ohooZaten vajinal bakıldığında 3 haftalık çıkmıştı o hiç sayılmaz o zaman :)
Seninki baya baya erkek gibi bilemedim cnm ya benim velet nie oleBenimki fasulye gibiydi canım, benim kızlarda yuvarlaktı. Bak benim kese fotosu 6+2
sağ tarafta gördüğüm minik nokta bebekse erkek gibi. vajinal olduğu için :)Seninki baya baya erkek gibi bilemedim cnm ya benim velet nie olebak bi 6 haftalik fotusu daha varmis birda kese icin bi nokta var vajinal bu
ohooama seninki erkek gibi doğuyor içime
Evet o nokta benim minigim dr. erkege benziyor dedisağ tarafta gördüğüm minik nokta bebekse erkek gibi. vajinal olduğu için :)
Seninki baya baya erkek gibi bilemedim cnm ya benim velet nie olebak bi 6 haftalik fotusu daha varmis birda kese icin bi nokta var vajinal bu
Simdi son kararin neSola yatkınlık var burda,vajinal olduğu için sağda.benimki iyice yapışmış :)
Seninki baya baya erkek gibi bilemedim cnm ya benim velet nie olebak bi 6 haftalik fotusu daha varmis birda kese icin bi nokta var vajinal bu
Simdi son kararin ne
Doktor tahmin yürütmese bile görüntüyü hemen çekip buraya atacağım.oyyy bende çok heyecanlanmıştım kendimi gördüm2. kontrol kadar zevk veren bişey yok benim doktorum hiçbir şey görünmüyor erkeğe biraz daha fazla benzettim dedi. yine de alışveriş yapmayın yanılma payı var dedi
Aynen hep soldan bakiyor yada ortadan hic saga o zimbirtiya kaydirmadi bileSenin kide erkek gibi kuzum, bu teoriye göre. Ama sana soldan bakıyormuş :) benimde sanki sağ tarafa yakın bakıyor
Belirtiler ilk gebelikle aynı mı ? Farklılık var mı ? Benim kızımda ki gibi geçmiyor gebelik ama bana farklı geçebilir diyorlar cinsiyet aynı olsa da ? Sence.?Doktor tahmin yürütmese bile görüntüyü hemen çekip buraya atacağım.
İlk hamileliğimde 11lerde doktora gitmiştim erkeğe benziyor demişti ama kızım oldu o yüzden tahminlere şu an pek kulak asmamam gerektiğini biliyorum ama merak işte. Bir de bütün belirtilerim kız. O yüzden daha da meraktayım.
Aynen hep soldan bakiyor yada ortadan hic saga o zimbirtiya kaydirmadi bile
Saglikli olsunlarda farketmez ama cok kiz istemistimErkek bence kuzum
ehehe bi özel hissettimEvet o nokta benim minigim dr. erkege benziyor dedi
ay bende nub teorisi için atacaktım. sıpa totişini bize dönüp taklalar attığı için o pozisyonu alamadık. bacak arası görünmüyor bileDoktor tahmin yürütmese bile görüntüyü hemen çekip buraya atacağım.
İlk hamileliğimde 11lerde doktora gitmiştim erkeğe benziyor demişti ama kızım oldu o yüzden tahminlere şu an pek kulak asmamam gerektiğini biliyorum ama merak işte. Bir de bütün belirtilerim kız. O yüzden daha da meraktayım.
Saglikli olsunlarda farketmez ama cok kiz istemistim
Kızımdaki gibi bulantılarım, iştahsızlığım var. Başka hamilelere göre daha yoğun yaşadım ve şu anda yine öyle yaşıyorum. Ama bu grupta okuduklarım işte kesenin yuvarlak olması, bebeğin solda olması, sivilce çıkmaması (sivilce erkek bebekte çıkıyormuş testesteron hormonundan dolayı), canımın portakal suyu çekmesi, değişken ruh hali, tatlı hiç yemek istemiyorum gibi gibi belirtiler...Belirtiler ilk gebelikle aynı mı ? Farklılık var mı ? Benim kızımda ki gibi geçmiyor gebelik ama bana farklı geçebilir diyorlar cinsiyet aynı olsa da ? Sence.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?