morcivertkedi morcivertkedi canım yüzük testini yaptım daire çizdi
bende yapıyım birazdan dur :D ama ben yüzük testini o şekilde bilmiyorum. kişinin yüzüğünü elinin üzerinde yapıyosun bide hamile olmasına gerek yok. kaç çocuğu olduğunu düşükler dahil hepsini sırayla gösteriyor. en sonuncuda da dönmüyo duruyo yüzük.

Günaydın kızlar.. Ben 1 haftada 2 kilo aldım. Diyetisyene gidiyorum. Kadın da şok oldu. Üstelik tüm hafta berbat durumdaydım. Bulantı kusma ile geçti. Yağ ödem kas vs ölçümü de yapamıyor hamilelikten ötürü. Yani kilo artışı neyden olmuş anlayamıyoruz da.Ne bulduysam yiyorum ama yarım saate de iadesini yapıyorum. Of var mı böyle aniden kilo alan? 9+2 deyim

Günaydın kızlar.. Ben 1 haftada 2 kilo aldım. Diyetisyene gidiyorum. Kadın da şok oldu. Üstelik tüm hafta berbat durumdaydım. Bulantı kusma ile geçti. Yağ ödem kas vs ölçümü de yapamıyor hamilelikten ötürü. Yani kilo artışı neyden olmuş anlayamıyoruz da.Ne bulduysam yiyorum ama yarım saate de iadesini yapıyorum. Of var mı böyle aniden kilo alan? 9+2 deyim
Ben de bugün tartıda şok oldum. Baktım şimdi ilk kilima 62 yadsırmışım, bugün 64.7 geldim ki daha 3 ay dolmadı bile 10+3 teyim. Hiç hissetmedim de birden bu kadar aldigimi.
Diyet yapmak hamilelikte zor olur bence ama ufak egzersizlere başlayacağım yürüyüş gibi

Endokrn doktorum şeker hapı vermişti
Kullanmadım bebeğe zararı olmasın die
Diyetisyen gittim 2 hafta evde kendim düzende tuttum şekeri her gün ölçtüm .
O şekilde dikkat ederek bi 9 ay geçirebileceğim düşünürken
Başka bi endokrin gitmemi istedi kadın Doğum doktorum .o da şeker yüklemesi şart dedi.o kdr dikkat ediyprum bakın ölçtüm vs dememe rağmen.ılabilir düzene sokmuşsun burda abes yüksek bi şeker çıkmamış ama gizli şekerde çıkabilir Risk altındasın bakmamız lazm dedi bende tamam dedim ama kafam karıştı .
Şeker yüklemesinde verilen şeker 4 dilim baklavaya eşitmiş ama şekern varsa ztn bu kdr şeker seni de kötü yapabilir. Bilemedim şimd

Bende 6 kilo verdim, kızımda hiç kilo vermemiştim toplamda 6 kg almıştım hamilelik boyunca bunda 6 kg verdim hiç beslenemiyorum

Canım burda bir arkadaş yazmıştı, yüzüğüne saç telini geçiriyorsun sonra sol avucuna değsin sabit durması için. Sonra sol elini çek sallanıyor daire çizerse erkek, ileri geri giderse kızmış
saç teliyle yuvarlak çizdi bende bu sefer. Zincirle ileri geri gitmişti

Yok ben başladığım kiloyla 12. Haftaya geldim şükür ama göbeğim çıktı. Haftda bir kustum sadece.

Canım ödem yapmış da olabilirsin. Bulantım var diye tuzlu yediysen o ödem yapıyor malesef :(

Herkese gunaydin dun cok kotuydum aksam acile gittik serum takildi eve geldim 2 saat sonra nasil bir kusma bogazim yirtildi sesim bile gitti bogazimin tahrisinden bugun de Allah kerim az bi peynir ekmek yiyebilirsem sukur. Sizler nasilsiniz

Gunaydin canim, muhtemelen istifra etmen buna sebep olmus. Vucutta su kaybi, az tuketimi vs tartida kilo artisina sebep oluyor. Muhtemelen ödem olustu vucudunda. Odem sokturucu seyler de tuketemiyoruz maalesef. Ayni sorun bende de var. :(

Herkese gunaydin dun cok kotuydum aksam acile gittik serum takildi eve geldim 2 saat sonra nasil bir kusma bogazim yirtildi sesim bile gitti bogazimin tahrisinden bugun de Allah kerim az bi peynir ekmek yiyebilirsem sukur. Sizler nasilsiniz
Gunaydinnn... cok gecmis olsun. Ben de gozlerimi istifra ederek actim bugun. Ya bu bulanti hamileligin ilk donemlerinde olmuyor mu? 11. Hafta bitecek ben bu hafta istifra etmeye basladim. Oncesinde 2 kere falan olmustu. Allah yardimcimiz olsun. Dun de oglende kotu oldum. Ani bi bulanti gelmisti zor kostum banyoya.

Kızlar bu istifra olayının haftası kişiden kişiye değişiyor bence. Benim 8 ve 9. Haftalarda oldu istifra etmedim ama. Şu an 10+3 teyim kalmadı neredeyse. Yerini bel ve kasık ağrısına bıraktı. Midem bulunmadığı gibi iştahım çok açık, kilo alıyorum hızla.

Buna şükür

Miden bulandigi için tuzlu seyler mi yiyorsun ?
Ben öyle old. Zaman ya da konserve ürünler turşu v.s.
Hemen yuzugumden bile hissediyorum
Ödemdir o korkma
Bir de mümkünse kan da tsh ina baktır troid eksikliği berbat bir ödem yapar...
Takma kafana lutfen geçici şeyler bunlar önemli olan sağlıklı olman

Bende şükür yemeye başladım, bulantım 7 haftalıkken falan başladı 9,5 haftaya kadar ara ara oldu. Mesela 1,2 gün bulandı 4,5 gün bulanmadı. Bulandığı zamanlarda birinde çıkarmadıysam birinde çıkardım.Ama bulantı bayağı olmuştu.

Back