Kızlar bisey sorucam lutfen bilen söylesin şimdi sizin mesajlarınızı tek tek okuyunca fark ettim ben 9+6da bi kaç gun once yani doktora gittim salak bi doktordu ilkkez gittim doktor arayışımız olduğu için bebek hareket etse görür muyduk dedim görürdüm ama suan hareket etmiyo uyuyor diye. Bu dönemde bebek uyurmu yani bide uyumasi bana mi denk geldi sizce bi sıkıntı var mıdır ya kalbini dinletti kalbi atıyordu yavrumun ama neden kıpırdamıyordu :KK43:(((((
Seninki evham. Uyuyor olabilir neden uyumasin ki. Rahat ve sakin ol. Birdahaki gidişinde çikolata ye git. Hareketlenir.

Seninki evham. Uyuyor olabilir neden uyumasin ki. Rahat ve sakin ol. Birdahaki gidişinde çikolata ye git. Hareketlenir.
Aç gitmiştim ondan belkide bilmiyorum ki ya evham zaten benim göbek adım 5 yıl sonra binbir emek sonunda kavuşunca boyle oluyor heralde Allah'tan sali gunu randevum varda rahatlarım cikolata yiyip gidicem tamam

Eklentiler

• 15502562573785942502481163540510.jpg
    15502562573785942502481163540510.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 34
Karından ultrason ise sağa daha çok yakın, erkeğe benziyor dedi doktorunuz demi. Kesenizde yuvarlak eğer netleşirse bu tezi çürütmüş oluyorsunuz:)
Aynen canim karindan ultrasondu ama doktor bugun hep sol taraftan bakti usgde hatta bu kese yapisini sordum hic alakasi yok dedi oyle olsa biz dr. Keseyi gorur gormez anlariz dedi sadece erkege benziyor dedi:p

Yarın 11+1 deyim. Randevum var. Cinsiyet tahmini yapar mı sizce? Bir aydır doktora gitmedim. Bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. :işsiz:
oyyy bende çok heyecanlanmıştım kendimi gördüm:KK200: 2. kontrol kadar zevk veren bişey yok:halay: benim doktorum hiçbir şey görünmüyor erkeğe biraz daha fazla benzettim dedi. yine de alışveriş yapmayın yanılma payı var dedi

ama bu teori 6-7. haftalarda geçerli değil mi?

Mesela canım ben ilk gittiğimde sata göre 5 haftalıktı ama karından görülmemişti, sonra vajinal bakıldı kese görüldü yuvarlaktı oda sayılmıyor o zaman demi. Sonraki gittiğimde 6+2 dedi gördüğün gibi kese fasulye gibi ve sola yapışık. 7+4 gittiğimde ondada sola yapışıktı

Mesela canım ben ilk gittiğimde sata göre 5 haftalıktı ama karından görülmemişti, sonra vajinal bakıldı kese görüldü yuvarlaktı oda sayılmıyor o zaman demi. Sonraki gittiğimde 6+2 dedi gördüğün gibi kese fasulye gibi ve sola yapışık. 7+4 gittiğimde ondada sola yapışıktı
evet bence sadece 6 ve 7de geçerli. bazıları 8deki ultrasona göre konuşup tezi çürütüyolar :D

Back