- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
3 te uyuyor öğlen daha yarım saat ileri alsam 3:30 olur.Öğlenleri yarım saat yarım saat ileri almaya çalış bakalım. Annem çok uzakta. Kayınvalidem yakın ama eşim yokken o da arayıp sormuyor. 1 hafta sonra okul başlıyor zaten o bakacak. Şimdiden yüklenmek istemiyorum. Kardeşi olsun istiyorum ama kendimde o gücü ve sabrı bulamıyorum, muallaktayım.
İleriyi erken anlamında kullandım3 te uyuyor öğlen daha yarım saat ileri alsam 3:30 olur.
Benim kardeş aklımın ucundan bile geçmiyor iyi böyle
Kızlar uslu olur derler bir de. Benim de kafam yerimde değil inan sürekli stres, sürekli takip.Bizim gibi kelimeleri yarim soyleyen var mi ya ?
Deniz - de.
Havuza gemiyi koydu.anni bak yü.(yuzuyor)
Biliyor ama devamini soylemiyor cocuk sinirlerim bozuldu shdhdhdhdjje :)
Cikamiyorum yerine - çıkamama (cok guluyorum)
Açamama.
Giyemiyorum yerine giymiiiiii :)
Anne şuna bak hoho(motor) kizim o motor hoho:)
Bazende anne bak ucak ucuğoooi gibi net ama genelde kisaltmali cok guluyoruz :)
Onun disinda 2 yas sendromu tavan.bildiklerimle uyguladiklarim birbirine karisti hic boyle yetersiz hissetmedim herhalde kendimi.disimi sıkmaktan bir hal olmalara devam :) mudahale etmeyeyim dedikce tehlikeli isler pesindeyiz.mumkun degil.haliyle dur yapma hayir demekten bir halim :)
Valla bizimki degisik bir kiz teror estiren cinsten,plajda bazi erkek cocuklari bile annesinin yaninda oturmus kovaasiyla falan oynuyor bizimki tüm plaji tavaf ediyor insanlarin cantalarina el atiyor denizden ciktigimiz an pesinden kosmaktan belim tutuldu :) teyzem zelzele diyor artik 1aydir kadinda kafa kalmadi ahahahahahaha :))))Kızlar uslu olur derler bir de. Benim de kafam yerimde değil inan sürekli stres, sürekli takip.
Anne bak tren, anne bak ne güzel gibi cümleler var bizde, fiillere geçmedi daha
Canim acaba ogle uykusuna ihtiyaci kalmadi mi? Uyku araligi cok uzun, demek ki uykusu gelmiyor. Benimki sabah 8-10 arasi uyaniyor. Uyanma saatine gore oglen 1-2 arasi uyuyor. Aksam da 9'da goturuyorum odaya. 10'a dogru uyuyor ama. Uyudugu saate gore sabah kalkma saati de degisiyor. Sabah 6'da uyanip 3'te uyuyorsa uykusu gelmiyordur bence. Ogle uykusunu atlayinca acaba sabah kalkma saati gecikip aksam yatma saati one cekilir mi?Beni yeni uyku saatleri mahvetti. Sabah 6:30 da kalkıp öğlen 3 te uyumak ne yaGece 11 de uyumasını saymıyorum bile
Şehir dışına çıkma durumu fenaymış. Anne kayınvalide yakınsa yoruldukça geç yanlarına
Öğle uykusuna bugün 15:30 da yattıCanim acaba ogle uykusuna ihtiyaci kalmadi mi? Uyku araligi cok uzun, demek ki uykusu gelmiyor. Benimki sabah 8-10 arasi uyaniyor. Uyanma saatine gore oglen 1-2 arasi uyuyor. Aksam da 9'da goturuyorum odaya. 10'a dogru uyuyor ama. Uyudugu saate gore sabah kalkma saati de degisiyor. Sabah 6'da uyanip 3'te uyuyorsa uykusu gelmiyordur bence. Ogle uykusunu atlayinca acaba sabah kalkma saati gecikip aksam yatma saati one cekilir mi?
Öğlen 13:30 dan 15:30 a kadar uyutmaya çalıştım. Evin altını üstüne getirdi, odadaki küçük halıyı bile salona taşıdı. Şımarıklık tavanİleriyi erken anlamında kullandım
Ama oglen 3 saat fazla sanki. O yuzden gece gec yatiyor. Ogle uykusunun fazlasini aksama kaydirmak lazim, ama nasil ☺Öğle uykusuna bugün 15:30 da yattıAslında ihtiyacı var çünkü öğlen uyuyunca derin uyuyor, 3 saat uyuyor. Bizimkinin ilginç bir huyu var, gece kaçta yatarsa yarsın 8 de de yatsa 11 dede yatsa sabah 6 da ayakta. Doğduğundan beri böyle. Değişmeyen tek şey sabah kalkış saati.
Beni kessen o saatte çocuğu uyutmamÖğlen 13:30 dan 15:30 a kadar uyutmaya çalıştım. Evin altını üstüne getirdi, odadaki küçük halıyı bile salona taşıdı. Şımarıklık tavanHayır tam uyuttum yandaki boş dairede sucaya başladılar. Hem de uyuttuğum odada, duvarlar bitişik
Kaçta uyutuyorsunBeni kessen o saatte çocuğu uyutmam
Ah bi bilsem.. Ben seni tanımadım ya nonamexxxAma oglen 3 saat fazla sanki. O yuzden gece gec yatiyor. Ogle uykusunun fazlasini aksama kaydirmak lazim, ama nasil ☺
Bak yarın da aynısını yapacak senin bebeğinKaçta uyutuyorsunAslında uyku saatleri konusunda kafasına göre takıldığı için benim uyku saatlerini belirlemem söz konusu olmuyor. İnat da bizimki biraz babası kılıklı
Ne yarını bir haftdır aynısını yapıyorBak yarın da aynısını yapacak senin bebeğingel anlaşalım bir kere öğlen uyutmamayı dene . 15:30 da uyunur mu hemde 3 saat korkunç Uyku danışmanları en fazla 2.5 saat ve 15:00 te uyku bitmeli diyorlar benim doktor da öyle demişti . Sen yarın uyutma 19:30 da yatağa götür bak miss olacak
Aynı valla, tatilde kilo vermiştim ben de koşturmaktanValla bizimki degisik bir kiz teror estiren cinsten,plajda bazi erkek cocuklari bile annesinin yaninda oturmus kovaasiyla falan oynuyor bizimki tüm plaji tavaf ediyor insanlarin cantalarina el atiyor denizden ciktigimiz an pesinden kosmaktan belim tutuldu :) teyzem zelzele diyor artik 1aydir kadinda kafa kalmadi ahahahahahaha :))))
Ne yarını bir haftdır aynısını yapıyorAslında uzun zamandır gündğz 2-3 saat uyur gece de 8-8,5 saat uyuyordu. Gece 21:30 yatar sabah 6 da kalkardı. Öğlen de 13 de yate 3-4 gibi kalkardı bunda sıkıntım yoktu da işte öğlen 3:30 da uyuyunca ben dağıldım Gece 23 te yatıyor Gerçi 17-18 aylık olana kadar gece saat başı uyandığımız için buna şükrediyorum. Eski botlarıma baktım da 8 saat uyudu 6 kez uyandı yapmışım hep.
Dediğini uygulamaya hiç cesaretim yokValla bu sefer öğlen hiç uyumaz öğlen uykuları da gider bizimkinin uykulara güven olmaz. Hem gündüz çok yorulursa gece de uyku sıkıntısı çekermiş çocuklar.
Ama sağol canım yardımcı olmak istediğin için
Canım sen bu düzende devam et o zaman, hani en azından 3 buçuk değil de 3’e doğru uyutmaya çalışmaya başla. Bizimki sabah 7.30’da kalkıyor. Öğlen 1-3 arası uykuda oluyor, bazen 3 buçuğa kadar uyuyor. Gece de 10.30’da yatırıyorum, uyuması bazen 11’i buluyor. Gece saatlerimiz aynı yani. Sadece siz sabah fazla uyanık kalıyorsunuz, biz öğleden sonra.Öğlen 13:30 dan 15:30 a kadar uyutmaya çalıştım. Evin altını üstüne getirdi, odadaki küçük halıyı bile salona taşıdı. Şımarıklık tavanHayır tam uyuttum yandaki boş dairede sucaya başladılar. Hem de uyuttuğum odada, duvarlar bitişik
Tesekkur ederim. ❤ ya sorma yillar once uye olurken aklima bir sey gelmemisti, o yuzden noname demistim. Degistirmeye ancak firsat bulabildim.Ah bi bilsem.. Ben seni tanımadım ya nonamexxxYeni nickine bayıldım
Katiliyorum. Oglen artik o kadar uzun uyku onerilmiyor. Gece uykusunu baltaliyor. 1-1.5 saat yeterli aslinda.Bak yarın da aynısını yapacak senin bebeğingel anlaşalım bir kere öğlen uyutmamayı dene . 15:30 da uyunur mu hemde 3 saat korkunç Uyku danışmanları en fazla 2.5 saat ve 15:00 te uyku bitmeli diyorlar benim doktor da öyle demişti . Sen yarın uyutma 19:30 da yatağa götür bak miss olacak
Evet oda var gündüz fazla yorulunca gece uyku sıkıntı oluyorNe yarını bir haftdır aynısını yapıyorAslında uzun zamandır gündğz 2-3 saat uyur gece de 8-8,5 saat uyuyordu. Gece 21:30 yatar sabah 6 da kalkardı. Öğlen de 13 de yate 3-4 gibi kalkardı bunda sıkıntım yoktu da işte öğlen 3:30 da uyuyunca ben dağıldım Gece 23 te yatıyor Gerçi 17-18 aylık olana kadar gece saat başı uyandığımız için buna şükrediyorum. Eski botlarıma baktım da 8 saat uyudu 6 kez uyandı yapmışım hep.
Dediğini uygulamaya hiç cesaretim yokValla bu sefer öğlen hiç uyumaz öğlen uykuları da gider bizimkinin uykulara güven olmaz. Hem gündüz çok yorulursa gece de uyku sıkıntısı çekermiş çocuklar.
Ama sağol canım yardımcı olmak istediğin için
Evet aynen öyle en fazla 2.5 saat . Ki zaten birkaç kere başıma geldi oğlum 1.5 saat veya 1.15 dk öğlen uykusu yaptı aşırı panikledim ki günün devamında huzursuz olacak diye . Yooo normal her zamanki gibiydi yeterli olan o genelde. Ki benim oğlum Aralık doğumlu küçük daha . Ay ilerledikçe uyanık kalma süresi de uzuyorKatiliyorum. Oglen artik o kadar uzun uyku onerilmiyor. Gece uykusunu baltaliyor. 1-1.5 saat yeterli aslinda.
Ay o “no name”sen mi geliyordu. Bir İngilizceci olarak hiç farketmedimTesekkur ederim. ❤ ya sorma yillar once uye olurken aklima bir sey gelmemisti, o yuzden noname demistim. Degistirmeye ancak firsat bulabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?