- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Ya bende şeker yok askında ailemde de yok. ben 50grlık olandan içtim. Bekleme sırasında bir kez başımı az eğmiş bulundum ve tamamen gözlerim karardı. Kafamda ellerimde uyuşma oldu. Panikleyip bağırdım. Eşim de korktu o halimi görünce. Sınırın üstünde çıkınca dr 75gr la yenilemek istedi. Öykümü anlatınca Açlık tokluk baktırdım . Bebeğimin karın ve kafa çevresi 2hafta önden gidiyordu kilo da fazla olunca riske atmak istemiyor dr lar. Şimdi bunda napcam bilmiyorum. Yine birkaç gün ilerde gidiyor. Yediklerime de dikkat ediyorum halbuki. Pirinç hiç tüketmem meselaCanm valla şeker ölçüm yolu çok ta.Bnde işte açlık tokluk kan verdim başta.Rsk altındason ilaç kullanmalısın dedi.
Bende ilaç kullanmadım diyetisyene gittim liste verdi .
Şeker aleti aldık eve düzenli şekilde her gün 4 kere olmak üzere iki hafta ölçtüm.değerleriö gayet iyi olduğu halde gzli şeker olabilir die yine şeker yükleme testi istedi doktor .
Valla ben 1.de korkup okadar çok dr a gittim ki bir haftada 3kez başka hastanelerde girdiğim oldu. bunda 20.haftaya kadar 3kez diye sınır koydum kendime bir sıkıntı olmadıkça. Yurt dışında tüm gebelik boyunca 3kez hak tanınıyor ultrason için. Fazlası için ücret ödeniyormuş.Kızlar siz kontrollere sık mı gidiyorsunuz, ben ayın 6sında gittim. Doktorum bir sıkıntı olmazsa bir ay sonra gel dedi