• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz ferrum kullandık severek içiyordu tadını begeniyordu.Doktoruna sorup onu deneyebilirsin uygun görürse.Kivinin yada mandalina üstüne damlatıp falan vermeyi denedin mi?
Portakal suyuyla denedim, ondan bile nefret etti. Cok baskin bir tadi ve kokusu var. Microfer verdim bugun, onu da cikardi tadi kotu olmamasina ragmen. Damlatilacak olcude degil, bayagi kasikla icmesi gerekiyor bir de ferro'yu. Bakalim microfere alismazsa ferrumu da deneyecegim.

Bizim dis donemi bir ay kadar boyleydi, bakicim da hastaydi gelemedi kafayi siyiracaktim. Meme icin atletimi yirtmisligi var, az once emzirmeme ragmen. Hic kapatayim da istemiyor, emmese de acik kalacak bakacak arada gelip emecek. Gunduz vermemeye baslayinca duzeldi. Yine istiyor meme meme diye aglamakli geliyor ama ben kesin kararli hayir, simdi meme yok diyorum oyaliyorum. Daha once mumkun degildi ama, ustumu basimi cekistiriyordu ve cok bunalmistim. Hatta cocuk psikiyatrina sordum birakmamda sakinca var mi diye. 18 ay civari birakmayi onermedi anneye baglanma tavanmis bu donem. Gercekten de oyle. Mayis gibi birden kesmende sakinca yok dedi. O zamani bekliyorum.
sanırım diş değildir bizimki
çünkü nerdeyse tüm dişleri harala gürele çıkardık
yorgunum ve boyun fıtığım baya baya azdı
hem saçma sapan yatmaktan hem de sürekli tepemde gezmesinden
müstakil bir ev lazım bu kuzulara koşmak girmek çıkmak
böyle apartman tepelerinde onlara da üzülüyorum
herseyi kısıtlanmış bir yaşam
sirk maymunu gibi eğitmeye çalışmak falan baya yorucu anne için de
E Elwing6 ben de bu yaz deneyeceğim hatta arada wc ye götürüp tutmak için çalışıyorum
you tube da bir yabancı kadın
teee doğumda başlamış
bizim kızın teni çok hassas pişik çabuk oluyor o sebeple bir an önce beze bay bay yapmalıyız
bez den de nefret ettim çok sağlıksız geliyor🤮

E Elwing6 geçmiş olsun
bizim için sıradanlaştı düşmeler falan
bi de şu kalemleri ağzına alması yok mu resmen duman atıyorum

vera sayı sayiyor uydurarak üç ve iki birleştirmiş
ütü diyor🤣
yapboz vari şeyleri ablasi da sevmiyordu bu da sevmiyor🤔
her şey e
NE O ?
🤦‍♀️

HER SEYI mm muah diye öpmeler🥰

fermuarlı bişey giydiremez oldum
hemen açıp çıkartıyor

tanışalım diye bi şarkı vardi ondan sanırım toklasmayi öğrendi 😄

18. ay uyku gerilemesi oluyormuş. 1 aydır uykuları düzene girdi herhalde derken 2 gündür yine uykuları bozuldu. Sizde de var mı bu durumlar? Bu arada diş yok.
Geçen hafta bizim de öyle oldu. Bu hafta daha iyi maşallah diyeyim.

iyi çok güzel 5,5 aylık başladıysan benim yaşasaydı ben 4 ay olmadan başlamam gerekiyordu toplam 4 aydı iznim. kim bakıyor peki bebişe.
Babaannesi bakıyor canım. Ben 5.5 aylık işe başladım ana pandemi olunca yaz tatiline kadar çalışmadım, toplam 1 buçuk ay okula gittim, sonra eba ve whatsapp gruplarından eğitim verdim verdim çocuklara. Bu sene de Canlı derslerle başladık, bir aydın da okullar açık, haftada üç gün okula gidiyorum.

E Elwing6 geçmiş olsun
bizim için sıradanlaştı düşmeler falan
bi de şu kalemleri ağzına alması yok mu resmen duman atıyorum
Tesekkur ederiz ben cok saskinim kisa mesafeden dustu ama cocugun kafasi simdi patlick herhalde dedim inanilmaz sisti buzu koyana kadar ve inanilmaz morardi...aklimi oynatiyordum 😝 acile gidene kadar indi doktorda bunun icinmi geldiniz der gibi bakti zaten 🤦‍♀️😅 ben hicbir alnon oyle sisebilcegne ihtimal vermezdim ekliyim hatta.. 30 cm koltuktan dustu..simdi surekli dibindeyim nasil kollayacagiz bunlari ya😑 tum gun dipdibe oturuyoruz.alt komsum geldi ohoo durunun kafasinin arkasi dikisli diye daha neler gorecegiz acaba 🤦‍♀️

Eklentiler

• 20210322_190619.jpg
    20210322_190619.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Kızlar, oğlumda kansızlık çıktı. Zaten aşırı iştahsızdı her zaman. Tırnakları da beyazladı son zamanlarda. Doktorumuz ferro sanol şurup verdi ama içirmek ne mümkün :KK43: Nefret ediyor, ne yaptıysam içiremedim. Meyve suyuna karıştırdım, çocuk meyve suyundan nefret etti artık onu bile sevmiyor. Doktoruna söyledim o da microfer verin dedi. Yarın ilk kez onu deneyeceğim ama microfer tedavi amaçlı kullanılıyor mu emin değilim. Eczacı çok etkili falan dedi ama kutusunda bile ilaç değildir, tedavi edici değildir falan yazıyor. Doktoruna sordum, tatmin edici bir cevap alamadım. Kullananınız var mı bu damlayı? Ferro sanol'u içirmeyi başaranınız varsa taktik de alabilirim ama hiç umudum yok.
Biz ferro gyno kullanmıştık ama içirememiştim, içerken ter içinde kalıyordu ağlamaktan. Sonra doktora sordum 2 ay nasıl içiricem böyle diye. Ferrum ile değiştirdi. Ferrumun tadı daha iyiydi. Ama ona da başta ön yargılı yaklaştı, içmek istemedi. Sonra peluş oyuncağına içirir hibi yaptım bak bu içti sıra sende dedim. O da içti ve eşimle ben alkışladık bravooo falan diye bu gaza geldi içti😂 Tabi o zaman daha küçüktü, şimdi olsa yemez bu numaralarımızı😀

Tesekkur ederiz ben cok saskinim kisa mesafeden dustu ama cocugun kafasi simdi patlick herhalde dedim inanilmaz sisti buzu koyana kadar ve inanilmaz morardi...aklimi oynatiyordum 😝 acile gidene kadar indi doktorda bunun icinmi geldiniz der gibi bakti zaten 🤦‍♀️😅 ben hicbir alnon oyle sisebilcegne ihtimal vermezdim ekliyim hatta.. 30 cm koltuktan dustu..simdi surekli dibindeyim nasil kollayacagiz bunlari ya😑 tum gun dipdibe oturuyoruz.alt komsum geldi ohoo durunun kafasinin arkasi dikisli diye daha neler gorecegiz acaba 🤦‍♀️
ay canim yaaa çok morarmış
bizim de bacaklar mor
dolap devirdi üstüne
bazen içimi bi kasvet kaplıyor yaz gelecek pencereler açılınca ne yapicam korkusu sariyor
vukuatsiz günümüz yok
ya düşer ya çarpar ya keçeli kalem bulur emer 🤦‍♀️

Biz ferro gyno kullanmıştık ama içirememiştim, içerken ter içinde kalıyordu ağlamaktan. Sonra doktora sordum 2 ay nasıl içiricem böyle diye. Ferrum ile değiştirdi. Ferrumun tadı daha iyiydi. Ama ona da başta ön yargılı yaklaştı, içmek istemedi. Sonra peluş oyuncağına içirir hibi yaptım bak bu içti sıra sende dedim. O da içti ve eşimle ben alkışladık bravooo falan diye bu gaza geldi içti😂 Tabi o zaman daha küçüktü, şimdi olsa yemez bu numaralarımızı😀
Aynen canim, hayatta yemez. Doktor microfer onerdi, 2 gundur kasigi gorur gornez aglamaya basliyor aslinda tadi kotu degil bunun. Bugun ustune kustu, ictigi azicik ilaci da cikardi. Doktoru emzirmeyi birak reflu yapiyor ondan kusuyor dedi. Ben bir ay sonra biraktirmayi dusunuyorum, ha deyince de olmuyor. Bakalim nasil iciricem bu ilaci ya :( bugun birisi igneden bahsetti. Doktora sorsam mi acaba, valla boyle imkani varsa ignesini olsun eger ilac icmicekse. 3 ay boyunca nasil iciricem bu sekilde 🙄

Çok geçmiş olsun canım.
Biz evden sehpaları kaldırdık ama ben canlı dersteysen babaannesi onlara götürmüştü, tv sehpasına çarpmış başını, çok şişmedi ama hala morluk var, ve sanki alnını kırıştırdığında çukur gibi duruyor orası. Daha önceden de yatak başlığına çarpmıştı ve orası da hafif çukur gibi. Geçer inşallah. Hakikaten nasıl kollayacağız bunları ya.

Vardır yanında bakıcıları. İnstagramdan para kazanıyorlar sonuçta. Bir nevi evden çalışıyorlar😀 Gerçi çocukları üzerinden para kazanıyorlar ki bu çok sinir bozucu.
Takip edip pirim vermemek en iyisi.
Bu yazışmalarımızdan sonra 100 kişiyi fln takipten çıkardım, prim vermeyelim kızlar 😂

bugünlerde beni baya depresyona sürüklemisti evden hiç çıkmıyorum zaten meme vermeyince çığlık çığlık ağlamalar yemeğe karşı inat
eşim de kriz anında tvden you tube sarılıyor ben kapatıyorum falan...

bi de benim kızım hırçınlasti diye düşünüyorum
elimden tutup isteği yere götürmeler bişeylere ağlayarak israrla sarılmalar umarım bi dönemdir yoksa ruh sağlığımı yitiricem
2.paragraf bizde de başladıı

Çok geçmiş olsun canım.
Biz evden sehpaları kaldırdık ama ben canlı dersteysen babaannesi onlara götürmüştü, tv sehpasına çarpmış başını, çok şişmedi ama hala morluk var, ve sanki alnını kırıştırdığında çukur gibi duruyor orası. Daha önceden de yatak başlığına çarpmıştı ve orası da hafif çukur gibi. Geçer inşallah. Hakikaten nasıl kollayacağız bunları ya.
Iyi etmissiniz size de gecmis olsun..bizim komik olan dumduz yururken falan cakilmasi😅 ben basindan ayrilamiyorum tum gunumuz bi oda da geciyor iste ☺

bizim de bacaklar mor
dolap devirdi üstüne
bazen içimi bi kasvet kaplıyor yaz gelecek pencereler açılınca ne yapicam korkusu sariyor
vukuatsiz günümüz yok
Sagolasn.Dun pencere kolunu yariladi acimm mi falan dedi kilit takacagiz simdi😅 kapi pencerelere de basladik..yeterince enerjilerini atamiyorlar mi ya her gun cikartmak lazim aslinda ama bende de oyle bir enerji yok😉

bizim de bacaklar mor
dolap devirdi üstüne
vukuatsiz günümüz yok
Yeni hobisi koltuga cikip pencereden kuslari, arabalari izlemek ve pencereleri acmak. Ama biz gecen sene tum pencerelere ve balkonlara demir taktirdik. Bunun stresini yasayamam cunku. En cok korktugum seylerden biri bu. Pencerelerimiz cok alcak, ben bile korkuyordum. Kilit falan ise yaramiyor bizimkinde. Simdi prizlere taktigimiz guvenlik aparatlarini bile cikarmayi ogrendi. 😖

Yeni hobisi koltuga cikip pencereden kuslari, arabalari izlemek ve pencereleri acmak. Ama biz gecen sene tum pencerelere ve balkonlara demir taktirdik. Bunun stresini yasayamam cunku. En cok korktugum seylerden biri bu. Pencerelerimiz cok alcak, ben bile korkuyordum. Kilit falan ise yaramiyor bizimkinde. Simdi prizlere taktigimiz guvenlik aparatlarini bile cikarmayi ogrendi. 😖
bizim de kilitli ama ben yine de korkuyorum kadın geliyor ondan ablamizdan hatta kendim açık unutmaktan...

Sagolasn.Dun pencere kolunu yariladi acimm mi falan dedi kilit takacagiz simdi😅 kapi pencerelere de basladik..yeterince enerjilerini atamiyorlar mi ya her gun cikartmak lazim aslinda ama bende de oyle bir enerji yok😉
bizimki de aynen o kıvamda belli bir yere kadar getiriyor 😒🤦‍♀️
ama açar da yani biz görmeden Allah korusun😒

bizim de kilitli ama ben yine de korkuyorum kadın geliyor ondan ablamizdan hatta kendim açık unutmaktan...
Allah korusun, guvenlik cok onemli. Biz de bir odamizin balkonunu kapatmistik. Boydan boya pimapenli. Ona demir takilmadi. Ondan korkuyorum, ona kilit takmam lazim.

Back