Benimki fasulye gibiydi canım, benim kızlarda yuvarlaktı. Bak benim kese fotosu 6+2
Seninki baya baya erkek gibi bilemedim cnm ya benim velet nie ole :rolleyes:bak bi 6 haftalik fotusu daha varmis birda kese icin bi nokta var vajinal bu

Eklentiler

• 15502574780868371437436801349967.jpg
    15502574780868371437436801349967.jpg
    177,6 KB · Görüntüleme: 36
Seninki baya baya erkek gibi bilemedim cnm ya benim velet nie ole :rolleyes:bak bi 6 haftalik fotusu daha varmis birda kese icin bi nokta var vajinal bu

Senin kide erkek gibi kuzum, bu teoriye göre. Ama sana soldan bakıyormuş :) benimde sanki sağ tarafa yakın bakıyor

oyyy bende çok heyecanlanmıştım kendimi gördüm:KK200: 2. kontrol kadar zevk veren bişey yok:halay: benim doktorum hiçbir şey görünmüyor erkeğe biraz daha fazla benzettim dedi. yine de alışveriş yapmayın yanılma payı var dedi
Doktor tahmin yürütmese bile görüntüyü hemen çekip buraya atacağım. :KK49:
İlk hamileliğimde 11lerde doktora gitmiştim erkeğe benziyor demişti ama kızım oldu o yüzden tahminlere şu an pek kulak asmamam gerektiğini biliyorum ama merak işte. Bir de bütün belirtilerim kız. O yüzden daha da meraktayım.

İlk hamileliğimde 11lerde doktora gitmiştim erkeğe benziyor demişti ama kızım oldu o yüzden tahminlere şu an pek kulak asmamam gerektiğini biliyorum ama merak işte. Bir de bütün belirtilerim kız. O yüzden daha da meraktayım.
Belirtiler ilk gebelikle aynı mı ? Farklılık var mı ? Benim kızımda ki gibi geçmiyor gebelik ama bana farklı geçebilir diyorlar cinsiyet aynı olsa da ? Sence.?

Evet o nokta benim minigim dr. erkege benziyor dedi:KK48:
ehehe bi özel hissettim :D
ay bende nub teorisi için atacaktım. sıpa totişini bize dönüp taklalar attığı için o pozisyonu alamadık. bacak arası görünmüyor bile :D

Saglikli olsunlarda farketmez ama cok kiz istemistim:olamaz:

Belli olmaz canım bekle bakalım doktor benzetmiş, benim ikinci kızda 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra netleştirelim dedi. 15-16 haftalıkken gittim kız dedi, sonraki haftalar da hep kız denildi

Belirtiler ilk gebelikle aynı mı ? Farklılık var mı ? Benim kızımda ki gibi geçmiyor gebelik ama bana farklı geçebilir diyorlar cinsiyet aynı olsa da ? Sence.?
Kızımdaki gibi bulantılarım, iştahsızlığım var. Başka hamilelere göre daha yoğun yaşadım ve şu anda yine öyle yaşıyorum. Ama bu grupta okuduklarım işte kesenin yuvarlak olması, bebeğin solda olması, sivilce çıkmaması (sivilce erkek bebekte çıkıyormuş testesteron hormonundan dolayı), canımın portakal suyu çekmesi, değişken ruh hali, tatlı hiç yemek istemiyorum gibi gibi belirtiler...

Benmki iki hafta sonra cinsiyet değiştirmek istedi herhalde :KK70:
İlkinde kese yuvarlak
En son gittiğimde fasulye olmuş
İlki 7+1
İkinci 9+3
İkiside vajinal
Fikri olan var mıdır acep:))

Eklentiler

• D2B223C5-19BA-4392-B385-61CF80BD4CCD.jpeg
    D2B223C5-19BA-4392-B385-61CF80BD4CCD.jpeg
    237,3 KB · Görüntüleme: 38
  • BC5F96B8-2CD7-49BC-9251-A1ADABC51FD6.jpeg