Kızlar 10 haftalık olunca karından ultrason için sıkışık olmak gerekiyor mu? Bana da hiç karından bakmadılar :olamaz:haftaya devlet hastanesine gidicem kesin karından bakarlar orda:KK6:

Karalahana testi bana en mantıklı gelen yüzük çin v.s
Bilimsel degeri yok karalahana da deneyle asidik bazik reaksiyon öğreniliyor
Bence tahmin yürütmede de doğruya yakin olabilir

Eski mısırlılar da hamile kadının idrari ile buğday ve arpa cimlendiriliyormus. Hangisi önce cimlebirse cinsiyeti oymus. Buğday ise kiz. Arpa ise erkekmis.

Canım burda bir arkadaş yazmıştı, yüzüğüne saç telini geçiriyorsun sonra sol avucuna değsin sabit durması için. Sonra sol elini çek sallanıyor daire çizerse erkek, ileri geri giderse kızmış
Aaaa benimki bildigin ileri geri hareket etti.
Buğday arpa yöntemini carpilirim tam diye yapmıyorum.
Eşim de yuzuk yöntemine inanmadi. Yöntemi çürütmek için kendi saçını kopardı karnında uyguladı. Hem daire hem ileri geri hareket etti yuzuk. Ve benim adam bu yöntem yanlış diyor. Ben deli gibi gülüyorum. Adam senin karnındaki ikiz herhalde diyorum.

Canım burda bir arkadaş yazmıştı, yüzüğüne saç telini geçiriyorsun sonra sol avucuna değsin sabit durması için. Sonra sol elini çek sallanıyor daire çizerse erkek, ileri geri giderse kızmış
Bazı forumlarda da tan tersi diyor ya :) ileri ger erkek yuvarlak kız yazıyor. Ben kızımda yapmıştım bunu yuvarlak yapmıştı

Kızlar 10 haftalık olunca karından ultrason için sıkışık olmak gerekiyor mu? Bana da hiç karından bakmadılar :olamaz:haftaya devlet hastanesine gidicem kesin karından bakarlar orda:KK6:
Hayır hic sıkışık degildim 9+6 da karından bakıldı ve cok net görüldü

Peki benim deliliğime ne dersiniz? Doktor en son uyuya hareket etmiyor dedi diye salı gün ki randevumu bekleyemedim içime kurt düştü bi kere hayatta yatamam. Acile gittim kadın doğum bidr giderken stres yapmışım tansiyon 16/10 sağolsun doktor hanım cok ilgilendi baktı toyum ve telaşlıyım bebeğin herşeyi cok normal ama hareketleri her zaman yakalanmaz 10 hafta için dedi biraz bekletelim vaktiniz varsa dedi makineyi karnımda bekletti bi baktık ayakları şıp şıp oynuyo bebeğimin çok şükür huzurla uyuyabilirim şimdi. Aklımda kalacağına imkanım varsa içimi rahatlatmadan duramam deli diyebilirsiniz kabul :) ama yerde ararken gökte bulanlardanım hamd olsun

Kızlar gittiginiz hastanelerde doğum fiyatlarını sordunuzmu hiç ben bugün kalp atışını dinlemek için istanbul da medipole gittim çok şükür duyduk. Fakat bazı tahliller istedi diğer arkadaşların yaptırdığı gibi kan ve idrar tahlili... Fiyat sorayım dedim 1050 demesinler mi..
Bu böyleyse doğum ne kadardır dedim muhasebeye uğradım sezeryan için 5500 diyorlar.. Fiyatlar çok uçuk degilmi sizce...

Kızlar gittiginiz hastanelerde doğum fiyatlarını sordunuzmu hiç ben bugün kalp atışını dinlemek için istanbul da medipole gittim çok şükür duyduk. Fakat bazı tahliller istedi diğer arkadaşların yaptırdığı gibi kan ve idrar tahlili... Fiyat sorayım dedim 1050 demesinler mi..
Bu böyleyse doğum ne kadardır dedim muhasebeye uğradım sezeryan için 5500 diyorlar.. Fiyatlar çok uçuk degilmi sizce...
Hangi şubesi. Medipolun fiyatı yüksek evet. Koşuyolu şubesi ise oraya yakın Ümraniye’de sur hastanesi var ben orda Doğum yaptım ve herşeyiyle memnun kaldım. 2017 de 1200₺ sezaryen fiyatıydı. 900₺ normal Doğum. Doktorun gece gelmesi +400₺ idi. Civardaki en uygunuydu. Ama ben uygun diye değil eve yakın diye seçmiştim. Dr. Umut hanım biraz soğuk kanlı ama tek eksisi oydu. Şimdi ordan taşındık bende arayıştayım :(

Havalianne__ Havalianne__ bu mor lahana testini ana okullarinda da turnusol testi gibi uyguluyorlar sanirim yarim lahana bir miktar parçalayip kaynatiyorsun ciddi mürdüm bir su elde ediyorsun
Ardindan sogutup bir kaba idrarini aliyorsun ve idrarini mor lahana suyuna katip karistriyosun
Renk daha da koyulasirsa kız
Açılir pembemtrak mavimtrak olursa erkek

Bu testi kreşler sirke , limon falan katarak uyguluyor asidik bazik deney kimyacı varsa buyursun...

Back