• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saol canim. Corba keyfi gelirse icer. Genel olarak yemek yemeyi pek sevmiyor. Onun yerine emmek istiyor. Gelecek ay birakicam insallah emzirmeyi. Doktoru da birakmami soyledi. Birakinca duzelir diye umut ediyorum.
Annem varken aç kalmam mantığında senin kuzu ☺️😇
İnşallah Kolay olur bu süreç sizin için
Bizimkinin de hiç bırakmaya niyeti yok

Kizlaaaar rocs normal firca kullaniyorduk dis fircamizi kaybettik su silikonu kullananlar memnun mu yoksa normal firca seklinde daha mi iyi ? Digerin8 elinden dusurmedigi icin deformede etmisti uzadi cikti falan 😆

Eklentiler

• Screenshot_20210331-195541_Chrome.jpg
    Screenshot_20210331-195541_Chrome.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 13
Evet canım biraz öyle oldu.
İyiyiz şükür düşe kalka büyüyoruz
Bi ara her gün kafasını bi yerlere vuruyordu bizimki de
Kafasını iyice sağlamlaştırıyor diye düşünmeye başladık o derece 🙃

Ablasıyla oyun oynuyorlar, kızdığında evin içinde kovalıyor kızı, el kadar haliyle sinirleniyor 😂

Özetle Bende içsel dönüşümlerdeydim 😇❤️

Sen nasılsın canım herşey yolundadır inşallah
Cok şükür 🙏 biz ilk yasadik ben cok panikledim kafa vurmasinda cunku haddinden fazla sisti bence 😆 panikle komsuma haber verdim.kadina soruyorm bu kadar siser mi diye siser daha siser diyo kadincagiz falan 🤦‍♀️😅 nyse ki atlattik..bir abla olmasi ne guzel bizde komsunun kizina asigiz gun icinde geldiginde gulleri aciyor bizimkinin yoksa beni yiyor tüm gün😑🤣

Cok şükür 🙏 biz ilk yasadik ben cok panikledim kafa vurmasinda cunku haddinden fazla sisti bence 😆 panikle komsuma haber verdim.kadina soruyorm bu kadar siser mi diye siser daha siser diyo kadincagiz falan 🤦‍♀️😅 nyse ki atlattik..bir abla olmasi ne guzel bizde komsunun kizina asigiz gun icinde geldiginde gulleri aciyor bizimkinin yoksa beni yiyor tüm gün😑🤣
Canım aklında olsun hani Allah korusun bir daha kafasını bi yere çarparsa hemen yemek kaşığıyla o yere bastır, kesinlikle şişmiyor. Morarıp renk değiştirerek kayboluyor.

Oh iyiymiş komşunun olması, azıcık nefes alırsın onlar oynarken ☺️☺️

Çocuğu uyutur uyutmaz alt kat gümbür gümbür her gürültü yaptığında satılık ev ilanlarına bakıyorum🤦‍♀️

Canım aklında olsun hani Allah korusun bir daha kafasını bi yere çarparsa hemen yemek kaşığıyla o yere bastır, kesinlikle şişmiyor. Morarıp renk değiştirerek kayboluyor.

Oh iyiymiş komşunun olması, azıcık nefes alırsın onlar oynarken ☺️☺️
Sagol canim❣ annemde ekmek cigner koyardi ama firsat olmadi ki bakayim bise var mi dememle yumurta buyuklugunu gormem bir oldu 😱 bence teni fazla hassas anlamis oldum 😅 Allah yasatmasin ya yarilsa falan naparim bilmem 😱

Çocuğu uyutur uyutmaz alt kat gümbür gümbür her gürültü yaptığında satılık ev ilanlarına bakıyorum🤦‍♀️
🤣🤣 benimde korkum burdan cikarsam basima bunlarin gelmesi. sirf onun yuzunden katlaniyoum yoksa site sartlari suan tam bizimkilere gore
.park yesil alan....ama komsular , evin genisliginden,ısınmasindan memnunum 😆 kipirdamiyorum korkudan bir yere
Belki yaza dogru cilginlik yapip tasinirim😛

🤣🤣 benimde korkum burdan cikarsam basima bunlarin gelmesi. sirf onun yuzunden katlaniyoum yoksa site sartlari suan tam bizimkilere gore
.park yesil alan....ama komsular , evin genisliginden,ısınmasindan memnunum 😆 kipirdamiyorum korkudan bir yere
Belki yaza dogru cilginlik yapip tasinirim😛
Site şartları, park, yeşil alan uygun da işte alt kat konusunda sıkıntı var. 5-6 yaşlarında çocuğu var. Arkadaşları da geliyor ve başlıyorlar gümbür gümbür gürültüye. Çocuk sahibi bir insan olarak anlayışlı olmalıyım biliyorum, bir şey de dediğim yok ama işte bizimki böyle gündüz uykusundan zamansız uyanınca gece uykuları hepten sapıtıyor. Bu arada ev bakıyorum derken baktığım evler alt-üst komşu derdi olmayan dublex evler😂

Merhaba kızlar abartıyorum bilmiyorum ama bu aralar konuşmaya taktım evet kelimeler söylüyor ama iki kelimeli cümle kurmadık daha fazlasıyla ilgileniyorum konuşuyorum ama sanki olmuyor gibi yada ben takıldım ama kendi dilince bir sürü şeyler söylüyor konuşuyor hecelerle anlaşılmıyor siDe durumlar nasıl

İki kelimeli cümleler için henüz erken. Erkekse daha geç konuşur. Bizim 20 kelime konuşuyor toplasan ama yeni kelimeler geliyor yavaş yavaş. Ben 10 aylıkken üç kelimeli cümle kuruyormuşum, takılmıyorum daha fazla kelime kurmalı vs diye. Normal süreç bunlar.

İki kelimeli cümleler için henüz erken. Erkekse daha geç konuşur. Bizim 20 kelime konuşuyor toplasan ama yeni kelimeler geliyor yavaş yavaş. Ben 10 aylıkken üç kelimeli cümle kuruyormuşum, takılmıyorum daha fazla kelime kurmalı vs diye. Normal süreç bunlar.
Evet erkek ya sanki yeni kelimeler geliyo bizdede yavaş yavaş ama bazen anlaşılmıyor bazEn anlaşılıyor çok takıntı yapmamak lazım galiba

Merhaba kızlar abartıyorum bilmiyorum ama bu aralar konuşmaya taktım evet kelimeler söylüyor ama iki kelimeli cümle kurmadık daha fazlasıyla ilgileniyorum konuşuyorum ama sanki olmuyor gibi yada ben takıldım ama kendi dilince bir sürü şeyler söylüyor konuşuyor hecelerle anlaşılmıyor siDe durumlar nasıl
Hepsinin gelisimi farkli farkli bence takma kafana..sen annesisin ciddi bir problem olsa eminim farkedersin.boyle seyler yurume konusma vs hepsinde farkli zamanda oluyor..anlasilmayan kelimeler bizde de var 2lilere 2ay falan oldu geceli ama konusmada erkendi biz de ve kız faktoru bence cok dogru.komsumuzun kizi 12.ayda cumle kurmus 🤷‍♀️ biz anca ancaaa..yani hepsi farkli icini ferah tut 😍
Ama bu ara tvyle fazla hasir nesiriz evde tekiz... biraz daha anlamsiz konusmaya basladi genelde kuzenleri ya da akraninin yaninda cok gelisim gosteriyor..
Ilk cumlemiz anne agga gidelim oldu kapida zorlandigi bir an🤣
Genelde sinirlendiginde ve zorlandiginda kaciveriyor cumle.gecen babasina sinirlendi "bi verrr bi veeeer " diye tepiniyor🤣 onun disinsa sorulara devam çıkam mi 🤣 takiyim miii sutu gordugunde iciyim mi🤦‍♀️ hep soru sorarak mi konuscak bilmiyorum😱

Hepsinin gelisimi farkli farkli bence takma kafana..sen annesisin ciddi bir problem olsa eminim farkedersin.boyle seyler yurume konusma vs hepsinde farkli zamanda oluyor..anlasilmayan kelimeler bizde de var 2lilere 2ay falan oldu geceli ama konusmada erkendi biz de ve kız faktoru bence cok dogru.komsumuzun kizi 12.ayda cumle kurmus 🤷‍♀️ biz anca ancaaa..yani hepsi farkli icini ferah tut 😍
Ama bu ara tvyle fazla hasir nesiriz evde tekiz... biraz daha anlamsiz konusmaya basladi genelde kuzenleri ya da akraninin yaninda cok gelisim gosteriyor..
Genelde sinirlendiginde ve zorlandiginda kaciveriyor cumle.gecen babasina sinirlendi "bi verrr bi veeeer " diye tepiniyor🤣 onun disinsa sorulara devam çıkam mi 🤣 takiyim miii sutu gordugunde iciyim mi🤦‍♀️ hep soru sorarak mi konuscak bilmiyo
Aslında öyle canım gelişim farkı tabi her çocuğun tv gerçekten etkiliyor benim oğlumda çok seviyor ama bunara hiç açmıyorum arada çilli horoz şarkısını açıyorum okadar yaptığım tek hata bazı şeyleri internette okumak ve acaba acaba diye kendimi bitiriyorum rahat olmak lazım akışına bıraktım ☺️

Genelde sinirlendiginde ve zorlandiginda kaciveriyor cumle.gecen babasina sinirlendi "bi verrr bi veeeer " diye tepiniyor🤣 onun disinsa sorulara devam çıkam mi 🤣 takiyim miii sutu gordugunde iciyim mi🤦‍♀️ hep soru sorarak mi konuscak bilmiyorum😱
bizde de var bu zoru görünce duyulmadık şeyler cikiyor
biraaaakkkkk
hayirrrrrrrr
aaaaaaccccccccç
geeelll
ağaç diyo sürekli bahçede
bi de ne bu ?
ne bu ?
bu ne değil
ne bu ?😄
güle güle 🙃var

asla komut almak istemiyoruz

ne evde kime ait bunu biliyor

burnunu kesinlikle göstermiyor mesela😄😁
dans edenlerin yaptığını yapmaya çalışıyor
sayıları saymaya çalışıyor karmaşık bişeyler diyor 3=ütü anliyorum sadece
yemek konusu felaket😔😑
uyku geç yatıyor
günler geçiip gidiyor...

Günaydın kızlar🙂 Sizinkiler gece toplam kaç saat uyuyor? 4-5 gündür 8 uyuyor saat ve sabah uykusu olduğu halde emip yatmıyor yani 5-5:30 da kalkıyor. Akşam hep 8-9 da yatardı ama 6 da kalkardı, gece kaçta yatarsa yatsın 6 da kalkardı. Şimdi kaçta yatarsa yatsın sabah 5 te uyanıyor. Gündüz çok uyuyor gece de uykusundan çalıyor desem o da değil. Gündüz 1,5 saat uyuyor genelde.

bizde de var bu zoru görünce duyulmadık şeyler cikiyor
biraaaakkkkk
hayirrrrrrrr
aaaaaaccccccccç
geeelll
ağaç diyo sürekli bahçede
bi de ne bu ?
ne bu ?
bu ne değil
ne bu ?😄
güle güle 🙃var

asla komut almak istemiyoruz

ne evde kime ait bunu biliyor

burnunu kesinlikle göstermiyor mesela😄😁
dans edenlerin yaptığını yapmaya çalışıyor
sayıları saymaya çalışıyor karmaşık bişeyler diyor 3=ütü anliyorum sadece
yemek konusu felaket😔😑
uyku geç yatıyor
günler geçiip gidiyor...
Masallah yaaaa cok tatlilar😍
Ayicik bombo asigi bizimki bu sabah net cumle kurdu heyecanla cok gulduk "mombooo cıktı " 🤣🤣🤣 bir de akilli tavsan momo hastasi onunda sarkisini soyluyo kendince hahahhahaha cok komikler 😍

Günaydın kızlar🙂 Sizinkiler gece toplam kaç saat uyuyor? 4-5 gündür 8 uyuyor saat ve sabah uykusu olduğu halde emip yatmıyor yani 5-5:30 da kalkıyor. Akşam hep 8-9 da yatardı ama 6 da kalkardı, gece kaçta yatarsa yatsın 6 da kalkardı. Şimdi kaçta yatarsa yatsın sabah 5 te uyanıyor. Gündüz çok uyuyor gece de uykusundan çalıyor desem o da değil. Gündüz 1,5 saat uyuyor genelde.
8.30 9 civari yatiyor gece 12 gibi uyaniyor sutunu icip tekrar sabah 7ye kadar ..uzun zamandir gece beslenmede yapmiyordu ama bu ara yine basladik.dun gunduz 2.5 3 saat uyudu ve berbat bir gece gecirdik.et yemisti bir de rahatsiz etti sanirim.

gece uykusu 9 saat canım öğle uykusu da 1.5 gece sık sik kalkiyor yine😑😶 alt köpek dişler sanırım zorluyor uçlari var ama henüz uzamadi

Back