayanamadım.
Çok güzel bebis örtüleri de vardı. Kiyafet bakmadım, hepsi kislikti.
geçenlerde kardeşim süpriz yapmış bana ilk kıyafetimiz ondan geldi kargoyla :) daha sonra annem almış dayanamamış , bende siz gibi çorap aldım 3 'lü :) ilk torun ilk cocuk hevesleniyoruz sanırım biz annem habire battaniye yelek bişeyler örüyor hem kıza hem erkeğe az bekle cinsiyete göre örersin diyorum ama dinlemiyor :emir_bebek: benim sıpa benden tarafa şanslı olacak eşimin ailesi birgün bile aramadi daha nasılsın die valla

Canım diğer kızlarımda bulantı çoktu, Bundada var ama mesela 1,2 gün var 4-5 gün yok öyle. Birde bulantıyla cinsiyete pek inanmıyorum her bulananın kızı olması lazım öyle olsa,mideyle gebelikle alakalı bence. Mesela benim gebelikten önce gastrit ve reflüm vardı oda etkiliyordur
Aynen bendede ole ara ara bulanti oluyor belli olmuyor neblim gorcez bakalim

Benim bulantı cok fazla ama kızım dan az onda hastaneye yatirlmistim beslenememekten

Bunun 6 7 de görüntüsüne erkek dediniz

Çin takvimi yine erkek [kızım da da ]

Aşerme kızımda ekşi idi bunda tatlı

Hissim erkk

Sonucu gormemize çok var daha yeni 9a girdim:işsiz:

Sağlıklı olsun da hiç farketmez:KK15:

Kizlaaar benimse sat 4 ocak. 6 haftalık hamileyim. Dün ve bugün ara ara gelip kesilen sütlü kahverengi akintim geliyor peçeteye çok korktum acilden kadın doğuma gittim doktor ultrrasonda bebek olması gereken yerde rahim büyüdüğü içim bu tur akıntılar normal. Kızı kanama olmadığı sürece sorun yok dedi aynı şey başına gelen var mı

Kizlaaar benimse sat 4 ocak. 6 haftalık hamileyim. Dün ve bugün ara ara gelip kesilen sütlü kahverengi akintim geliyor peçeteye çok korktum acilden kadın doğuma gittim doktor ultrrasonda bebek olması gereken yerde rahim büyüdüğü içim bu tur akıntılar normal. Kızı kanama olmadığı sürece sorun yok dedi aynı şey başına gelen var mı
Ben 9haftaya girdim hala var progesteron kulln ve korkma cnim

Back