Sabah uyku saati normal bence benim oğlum da aynen öyle en geç 07:30 öyle olunca çok iyi oluyor aslında ama 06:30-07:00 civarı kalkıyor . Odada karartma olmadan önce 06:00 da başlıyordu Çok kötüydü ben uykusuzdum . Sizin sorun bence öğlen uyku saati cidden berbatmış çünkü o saatte artık uyuyup uyanıyor olması lazım . Doğal olarak ta gece uykusu ileri saate gidiyor. Bizim şuan asıl sorunumuz inanılmaz bir huzursuzluk var . Oto koltuğuna oturmak istemiyor mesela oturuyor sonra inmek istemiyor ona ağlıyor gibi baba gidiyor diye ağlıyor . Bisikletine oturmamak için ağlıyor sonra inmek istemiyor ağlıyor . Suyla oynamak istiyor balkonda saatlerce su açık izin veriyorum suyu aşağı tutma lütfen diye binlerce kere uyarıyorum ve sürekli tutuyor inadına kapatınca veya kısınca ağlıyor . Bir oyuncakla 30 saniye oynuyor sadece içimden sayıyorum resmen hiç bir etkinlik yapamaz olduk . Neden anlam veremiyorum Ve 2. Doz bıontech aşı oldum öyle güçsüzüm öyle ağırlarım var ki çocuk kendini yere atıyor ağlıyor ve kaldıracak gücü kendimde bulamıyorum

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ben de salı günü 2. doz olcam, ilk dozun üstünden o kadar zaman geçmesine rağmen zaman zaman kolum ağrıyor anlamadım.
Bizimki 2-3 gündür böyle 3 te yatıyor. Bundan önce 1 de uyursu akşam da 9 da yatardı. Bir süreçtir umarım düzene girer.
2 yaş sendromu olabilir bahsettiğin. Ben şunu anladım bir şeyi yapma dersen özellikle yapıyor gözüme baka bak Banyodan çıkmak istemezse birazdan su ısınacak çabuk çıkalım diyorum çıkıyor. Oyuncakla çok oynamaması normal. Ben dün 4 sandalyeyi koydum üstüne de çarşaf örttüm çadır yaptım. Bardakalrı, oyuncak ayısını falan aldım. Çadırın içinde oyuncak ayısını banyo yaptırdık ayağı kokuyor dedik ayağını kokladı banyo yaptırdı bardaklarla çay içirdik faln 20 dk oyalandı. İşin ilginç yanı netten çadır almıştım hiç oynamadı çarşaftan yapılan çadıra bayıldı. Bu tarz şeyler de deneyebilirsin.

13:00 e çekebilirim umarım Annen nasıl oldu canım?
Canım doktor Perşembe günü görecek ama kardeşimin sağlıkçı bir arkadaşı başka bir doktora göstermiş tahlilleri, şeker hastalığından başka bir rahatsızlığı yok demiş, uzmanlık alnını bilmiyorum ama. Umarım kendi doktoru da iyi şeyler söyler.

Benim oğlum da vileda ile Mopla toz bezi ile oynuyor bu arada köpek dişi şişmiş kötü bir gece geçirdik

Kendini yere atma bizde de var.İstedigi olmadiginda cimcikliyor.2yas sendromu hakikaten çok zormuş. Hep yorgunluk var bende de aşıdan mi kosturmaktan mı bilmiyorum. 1ay önce 2.dozu olmuştum ben de hala bitkinlik var üzerimde

Kızlar ya bebisi ayağını yere vuran var mı aranızda bizimki bunu alışkanlık haline getirdi.Apartmanda oturmasak neyse de komşum rahatsız oluyor.Babasi yapma dedikçe pekiştirdi sanırım dikkatini değiştir diyorum ama yapamıyor.Cok bunaldım vallahi nasıl geçer bu alışkanlık tavsiyesi olan var mı?Gunde 2kez dışarı gidiyoruz boyama banyoda uzunca suyla oynama,kitap okuma vs. ilgileniyorum da yani.Arkadasi yok ondan olabilir mi acaba

Sokakta el tutmuyor vs sürekli birşey istiyor ama durmadan ıh ıh sürekli böyle 2 yaş mu ben ben anlamıyorum daha küçük benim bebem . Bu arada eşim müsait olduğunda ben hemen dahiliyeye gideceğim birşeylerim düştü galiba kötüyüm

Bizimkinde de var tepinme şeklinde, öyle oyun yapıyor, altımız dükkan o yüzden rahatım ama balkon demirlerine ve kalorifer peteklerine oyuncakla ya da kaşıkla vurma huyu vardı, o fenaydı. Şimdi bıraktı onu. Hoşlarına giden bir şeyi tekrar tekrar yapıyorlar. Sizinki de vazgeçer yeni bir şey bulunca. Komşuları da anlamıyorum gerçekten, büyük çocuk olsa yapma diyelim ama 2 yaş çocuğu dinlemiyor ki. Hem onun ayağının çıkardığı gürültüden ne olur

İnşallah vazgeçer ama bayadir yapıyor 3-4ay falan oldu. Anlayışlı insan bulmak zor hakikaten sabahın 7sinde de yapıyor bazen haklılar biraz da 3 yillik bina bizimki müteahhit nasıl yapmış bilmiyorum kağıt gibi sanki ev yukarıdakilerin alarmı bile duyuluyor yada lambayı acinca çıkan ses dahi geliyor anlamadım. Baya ses gidiyor yani.Kayinvakidemlerin 20 yıllık bina o kadar ses olmuyor aynı şekilde tepinince

Bizimki de 25 yıllık, takır takır terlikle gezdiklerinde hele çok kötü oluyor, konuşmaları da duyuluyor arasıra. Yeni binalarda da oluyor demek ki şaşırdım, apartman hayatı zor.

Bizimki de 25 yıllık, takır takır terlikle gezdiklerinde hele çok kötü oluyor, konuşmaları da duyuluyor arasıra. Yeni binalarda da oluyor demek ki şaşırdım, apartman hayatı zor.
Erkek çocuğu olanlara müstakil ev şart bence Koşması zıplaması tepinmesi bitmiyor. Çocugu engellemekten, yapma, hayır demekten yoruluyorum.

Ben de ben de. Bugün kesinlikle aynısını düşündüm. Babası sürekli şehir dışına çıkıyor, mahvoluyorum bu ara.
Beni yeni uyku saatleri mahvetti. Sabah 6:30 da kalkıp öğlen 3 te uyumak ne ya Gece 11 de uyumasını saymıyorum bile
Şehir dışına çıkma durumu fenaymış. Anne kayınvalide yakınsa yoruldukça geç yanlarına

Öğlenleri yarım saat yarım saat ileri almaya çalış bakalım. Annem çok uzakta. Kayınvalidem yakın ama eşim yokken o da arayıp sormuyor. 1 hafta sonra okul başlıyor zaten o bakacak. Şimdiden yüklenmek istemiyorum. Kardeşi olsun istiyorum ama kendimde o gücü ve sabrı bulamıyorum, muallaktayım.

Bizim gibi kelimeleri yarim soyleyen var mi ya ?
Deniz - de.
Havuza gemiyi koydu.anni bak yü.(yuzuyor)
Biliyor ama devamini soylemiyor cocuk sinirlerim bozuldu shdhdhdhdjje :)

Cikamiyorum yerine - çıkamama (cok guluyorum)
Açamama.
Giyemiyorum yerine giymiiiiii :)

Anne şuna bak hoho(motor) kizim o motor hoho:)

Bazende anne bak ucak ucuğoooi gibi net ama genelde kisaltmali cok guluyoruz :)

Onun disinda 2 yas sendromu tavan.bildiklerimle uyguladiklarim birbirine karisti hic boyle yetersiz hissetmedim herhalde kendimi.disimi sıkmaktan bir hal olmalara devam :) mudahale etmeyeyim dedikce tehlikeli isler pesindeyiz.mumkun degil.haliyle dur yapma hayir demekten bir halim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…